עכשיו שמעתי את shape של sting......

clubsong

New member
עכשיו שמעתי את shape של sting......

כול הכבוד לsugar babes...........
הם לקחו שיר כול כך דוחה ,והפכו אותו לדבר הכי מדהים ששמעתי בתקופה האחרונה בעולם המוזיקה .אין מה להגיד החידוש עולה על המקור!!!!!!!!1

clubsong

New member
כול הכבוד.........

כי זה היה שיר עם פוטנציאל ענק,והם זיהו את הפוטנציאל שהיה טמון בו.

Chandler Rulz

New member
ממש לא! הן פשוט רצחו את השיר המדהים

של סטינג.. מה לעשות שהילדים עכשיו גדלים על "בריטני את אטומיק" ולא מודעים לאמנים מצויינים כמו סטינג. Shape Of My Heart הוא שיר מצויין! ואילו השוגה בייבס פשוט לקחו את השיר והוציאו ממנו את כל המשמעות
עכשיו זה סתם שיר פופ מגעיל ותו לא.

clubsong

New member
זה חידוש מדהיםםם

וסטינג שר ממש כמו צפרדע......... ובריטני היא המלכה!!!!!!!!!!!!!

clubsong

New member
../images/Emo8.gif*********../images/Emo11.gif

התמונה חדשה......... פצצה לא........

Shir Life

New member
חמודי...

לרוב האמנים של היום יש עוד דרך ארוכה לעשות עד שהם יהיו ראויים להאמר באותו משפט עם סטינג! סטינג הוא גאון, נקודה. ואני דווקא מאוד מחבבת את השוגבייבס, אני חושבת שיש להם סאונד מאוד מאוד מיוחד, והביצוע שלהן לא רע בכלל, אבל היה יכול להיות הרבה יותר טוב! וגם של קרייג דיוויד, למרות שאני יותר אוהבת את הביצוע שלו משל השוגה...

אתן צודקות../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הן פשוט הרסו ת'שיר.. טוב נו, זו גרסה נחמדה אבל אני עדיין אוהב את הגרסה הישנה שהכרתי כבר ממזמן.. ואני באמת חושב שצריך להתחיל לשמוע ולהכיר את הזמרים והזמרות שבנו את עולם המוזיקה (כולל סטינג) כי אני חושב שזה נורא חשוב .. אז מה אתם אומרים
אולי נעשה שבוע כזה של מוזיקה ישנה
("לחזור לשורשים") כל אחד פשוט יספר קצת על מי שהוא מכיר.. יכתוב כמה שירים שלו\שלה וככה כולם יכירו את כולם (טוב, את רובם) אז מה אתם אומרים

AndreaCorr ©

New member
איזה חוסר טעם מוזיקלי משווע

לא רק שהן חידשו אותו הרבה פחות טוב, אפילו שומעים אותו ברקע בפזמון, שזה בכלל דבר אידיוטי לעשות. סטינג זמר מדהים עם קול מיוחד.. לשוגבייבס יש עוד דרך ארוכה לפני שהן יגיעו לדרגה שלו.

M ShadY

New member
דעתי..............

לפי דעתי הגירסה המקורית הרבה יותר יפה (נו! זה תמיד ככה), אבל יש לי משהו אחר. השיר רייס אנד פול של קרייג דייויד וסטינג הוא פשוט מ-ש-ע-מ-ם!!!! עשו מן עירבוב של אראנבי מהיר (במקרה של השיר הזה, קרייג מעט ת'קצב), ופופ שקט. והכל יוצא כ"כ משעמם! ומה שהיה יכול להציל את זה היה הקליפ, היה צריך לעשות לשיר הזה קליפ מושקע, שלפחות יחזיק ת'צופים (כמוני...) לא להעביר ערוץ אחרי 30 שניות של שיעמום מוחלט. הסימפול של שוגהבייבס לעומת זאת, הרבה יותר חי ומגוון.

clubsong

New member
אני לא מבין............

