עכשיו תורנו!!!!! ח-ש-ו-ב

ילדונת~

New member
עכשיו תורנו!!!!! ח-ש-ו-ב

חברים יקרים, אירגון בריאות הנפש באירופה מחפש בדחיפות מידע על מקרים בהתמודדות משפטית עם אשפוז לא מרצון המסתכם בהגבלת חופש התנועה וקיפוח בלתי חוקית של חירות. במידה וישנם ראיות משפטיות של החוקיות של אשפוז והעדר אפשרות לערער על האשפוז כל מידה שתרצו להעביר להם , הם יקבלו בברכה. אם יש לך מידע כזה, שתרצו להעביר נא לשלוח אותו במידה ותרצו לתרגם תוכלו להשתמש ב http://translate.google.com

clastic

New member
מה המטרה של זה?

אני מתכוון - מה המטרה הפורמלית מבחינתם, וגם מה המטרה לשמה את בוחרת להציג את זה כאן. נדירים לדעתי המקרים, בתחום הפרעות האכילה, בהם מבוצע אישפוז בכפייה שלא לצורך מציל חיים. לכן אני עוד יותר מרים גבה כשאת כותבת בהדגשה "עכשיו תורנות!!!!" ומציינת: ח-ש-ו-ב. למה, את מכירה הרבה כאלה? מארגנים מרד? ומה את מציעה לעשות? לאפשר לחולים באופן קשה בעלי "שיקול דעת" להזניח ולפגוע בעצמם למוות? ברצינות - ייתכן ויש אנשים שבעד זכות חופש מוחלט לפרט יאפשרו את זה ולגיטימי לחשוב כך... באשר לטיפולים מצילי חיים הניתנים בכפייה: במקרים כאלה אציין שאני אישית לחלוטין בעד "הגבלת חופש התנועה וקיפוח החירות".

ילדונת~

New member
אני בוחרת

שלא להגיב, אם יש מישהו שרוצה להגיב במקומי מוזמן לעשות זאת.... אני רק אגיד ש... מי שהיה שם יודע על מה אני מדברת.... והמטרה היא לא מרד המטרה היא לחזור ולהגיד שגם לאלה שאין להם תמיד קול יש זכויות

clastic

New member
אם אני טועה

אז זה ממקום של חוסר ידע. ואני אשמח מאוד אם תסבירי מדוע את חושבת אחרת.

קולדון

New member
לי זה בכלל לא עבר כתוקפנות...

מן הסתם יש אנשים שיבינו את הכוונה של ילדונת, מחוויות אישיות שלהן או מסיפורים של אחרים. מי שלא- בהחלט לגיטימי לשאול.

ילדונת~

New member
וסתם שאלה

מאיפה הסקת את כל מה שהסקת בהודעה שהשארתי? מאיפה הסקת שאני נגד טיפולים מצילי חיים? היכן כתבתי את דעתי לגבי אישפוזים כפויים בתחום הפרעות האכילה? או אפשרתי על פי דעתי לחולים לפגוע בעצם כאשר הם אינם בעלי שיקול דעת. אם זה מה שהבנת מההודעה שלי הייתי מציעה לך לקרוא אותה שוב.

clastic

New member
עונה לילדונת~

קראתי שוב, בעיון, את מה שכתבת את ואת מה שכתבתי אני. ראשית - וזה לפני כל דבר אחר - אם משהו שכתבתי גרם לך להרגיש לא בנוח, או חלילה פגע בך - מבקש את סליחתך בלי לחשוב פעמיים. ובהתייחס לדברים שכתבת: לא כתבתי שאת נגד טיפולים מצילי חיים. לא כתבתי כל התייחסות לגבי דעתך האישית, באף תחום למעשה. ובטח ובטח שלא האשמתי אותך בכך שלדעתך יש לאפשר לחולים לפגוע בעצמם - עם או בלי שיקול דעתם. אל תסתפקי במילה שלי - בדקי זאת. נכון, לא כתבת באופן מפורש את דעתך לגבי אשפוזים כפויים. אבל כן כתבת "עכשיו תורנו!!!!!" (תורנו? אנו? במי מדובר?) והדגשת כי הנושא חשוב. מכך אני חושב שסביר מצידי (ומצד כל קורא/ת כאן בפורום) להניח שמדובר בקריאה לנפגעי האשפוז הכפוי להשמיע את קולם. יותר מכך - הדיון המקורי שפתחת מכוון גם כיצד לעשות זאת ואף מציע עזרים לשם כך. בתגובה הנוספת שלך לאחר מכן נאמרו עוד דברים שמצביעים על הקשר האישי שלך לאשפוז כפוי (בין אם על בשרך או על בשר מישהו קרוב לך) - אבל אני חושב שבסיס הקישור שעשיתי כבר די מובן. בגלל שלא ברור היה לי מה מטרת הדיון (עד עכשיו אגב) שאלתי שאלה פשוטה לכאורה, אבל שיכולה אולי להתפרש כתוקפנית: "מה המטרה של זה?". שוב, אם מדובר כאן בעניין של ניסוח או אי הבנה - חוזר ומתנצל. אדגיש - אני עומד מאחורי הודעותי הקודמות ותוכנן. אני חד-משמעית לא התכוונתי לפגוע בך או להעליב אותך ומסכים כי יתכן והניסוח (ולא רוח הדברים עצמם) ניתן לשיפור. כתבתי אז ואני אומר שוב: 1. לגיטימי לחשוב "כך" (בהקשר המקורי). לגיטימי לחשוב כל דבר. 2. אם אני טועה אז זה ממקום של חוסר ידע. 3. אשמח מאוד אם תסבירי לי מדוע את חושבת אחרת. שבת שלום,

ילדונת~

New member
מצטערת

ניסיתי לקרוא אבל ממש קשה לי להתמקד אז סורי באמת שהייתה לי כוונה

ילדונת~

New member
לכל מי שלא מוצא את המטרה טריגר

ההודעה היא לא פתיחת דיון ההודעה היא הודעה לשם הודעה אם יש כאן (ויש כאן כי אני יודעת את זה) מי שרוצה להעביר את הסיפור שלו. יש מי שמטפל בזה עכשיו. יש תביעה כוללנית אני מניחה שלא פעם עבר לרבים מהמאושפזים להתלונן ולרצות להעביר את כל העוול שנעשה מאחורי הדלתות הסגורות. וזה מתחיל בזה. אני אישית אושפזתי בכפייה כשלא היה צורך בכפייה נקשרתי ימים למיטה בלי יכולת להגיד על זה כלום. נשללה ממני הזכות הבסיסית לנוע. נלקח לי כל הציוד האישי ולא הייתה לי היכולת ליצור קשר עם המשפחה. נסגרתי שבועות בתוך חדר בידוד ללא כלום עד שאני לא אסכים לאכול. להמשיך?? או שהכוונה עברה?? אז כן עכשיו תורי!

למעלה