עכשיו תורי

מרב.

New member
מזל טוב איילת דוגרת...

הפסקות כאלו תמיד מבורכות, להיעלם ולחזור עם קנגורו קטן ופועם בכיס הפנימי של הבטן.. מאחלת לך שההיפר ירגע וההריון יגדל והעיקר- שיהיה הריון מושלם, תקין ורגוע. ושבקיץ הבא תשבי בחוף הים בביקיני ובטן גדולה מתחת ל... שמשיה כחלחלת... הרבה הצלחה אינסוף אושר, מרב

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולו

הולכת לה איילת עם שמשיה כחלכלת, ובית לה וגג לה, והריון לה למשחק
נראה לי שבזמן האחרון העלמיות מהפורום מביאות להישגים טובים
שיהיה לך הריון ארוך ובריא, ולידה קלה. שהשחלות יחזרו לגודלן הטבעי, ובלי ג´ונגלים מיותרים
נועם

יו אני מה זה מתרגשת../images/Emo23.gif

תודה תודה לכולכם גם אני וגם כחלחלון קראנו את הברכות המרגשות ומשנינו, יותר נכון משנינו ורבע, אנחנו מאחלים לכולכם הריון קרוב בריא וטוב.... והכי חשוב, אני אקפוץ מדי פעם לשמוע דופק וריריות . תודה תודה תודה לכולכם ממני כחלחלת

מזל טוב כחלכלת נשמה../images/Emo49.gif

היי מתוקונת, נילה התקשרה אליי מאושרת מההריון שלך. שיהיה לך בשעה טובה, שילך ההריון בקלות ובבריאות. חיבוק
גדוללללל שלומלום

מזל טוב

שמח לקרוא לקח לי זמן להבין ורק מהתגובות הבנתי שלא הבנתי... המשך קל ובריא ומה שפחות דאגות נתראה גם בפורום השני, ליאור

המון מזל טוב !

עם בשורות כאלה כיף להתחיל את הבוקר... שיהיה הריון קל, ארוך והעיקר - משעמם !

רוני@30

New member
כחלחלת - איזה יופי... מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיהיה לך רגוע ובריא
שיהיה לך בדיוק עד התשיעי
שיהיה לך ילדון מושלם או ילדונת,
ושגם להם תהיה שמשיה, או מטריונת
המון איחולים, רוני

אושרת@@

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif|בלון

הרבה אושר הריון תקין ומוצלח

מזל טוב! ואיזה נאום ניצחון נתת לנו.

הרבה מזל טוב, שמחה בשבילך. שיהיה המשך קל ובריא!

מיכל ק-ש

New member
מזל טוב איילת הכחלחלת!!!

איזה כיף לקרוא ואיזה יופי שאת מרגישה מנצחת. שיהיה הריון קל, שיעבור על מי מנוחות ובסופו תינוק ורדרד לכחלחלת
.

טלי2

New member
מזל טוב איילת ../images/Emo57.gif../images/Emo102.gif

אכן ניצחת, הוכחת לעצמך ולכולנו שאפשר... אפשר גם עם היפרסטימולציה, אפשר גם עם ציסטות, אפשר להכנס להריון. מאחלת לך שהמשך ההריון יהיה נינוח, שהפיצפון יגדל ויצמח בתוכך, ושתמשיכי לבקר אצלנו מדי פעם, עם השמשיה התכלכלת ועם שמחה בלב. מזל טוב טלי2

רומי 007

New member
אילת כל הכבוד

איזה חדשות טובות! שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה ויופי שהתגברת על ההיפר סטימולציה - זו חויה מאוד קשה, שרק הריון יכול לפצות עליה. את צודקת לגבי הצוות בליס - הם מקסימים (הכרתי אותם בנסיבות לא נעימות כל כך) ולסינג הוא פשוט מלאך אמיתי. אז יופי שוב פעם!

../images/Emo24.gif איילת מדהימה ../images/Emo57.gif

מקבלים כל תירוץ שלא כתבת זמן רב, העיקר היא ה-בשורה. לא אומרת מזל טוב, כי שומרת אותו עד הלידה
אבל צועקת משימחה ענקית ומחבקת אותך בליבי החם ושולחת לך הכל על גבי דפי הפורום לחיזוק. שימשיך וילך רק טוב וטוב וטוב. אמן
סאני.

באאבו

New member
../images/Emo123.gif, לא עשיתי אנטר אז הסידור לא יצא

משו משו...(אבל הכמות קובעת.. לא??)

למעלה