עכשיו תורי...חוו דעתכם

יפה רק...

החיבור בין פתיתי שלג לקשקשים הוא יפה ומראה על חשיבה קריאיטיבית טובה. גם הביצוע די טוב יחסית לסקיצה של קופירייטר. איך בעצם הוצאת את הרעיון שלך לפועל? חוץ מזה אני הולך לבאס אותך קצת: יש לי תחושה שאתה די טרי בתחום ולכן אין לי כוונה להאשים אותך בחוסר מקוריות, אבל תדע שהשוואה הזו בין שלג לקשקשים כבר נעשתה בעולם ונדמה לי שאפילו יותר מפעם אחת.
 

johny_abola

New member
טוב מאוד רק..

אכן זה נעשה לא מעט בעבר. אבל יופי של ויז'ואל ורעיון.
 

barometer

New member
יפה.

הצלחת להעביר את הרעון המרכזי בצורה קראיטיבית.
 

10יוסי10

New member
לא להכניס לתיק...

א. אני חושב שהיו מודעות טובות יותר ל-H&S. ב. השימוש בשלג כאנלוגיה לקשקשים הוא שחוק. אם אתה רוצה להכניס מודעה ל-H&S לתיק, אתה חייב למצוא תובנה חדשה, או להביא אנלוגיה גאונית שאף אחד לא חשב עליה.
 
חמוד מאוד.

על אף כל מה שכתבו. SO וואט אם נעשתה כבר השוואה כזו של קשקשים-שלג?! גם מכונית כבר המציאו, אז לא אמכור את שלי ? אולי זה לא קריאטיביות טהורה (לחובבי הז'אנר...) אבל זו קריאטיביות במיטבה. סחט'ן גם על הביצוע.
 
למעלה