מה רע בבריטני ואטומיק קיטן וכול השאר?????????????? אני חושב ,שבריטני היא אחלה זמרת היא יפה, יש לה להיטים, נו אז מי קבע מה זאת מוזיקה אמיתית?????. אני רוצה להשים אוזניות ולהנות מהמוזיקה .ובריטני, בהחלט מספקת את זה לי ולעוד הרבה נערים בעולם ........ (ובשונה מכולם היא אפילו לא מחדשת, תגידו מה שתגידו היא נכנסה להסטוריה. הרבה מומחים חשובים ממכם בעולם המוזיקה ניסו לקטול אותה דאאאאא........ היא רק הפכה לסופרסטארית ענקית ,יותר הרי בסוף דעת הקהל ואהבת הקהל מכניסים אנשים לרשימות ההיסטוריה המכובדות. ראו -מדונה)

AndreaCorr ©

New member
כל אחד והטעם שלו, אבל...

יש מוזיקה שנשארת לנצח (לדוגמא- סטינג), ויש מוזיקה שהיא שיגעון חולף בלבד (בלי לרמוז לבריטני ספירס, חלילה
) ואתה אומר "בריטני אחלה זמרת היא יפה יש לה להיטים", דבר שרק מחזק את הטענה שלי. יפה
זה ממש לא קשור לכישורי השירה שלה
יש לה להיטים
נו בטח... פופ מתקתק שמיוצר ע"י מישהי עם אחלה לוּק שלא יהפוך ללהיט בקרב בני הנוער? לא בבית ספרנו
בקיצור... אני לא אגיד לך מה לשמוע, אבל כמו שאמרתי המוזיקה הזו זה שיגעון חולף... אני מניחה שעוד שנה שנתיים השם בריטני ספירס יהיה איזה זיכרון נושן. אגב - סתם נטפלתי אלייה בתור דוגמא... יש הרבה זמרות ולהקות כמוה.

14מתן

New member
איזה שטויות

אני לא מעריץ אותה או משו אבל יש לי את הדיסקים שלה ולא קניתי אותם בגלל שהיא נראת טוב דווקא שירים ממש יפים, היית מאמינה ? *ההודעה הייתה אולי בטון תוקפני אבל אין לי שום דבר נגדך
*

i love gina

New member
מצטרף לדיבייט.......

אומנם זמרות הפופ היפות למיניהן, בהחלט יהפכו , כמו שאמרת, לזיכרון נושן בעוד מספר שנים, בריטני לא אחת מהם. היא תמשיך לסחרר את המצעדים עוד הרבה הרבה זמן, גם אם העולם יאהב את זה , או לא... כן, גם לי יש דיסק או שניים, כי כן, אהבתי כמה שירים שלה, (עדיין אוהב...) ונכון, היא יפה- אבל אם הייתי רוצה לראות נשים יפות הייתי קונה פלייבוי, לא את הדיסק שלה...

צודק ../images/Emo45.gif

וגם אני יודע שאתה אוהב את קארדיגנס אז כבר ראית את הקליפ החדש שלהם? You're The Storm

featherhead

New member
ובכל זאת, (../images/Emo18.gif)

מה אתה חושב שעושה את בריטני ספירס כל כך מצליחה? היא תעשייה בפני עצמה. המונח "בריטני ספירס" כבר מזמן לא מתייחס לכישורי השירה (?) שלה. היא מצליחה בגלל הכסף שהמפיקים שלה גורפים דרך חולצות, פוסטרים, כריות, שאר הדפסים, כוסות וכו'. כמובן שהרבה אומנים אחרים עושים את זה, כך שאני לא מאשים אותה בכל תחלואות העולם:). ואני יודע שזה מכעיס מאוד, אבל כשחושבים על זה- מה בריטני ספירס יודעת לעשות? לשיר? ובכן, אני בספק. עוד לא ראיתי הופעה אחת חיה שלה שהיא לא שרה בפלייבק, מלבד שתי ההופעות ב"סטרדיי נייט לייב" ואני זוכר את הזיופים הצורמים שלה שם. לרקוד? או, עם זה אני לא מתווכח. בהחלט יש לה תנועות יפות ..(*מרגיש מטופש במקצת*) כך שאת זה היא באמת יודעת לעשות. אבל גם זה לא הופך אותה לזמרת טובה. עכשיו, אני אשקר אם אני אגיד שאין לי שירים שלה על המחשב, כי כן- באמת יש שירים שלה שסתם כייף לשמוע:) אבל יותר מזה? אני בספק אם יש לה מה להציע. היא מזמן הפכה למותג שמנסה למכור כל פיסה ממנה שהיא יכולה. אני יכול להבין למה היא כל כך מצליחה- ז''א, לא צריך הרבה כדי להיות זמר מצליח היום, למרבה הצער, אבל יותר מדי הערכה אין לי כלפיה. מצטער אם הרגזתי (..) מישהו, פשוט זוהי דעתי.

