עכשיו תורי לקטר !!!!

טוטי30

New member
אחלה תמונות! כל המפלצות מדהימות!

לאכול אותן אחת אחת! לא צריך אפילו לפזר סוכריות למעלה. ואתה - תסתכל על הילדה שלך לשניה ותחזיר לעצמך את החיוך לפרצוף לאלתר. הכל יסתדר כך או אחרת. כסף ועבודה הם רק משנה לאושר ולנחת מהילדים. שולחת לך
לעידוד. אם לא יעזור בטח לא יזיק. בריאות ונחת.

איזו הפתעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מפלצות חמודות

איזה כיף לקום בבוקר לראות את כולן אז סיכום שלנו, מפגש (אמנם קטנטן) ראשון שלנו והיה ממש כיף לפגוש את כוווולם סתיו כמו שכבר אמרתי מ ו ש ל מ ת, תינוקת מקסימה אפילו שהיה לה קר היא לא צייצה וכמובן הראתה לנו בשידור חי הרמת ראש וחצי התהפכות, נגה מ ה מ מ ת ושדה קטנה המציאה המצאות קולינריות קורנטו ברוטב חול, אבל לה זה היה טעים
, לוטן י פ י פ י ה אכלה כל כך יפה וצבעה את עצמה בגלידה ואח"כ נגה ולוטן רצו לים הקרירררר וניב שלנו שטעמה גלידה מלימור וכנראה חולמת עליה בלילה (לימורי היא רוצה אותך ותרקוד בשבילך כמה שרק תרצי אם תתני לה גלידה) ומצצה גם קרטיב מאמא ואח"כ נהיה לה קר והיא התחילה לקטר אז הלכנו והיה לנו ממש ממש כיף

מתרגשת

New member
באמת היה ממש כיף לראות חוץ מזה

שקפאתי למוות עם בתי המתוקה שהיתה כזו ילדה טובה בהתחשב בנסיבות
מתה על נוגי המדהימה ועל לוטן היפה (וגם על ההוריםםםםםם... אבל היה ממש כיף לפגוש את טל, ניב וזמיר
אתם מקסימים לחלוטין ונשמח לראותכם שוב בקרוב (אני מוכנה לקנות כמה גלידות שניב תרצה)
ות מאיתנו לכוווווווווולם

קרן^

New member
../images/Emo6.gifאיסזה כיף שהיה לכם כיף

וכולן כאלו מדהימות

nush1

New member
איזה יופי של תמונות

כולם מקסימים אחד אחת ההורים והילדים! אחרי כל מפגש אני מצטערת שלא יכולתי לבוא אני מתחייבת לעצמי: למפגש הבא אני מגיעה!!!!!!!!

shirka

New member
איזה תמונות, איזה כיף לכולכם!

נראה שהיה לכם מקסים, מפגש ספונטני עם הרבה חוש הומור
. ראיתי את השרשור מאוחר אז לא יכלתי להצטרף...
לכל המפלצות המתוקות

ברוריהה

New member
היה לנו ממש ממש כיף !!!

היכרנו חברים חדשים ... ניב המתוקה וההורים שלה ...

למעלה