עכשיו שאלה רצינית

עכשיו שאלה רצינית

זאת שאלה רצינית ולדעתי אין לה תשובה שניתן להוכיח רציתי לדעת אם מה שיוצא בקלפים זה באמת נכון? כי כאילו איך האנרגיות משפיעות על זה שיצאו דווקא הקלפים שנכונים ושצריכים לצאת?? כי אתה מערבב את הקלפים ואז הם בסדר מסיום זה לא שאתה בוחר קלף קלף!

hadaralon

New member
תשובה רצינית

כדי להימנע מהתופעה שתיארת אני נוהג לערבב את הקלפים ואז לפרוס אותם משמאל לימין בשורה ארוכה ולבחור מתוכם את מספר הקלפים הנחוץ, כשכל פעם אני שם את הקלף על גבי הקלף הקודם לו - כולם הפוכים. לבסוף אני אוסף את כל הקלפים המיותרים ושם בצד , ואת החבילה שהתקבלה אני הופך ופורס לפי הסדר (כך שהקלף שיוצא ראשון הוא גם הראשון בפריסה וכו').

sharon30s

New member
כיצד לפרוס

גם אני מערבבת את הקלפים, חוצה ל-3 חפיסות ואוספת את החפיסות בסדר הפוך. אח"כ אני פורסת את הקלפים כמניפה, בוחרת את מס' הקלפים הרצוי ומניחה אותם הפוכים אחד על השני ובסוף מסדרת אותם לפי איך שהחלטתי מראש... יותר מזה? ככה יש בחירה אקראית לגמרי... שרון

ואני לעומת זאת....

טורפת את הקלפים עד שמרגישה שהשאלה "נכנסה" לבפנים. חותכת את החפיסה לשלושה חלקים ומחזירה לחפיסה אחת בסדר הפוך - הכל ביד שמאל. ואז פורסת את הקלפים אחד אחר השני כשהם גלויים.

רששף

New member
ואני...

חוצה לשניים, ומערבבת כמו מערבבים בהימורים. אחרי זה ממשיכה לערבב רגיל עד שהקלף האחרון מוצא חן בעיני ונותנת לשואל לערבב. אחרי שהוא מערבב אני מבקשת ממנו לחצות את החבילה ולבחור חצי שממנו אני פורסת את הקלפים לפי הסדר (כשפניהם אינם גלויים).

תודה רבה!!!

יו אתה לא יודע כמה עזרת לי..אני כל לילה חשבתי על תשובה ועזרת לי מאוד מהיום אני יעשה תפרחסה כמו שאמרת שניראת לי הכי נכונה!!! תודה!!!!

1ysrat

New member
אין מיקיות

האנרגיה של אדם הוא הבוחר את הקלפים שבו מתואר האת המצה האנרגיה זאות מושפעת מאנרגיה של הבאורה זאות אומרת קורה מה שהבאורה רוצה

scorpia

New member
ואצלי זה קצת אחרת...

אני מערבבת את הקלפים, עד שאני מרגישה כי הקלפים קלטו את השאלה, חוצה לשניים, עם יד ימין, את החלק השני שמה כעליון בחפיסה ואז מוצאיה את הקלפים. אני מאמינה שבחירת הקלפים ו/או חציית הקלפים לשניים או שלושה... היא מעין תקשור... מישהו שאולי אנחנו לא רואים מדריך אותנו, מתי להפסיק לערבב, איך לחצות ואילו קלפים לבחור!!!!!!!!!!!!

למעלה