i love gina

New member
ובכן,

אני מסכים איתך שתעשיית ה...'מוזיקה' של היום, יותר תלוייה במראה, ובמי אין או אווט, וכבר באמת נדיר לראות זמר שעושה מה שרובנו מכנה "מוזיקה אמיתית", אבל כן, בואו נכיר בעובדות, עולם המוזיקה זה שאו ביז, ועל מנת להצליח בו, זמר כזה או אחר חייב למסחר אותו בצורה שכמו בריטני או כל זמרת אחרת עושים... ובריטני עושה את זה בצורה מעולה, (למסחר את עצמה הכוונה...) והנה , עובדה, זה מצליח לה, ואחרי 4-5 שנים שהיא בתעשייה היא כבר השאירה חותם מכובד בהחלט... אז הקול שלה בהחלט נתון לויכוח (בקשר לפלייבקים שלה בהופעות... מסכים איתך לחלוטין!!!) אבל, היי- עם הצלחה אי אפשר להתווכח...

Human Nature

New member
חותם? |טל| †

איזה חותם בדיוק בריטני ספירס השאירה, שלא נלקח ממנהּ? לטעמי, בעולם המוזיקה הפופולרית, החותם היחיד שמֻשאר הוא העובדה שבעוד מספר שנים ינגּנו את השירים שלהּ ברדיו, סתם בשביל הכיף- כי זה עושה נעים באוזן. לצערי (?) זה לא יקרה לבריטני. למה? כי המנהלים שלה פשוט שרפו אותו, והפכו אותהּ למושא גיחוך. איך? בקלות- מסחור מטורף של מוצרים חסרי שימוש (עוד לא שמעתי על נייר-טואלט בריטני, אבל אני בטוח שזה יגיע) אחרי שיר-להיט אחד בלבד. ואיך, לדעתכם, יגיבו עיתונים כאשר הם יראו דבר כזה? בבוז. והאמת, אי-אפשר להאשים אותם. אני לא רואה את בריטני נופלת בשנה הקרובה. היא השיגה לה עדת מעריצים- בין אם גלויים, ובין אם נסתרים- והם ימשיכו לממן להּ את הלימוזינות. מה שאני כן רואה, זו נפילה בזמן הקרוב- והיא תהיה כואבת. גם בהפסקה של בריטני, היא ממשיכה להיות נושא לגיחוך- בין אם באזכור ציטוטים מגוחכים שלה ("מי זה ג'ון לנון? מי זו יוקו אונו?.. מצטערת, אני צעירה") ובין אם כסתם מושא העלבה בשיחות חבר'ה. אז כן, השם שלהּ ישָּאר- השאלה היא בתור מה יזכרו אותהּ. אני בטוח שהיא לא רוצה לגמור כמו מייקל ג'קסון.

AndreaCorr ©

New member
מתן..

אני דיברתי על המראה החיצוני שלה בגלל שהוא אמרה שזה שהיא יפה משנה. לא דיברתי בכלליות, דיברתי ספציפית עליו. אם אתם אוהבים את בריטני - סבבה
בדיוק בגלל זה ציינתי בהודעה שלקחתי אותה בתור דוגמא.. יכלתי לקחות מיליון זמרות אחרות. לילה טוב

למעלה