עכשיו שתיתי...

MidNight Flame

New member
עכשיו שתיתי...

2 כוסות יין פורט מחומם מאוד והראש קצת מסתובב אבל הטעם פשוט היה אדיר! הרגשתי חובה לשתף

MEIMIS

New member
חחח מייק מצחיקול ../images/Emo13.gif

הפכתם את הפורום לשכונה

marsala

New member
פורט חם ../images/Emo127.gif

לערב חורפי שווה מאד לנסות רק צריך להזהר מבעיטת החמור הפורטוגזי ...
Mosh

MidNight Flame

New member
מה טווח המחירים של פורטים? ו...

איפה אני מוצא לי באיזור ראשון? שלי מפורטוגל ועומד להיגמר
מה לגבי הפורט Sandman? מה אתם יודעים לספר לי עליו? ופורט מחומם פחות מתוק או שזה רק אני?

MidNight Flame

New member
מוש! צ'ובאקה! ההודעה בעיקר אליכם!

קצת עזרה לא תזיק פה אז תנו כתף

Chewbacca

New member
טווח המחירים הוא עצום

יין מחוזק סטייל פורט תוצרת הארץ (למשל של אלכסנדר) עולה (אם אני זוכר נכון) משהו כמו 80 ש"ח. מחירים של תוצרת חוץ עולים כמובן, בהתאם לאיכות. פורט Tawny ינוע החל מ100 ש"ח ועד למעלה מ200 - 250. פורט Vintage יעלה הרבה יותר (ולא נחשיב פה את Quinto Do Noval שעולה 1700 יורו הבקבוק). פורטים אמורים להיות בכל חנות יין, כשGraham's וSandeman נמצאים בטוח בדרך היין. יחד עם עוד כמה שאני לא זוכר כרגע. הם גם אמורים להביא את הVintage 2000 של Graham's, שקיבל 98 בWine Spectator ואמור לעלות סכום צנוע של 500ש"ח ויכול להיות מאוד מוצלח כדי לחגוג איתו את הנצחון הגדול שלנו בדרבי (שיערך בבלומפילד בפברואר 2050).

Chewbacca

New member
אני לא זוכר מחירים מדויקים

אבל האלכסנדר לא רע בכלל. והוא לא אמור לעלות יותר מ100. אני אבקר מחר בדרך היין ואני אחזור עם המלצות מפורשות.

Chewbacca

New member
אז אחרי בדיקה../images/Emo88.gif

And please forgive me about writing in English. Graham's Tawny Port - 85 NIS Best Value For Money, In my humble opinion Cockburn's Tawny Port - 85 NIS Same Value (Never tried it though) Warre's OTIMA 10 y/o Port (500ml) - 110 NIS Graham's 10y/o Tawny - 170 NIS Cockburn's Vintage Port 1991 - 275 NIS Warre's 20 y/o Tawny - 352 NIS And Some Israeli's Alexander - Bruno - 149 NIS Port De Yaffo - 89NIS And another one that supposed to be good. d'Arenberg - Fortified Shiraz 2000 - 135 NIS

marsala

New member
מה שכונה זה ההיפך מפורום טוב?

מייק, פורט בעיקרון לא צריך לעלות הרבה כסף, עד מאה שח לפורט טוני Tawny טוב כמו זה של סנדמאן או פריירה. אבל פורט משנת בציר מסויימת או מה שנקרא לייט בוטלד (ביקבוק מאוחר) יכול לעלות כמו שאייל ציין הרבה יותר רוצים ''הרצאה'' וגמרנו?.......... מוש

למעלה