עכשיו תורי לשאול

1צחי

New member
עכשיו תורי לשאול

מכיוון שאין אני מצוי בחנויות אביזרים אז אני מחפש הפנייה לחנות שמוכרת מארפל לזוחלים. כמובן שם מדוייק וטלפון יעזרו. נ.ב הצורך צץ לאחר ביקור בבית החיות ועם הגעת זוחלים חדשים.

naja

New member
איזור פ"ת טוב לך?

אם כן, אז יש חנות בצומת סגולה, נקראת " זו ארץ זו". ראיתי שם לא מזמן דבר כזה(עסק לא זול). הטלפון שלהם-039048884. קנית משהו מעניין?

1צחי

New member
קודם תודה

קניתי כמה "דברים" הוספתי דרקוני מים ובואה C.C זכר,ו-CUSQUE IGUANA איזור פ"ת קצת רחוק אני מצפון הנגב אם יש יותר קרוב ראשל"צ או ת"א עדיף.

naja

New member
תתחדש.

אם אני לא טועה, היבואן זה "מפעלי ים" והוא יושב בת"א. בקשר לבואה הזכר- קנית אותו בגלל היופי או כבן זוג עתידי לנקבה שלך?

naja

New member
מ.ו. מפעלי ים.

זה השם המלא. האתר שלהם לא עולה אז תמשיך לנסות בדפי זהב. בקשר לבואה הזכר-אני חושב שממש חבל לזווג בין שני תתי המין האלה.

naja

New member
ואפילו יש שם את המערפל......

320 זוזים והוא שלך....... אני משער שהם לא יעשו משלוח עד הבית, אבל הם בטח ישמחו להמליץ לך על חנות שקונה מהם באיזור שלך.

1צחי

New member
תגובות

הבואה זכר אכן מיועד כבן זוג (עתידי) לבואה בוגרת. מערפל זהו מכשיר היוצר ערפל ואדים לחיות אשר זקוקות לכך. זהו גם תוספת דקורטיבית (הארפל כמובן)בטרריום.

BabaGee

New member
חשבתי שזה משהו בכיוון ---> הצעה

אם זה יהיה מכשיר שלא יוצר ערפל/אדים אלה נותן מדי פעם שפריץ תרסיס של מים זה יהי טוב בשבילך ?? אם כן אתה יכול להתארגן על המכשיר הזה שמרסס שפריץ של מטהר אויר בשירותים ציבוריים - כל מה שתצטרך לעשות זה למצוא דרך לחבר אליו מים ואיתו תוכל לכוון את תדירות הזמן שהוא יתן שפריץ אוטומטי לא יודע אם זה יתאים אבל זה רעיון. עוד משהו - כל הזמן מזכירים פה ש ה B.C.C עולה הרבה יותר מ B.C.I - אפשר לדחוף את האף ולשאול כמה דרשו עבורו בבית החיות ??

tomdror123

New member
יש לי רעיון

בתחנה המרכזית יש מכשיר שזה גם מפל מים וגם יוצר אדים עם אורות ממש יפה! אני לא יודע אם זה מתאים אבל בכל מקרה זה עולה 100 אחרי וויכוח עם המוכר

נדמה לי שראיתי אצל ילד הג'ונגל

מערפל כמו שאתה מחפש. תתחדש על החיות. אני אישית נגד הכלאות והכוונה במקרה הזה היא לזיווג בין BCC לBCI בנוסף ממה שאני יודע קשה לזווג בין שני תתי המינים, ובכלל קשה יחסית להרבות בואות סורינאם.

1צחי

New member
תודה

לכל העונים ולגבי הזיווג כרגע זה ממש לא אקטואלי הנקבה בוגרת וימצא לה זכר בזמן המתאים והזכר שלי יחכה 3-4 שנים עד שנחשוב לכיוונו.

1צחי

New member
הנחש

לדעתי אפילו לא התנשל את ההתנשלות הריאשונה שלו,הוא ממש בייבי. הנקבה בת 3וחצי.

naja

New member
רגע, רגע, רגע.....

רשמת שהוא בואה C.C ואני הנחתי שאתה מדבר על אחד מרבעיית הסורינם המתבגרות שהגיעו. עכשיו אני מבין שאתה מתכוון בעצם לאחד מהבואות הצעירות שהגיעו(בטרריוNים מימין לדלת כניסה, כ20-30 נחשים בכמה טרריומים קטנים).

1צחי

New member
לא

הייתי רוצה את הסורינם אך הארנק לא מאפשר זאת אך הגיעו גם 3 בואות C.C בייבי כל אחת בכלי נפרד.

למעלה