עכשיו תורי....

Noga222

New member
שולחן

שולחן פורמייקה ישן, נצבע בלבן והאפור עם שבלונה. רגליים בספריי כסף והקפה במתנה..

ראשיתתתת,,,

יצא מדהים,, בסגנון עתיק,, באמת יפה,, והסגנון משתלב היטב,, עם מטבחים ישנים,, כשהכל חשוף,,, אולי תתני לי רעיון כיצד לצפות ארונות מטבח עם פורמייקה ישנה,,,,????? ו,,, מגעילהההההההההההה,,,, האם לצבוע,, האם לקלף,, האם להדביק,, אשמח לשמוע,,,

לילך1

New member
ממש אהבתי את הקופסה של החברה !!!

קופסה פשוט מקסימה !!!!!!!!!!!

Noga222

New member
זו קופסת משאלות

והיא נראית אפילו טוב יותר במציאות!!!

לילך1

New member
היתי ממש רוצה פרטים על הקופסה

אפשר לקבל פרטים?????? ממש נדלקתי עליה !!!!!!!

Noga222

New member
זה לא שלי,,,

מכיוון שלא אני עשיתי קשה לי לעזור. בעקרון זו קופסת עץ, הפייה היא מדבקה (אני חושבת) והמשך התמונה ביד חופשית סצבעים אקריליים.

Noga222

New member
לצבוע!!

אני עשיתי עבודת פרך של קילוף הצבע. לך אני ממליצה, וזה מאוד קל (ככה עשיתי בארון עם הפרחים) לצבוע בפריימר (חומר מקשר), עליו בצבע אקרילי (צבע קירות רגיל) ועליו לכה, רצוי על בסיס מים כדי שלא ישתנה הגוון. אם תרצי עוד פרטים אשמח לעזור

אבג

New member
מטבח ישן

שולינקה יש המון אפשרויות מה לעשות עם מטבח ישן, כל מה שכתבת מתאים :לצבוע ,לקלף, להדביק. אולי תצרפי צילומים של המטבח שלך מכמה זויות (כולל שולחן וכיסאות אם נמצאים בתוך המטבח ). וגם תספרי קצת מה את אוהבת :צבעים, סיגנון.

נגה,,,

תשמעי,, אני מוקסמת,, כל הכבוד לך,, פרוייקט של ממש,, ושיחקת אותה,, ובכן, לגבי פורמייקה הבנתי,, אז לקנות חומר מגשר ועליו צביעה באקריל ועליו כמובן לכה,, את השבלונה,, כיצד, עשית,,???? ודבר נוסף שעניין אותי,, הקישוט שעל החלון,, האם ניתן להשיג בארץ,, גם אני עושה ציורי חלון,, אבל בסגנון אחר לגמרי,, וכמובן פשוט יותר,, תשמעיי,, קבלי ח"ח

Noga222

New member
ושוב תודה לכולם!!

השבלונה עשויה משקף. הדפסתי את הדוגמה, שמתי מתחת לשקף וגזרתי עם מספרי ציפורניים (יותר נח לפינות מעוגלות). לצערי לא מצאתי את החומר לחלון בארץ. זה ספריי שקניתי בארה"ב בהום דיפו. חשוב שיהיה של חברה בשם RUST OLEUM. ניסיתי לפני כן עם חברה אחרת (גם בארה"ב) אבל יצא נורא. מזל שאפשר להוריד עם אצטון... דרך אגב, עולה פחות מ- 4$ !!!!!

fortune

New member
מי שלא מגדילה - מפסידה!

את התמונות אני מתכוונת. אחלה עבודות, המון השקעה.

אילאיל2

New member
הגדלתי וניתקעתי

תמיד אני מגדילה אך יש כאלה שלא גדלים ויש שתקעו לי את המחשב ונפתחו לי חלונות משונים .למה זה קורה? הוי נפלאות המחשב.

2_be

New member
מסכימה../images/Emo45.gif עבודות מקסימות ! ../images/Emo13.gif

אתי@

New member
כל הכבוד../images/Emo47.gif אני מעריצה אנשים

שמעיזים

למעלה