עכשיו שמעתי את shape של sting......

i love gina

New member
היי אמיתי, מה המצב?

איך בטירונות באמת? מעבידים אותך בפרך מדי? ולא, עדיין לא ראיתי את הקליפ החדש שלהם [הקרדיגנז...], למרות שראיתי שאפשר לראות אותו דרך האתר של אמטיוי, אבל זה רק באמצעות real player.... לצערי יש לי רק windows media player, כך שאני יאלץ לתפוס אותו באחד הערוצים...

מה זה טירונות?

טירונות כבר עשיתי שנה שעברה...עכשיו אני בטכני בחיפה עובר מיונים ואחר כך אני אהיה באיזשהו קורס אלקטרוניקה שיכין אותי לתפקיד המרכזי שלי בצבא... דווקא די נחמד במיונים, לא עושים הרבה ויש אחלה חבר'ה ואחלה מפקדים

jennie 00

New member
סוגבייב ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ממש לא../images/Emo31.gif....

יש ללהקה הזאת עוד דרך ארוכה כדי להגיע לרמה של סטניג עם כל הכבודה ללהקה לא רעה בכלל אבל ...
להשוות אותך לסטינג זה אי אפשר

clubsong

New member
עכשיו תשמעו מה שיש לי להגיד........

בריטני, היא אחת הזמרות הטובות ביותר ואתם יודעים למה???????? כי פשוט היא מספקת מה שנוער רוצה. אני עכשיו בלחץ אטומי בבגרויות נחמד לפתוח אמ.טי.וי ולראות דבר כול כך קול וכייפי (וכול כך רחוק מהמצב הקיים אצלי) שירים פופים קליטים והכי חשוב יפים. וסורי.... סטינג לא בדיוק מייצג את זה עבורי .קודם כול שמחתי לראות שאתם מכירים בכישרון הענק שלי בריטני בריקוד. אף אחד, לא הוזיז ת'אגן שלו בצורה כול כך מושלמת מאז ימיי "מייקל ג'קסון", ובקשר לקול יש לה קול די יפה (לא ענק מודה) ,והיא לא כול כך זייפה באותם הופעות, היא הייתה בגדר הנורמלי כמו כולם , ותודו , ראיתם פעם זמר בהופעה חיה שלא מזייף בגדר הנורמלי

featherhead

New member
טוב, אתה הבאת את זה על עצמך:)

כבר המון זמן שלא התווכחתי על הנושא הזה, אבל יש לי זמן עד שש להעביר מול המחשב. בוא נתחיל!
"בריטני מספקת מה שנוער רוצה"- ומה עם מה שהיא רוצה? בדיוק. 90 אחוז מההחלטות שלה נובעות מהרצון לספק את קהל המעריצים שלה. (מי אמר "חסרת אופי"?
) ההחלטה שלה לצאת לפסק זמן של חצי שנה הייתה ממש נכונה מבחינה בריאותית ונפשית, אבל לנוער יש רצונות משלו וככל הנראה, גם זכרון מאוד קצר. מי יודע איך ייראה הקאמבק שלה. אני מתאר לעצמי שהיא שוב תצליח להתאים את עצמה (..) לאופנה הנכונה, לקצב הנכון ולכל שאר הדברים הללו שקובעים מי נחשב ומי לא. ובקשר להופעות החיות- וול, באמת כל זמר וזמרת מזייפים פה ושם בהופעה חיה. אבל למה? כי לרוב הם מוציאים את הנשמה שלהם ומשקיעים בהופעות החיות שלהם, כך שעם הזמן הקול משתנה (או משהו..:) אבל בריטני ספירס... אפשר לספור את ההופעות הבאמת חיות שלה על אצבע אחת. אתה לא רואה שזה מזוייף? זה לא מפריע לך? אתה לא רואה את זה כרמאות? תראה, אני לא אומר לך מה לשמוע ומה לא. אני גם לא מנסה להגיד מה טוב ומה לא, כי אם המוזיקה של בריטני ספירס עושה לך מצב רוח טוב- אז מי אני שאגיד לך מה לשמוע. אבל אני ממש חושב שהיא מלגלגת על המעריצים שלה עם מה שהיא עושה.. ברר.. אשמח לשמוע את דעתך:)

clubsong

New member
אתה יודע זה באמת מעניין!!!!!!!!!

