עכשיו תורי....

chaofix

New member
עכשיו תורי....

יאללה אנשים להתעורר כאן, בוקר בוקר בוקר. כל היום לפנינו, וצריך לקום ולהתחיל להזיז תתחת.... או כמו השיר: I like to move it move it.... שאלה שאלתית, שאלתי את זה בפורום אחר, ונראה מה יגידו חכמי הפורום כאן. טוסט - מה הוא אמור להכיל. בנו את טוסט החלומות שלכם. מה תשימו בו
שיהיה לכולנו בוקר טוב ויום נעים

העכביש2

New member
בוקר טוב

שיהיה סופ"ש אחלה לכולם. בטוסט החלומי שלי לא צריכים להיות הרבה דברים בכלל. ג'בטה עם קטשופ וגבינה, או לחילופין- לחמניה גדולה עם קטשופ, אורגנו, גבינה צהובה ופיטריות והריי לכם לירן צייטן ומוכן לעשות כל דבר בעבור הטוסט!!!
בוקר טוב

../images/Emo140.gif בוקר,צהריים, שבת שלום ../images/Emo192.gif

קיצור .. בטוסט שלי : בייגל , גבינה צהובה , גבינת פטה , קצת טונה, בצל , זיתים שחורים וחובה רוטב שום מעל .. גררר מעולה

בוקר טוב ונפלא../images/Emo13.gif

אין לכם מושג כמה טוב ישנתי בלילה!!!!!! טירוף כמה שהיה לי כיף.... לבד, באלכסון, בלי אף אחד שינחר באוזן שלי, בלי קוצי ומוצי (שזה בדר"כ נחמד אבל לא אתמול
) יוווווווווווווווווווווו היה לי כיף אתמול קצת עם עצמי
ובקשר לסקר, גבנ"צ, גבינת שמנת, עגבניה, תירס ופטריות, קצת רוטב שום מלמעלה ויש לכם את הטוסט המושלם
שיהיה לנו יום נפלא, מחוייך, נהדר, מקסים ומלא בבשורות טובות

c o h e n 8

New member
אין כמו שינה טובה

לפעמים זה יותר טוב מסקס....אבל רק לפעמים

בוקר נפלא

והטוסט שלי הוא.... טם טטם טטטם בואו נגיד שאם הייתי באילת ולא אכלתי מהטוסט שבקניון לא נהנתי באילת. יש שם אחד אחד הטוסטים הכי טעימים בארץ. גבינה צהובה קטשופ זיתים תירס עגבניה פיטריות גבינה בולגרית .... כמובן רוטב ליד אוי על הבוקר.... עשית אותי רעבה,,, אני הולכת לאילת......

liormk

New member
וואו, כמה זמן לא אכלתי טוסט..

אני מניח שכפיצוי הייתי מטיח בו כל דבר שעולה לי לראש: גבינה (כמובן)
עגבניות
בצל סגול
תירס
זיתים
טונה
פטריות
קטשופ
טבסקו אני מתנצל בפני כל מי ששכחתי בטוסט זה.

טוסט חלומותיי

הולך ככה, ג'בטה טובה וטריה, רוטב פיצה מתובל היטב... כמה סוגי גבינות קשות (שיהיה מעניין) פטריות (אבל רק טריות! לא שימורים פיחס) ובצל, מעל-כששמים את זה בטוסטר-אלף האיים (נותן טעם מוקרם טוב כזה) וזהו! יאמי :)

chaofix

New member
../images/Emo207.gif ותשובה

לא אכפת לכם שאני אפרוש..... לישון נכון
ככה להכנס למיטה, להתכרבל עם עצמי ופשוט לישוווווווווווווווןןןןןןןןןןן לגבי הטוסט - יש לו כמה וריאציות: טוסט חלבי ג'בטה, חמאה, גבנ"צ, גבנ"מ (גבינה מלוחה), בצל, פטריות, עגבניות מיובשות, ולמעלה רוטב שום. טוסט "בשרי" ג'בטה, חריף, נקניק, בצל, רוטב צ'ילי טוסט מטורף ולא בריא ללא אוכלי כשר ג'בטה, וכל שאר המרכיבים של שני הטוסטים לעיל
חחחחחחחח לילה טוב

Dolphinea

New member
הטוסט האהוב עלי ../images/Emo41.gif

בייגלה עם סומסום, גבינת שמנת עם זייתים, גבינה צהובה, עגבניה, ועוד זייתים... ימי ימי

למעלה