אני רוצה פעם אחת ולתמיד שאתם אלה שמיתימריים לדעת מזאת מוזיקה אמיתית תסבירו לי באמת מזאת מוזיקה אמיתית . בבקשה בלי שמות , ממש תסבירו למה זאת מוזיקה אמיתית ,מה עושה את אותו זמר וזמרת "לעושי" מוזיקה אמיתית

clubsong

New member
אה ועוד משהו

בקשר למה שהיא רוצה......... אני יתאר את זה במשפט אחד "בריטני" , הדיסק השלישי זה בדיוק מה שהיא רצתה . לא עוד עוד שירי , מקס מרטין , אלא שירים בוגרים יותר (היא אפילו כתבה שיר אחד "lonely") ומה בקשר להפסקה של חצי שנה??????????? ובכלל בקשר לפליבקיים ,היא הבטיחה שהיא תנסה לשיר כמה שיותר live .לפחות היא לא גורמת למעריצים שלה כאב אוזניים כמו סטינג
אם בשבילכם להיות אמן אמיתי זה לעלות לבמה ולזייף אז סבבה .זהו נחכה ונראה מה יצא מכול ההופעות שבריטני הבטיחה לנו בלי פליבקיים.

Shir Life

New member
ילד.. ../images/Emo4.gif

יש לך עוד הרבה ללמוד. אני לא הולכת להתווכח איתך כי אין טעם, תשמע מה שאתה רוצה! יש לי כל כך הרבה דברים להגיד על ההודעה שלך, אבל אין טעם... רק משהו אחד, אתה יכול לאהוב את המוסיקה של בריטני, זה עניין של טעם, אבל סטינג זה רמה, סטינג זה קלאסי, והוא לא יסתפק בחיים בשירים בגלל שזה מה שהצעירים רוצים, בגלל שיש לו ערך לאומנות! ובגלל זה כשהאופנה תעבור, השירים שלו ישארו! כי מה לעשות? אופנות מתחלפות, אבל אומנות תמיד תשאר אומנות! מוסיקה זה אומנות, זה לא תחרות של מי משיג יותר מעריצים. תחשוב על זה...

yanivtr

New member
אני מסכים איתך בחלק מן הדברים אבל

למה התכוונת שהיא לא גורמת כאב אוזניים גמו סטינג?????? סטינג הוא מוזיקאי וזמר מעולה!!! אמן וירבו כמוהו!! איך הגעת לכאב אוזניים????

Human Nature

New member
סטינג ../images/Emo99.gif |טל| †

שמעתי אתמול את הגרסה שלו ל-"Shape" ואני מוכרח לומר שאני מזועזע. איך יכֹלתם להשוות אותו לשוגבייבס?! הקול של סטינג- כאן מתחיל ונגמר הכל. מעטים הם האמנים הזכרים עם קול כל-כך מֵמֵס כמו זה של סטינג. עזבו קלאסיקה ועזבו כבוד- הבן-אדם פשוט מוכשר!

clubsong

New member
התכוונתי ש..........

בעצם עזבו הייתי עצבני מהתקפות שלכם סטינג הוא אחלה ובריטני היא אחלה וצריך לחיות עם מה שיש וכעת יש בריטני כול עשוריש לו מאפיין מוזיקלי וכעת זה בריטני כול חדשה שנכנסת לתחום ישר משווים אותה לבריטני יש ליכלוכים עליה כי היא זאת שמייצגת את העשור הזה כולם מנסים לחקות את בריטני ואת ההצלחה שלה וזאת עובדה אף אחד לא יכולן לשנות את זה בריטני מאפיינת את התקופה הזאת מבחינה מוסיקלית וזהו כמו שששנות ה80 וה90 מאופיינות ויש להם סגנון מוזיקלי שמייחד אותם (סליחה שלא פיסקתי פשוט הייתי מת לעוף התחיל "השוטר אזולאי" ואף פעם לא ראיתי אותו שמעתי שהוא סרט מרגש ויפה טוב יאללה אני רץ לראות) ביי.

היי..

דבר ראשון, החידוש סבבי.. דבר שני, הגירסא המקורית של השיר ממש לא דוחה, אישית אני מעדיף אותה. כל אחד והדעה שלו..

למעלה