עכשיו רציני

עכשיו רציני

לדעתי אין דבר כזה פאקצות פריקים ערסים ראפרים וכו'... הכל זה סטיגמות נגיד אם מישהי אוהבת ורוד היא פאקצה? אם מישהי אוהלת ללעוס מסטיק היא פאקצה? אם מישהי מטפחת את עצמה היא פאקצה? לא לא לא חח ואם אתם נגד אתם קורבנות של אלה שאתם מגידים פאקצות זה שקוף...

עכשיו רציני

את ילדה חסרת חיים בלי להעליב.. פעם אחת את שואלת אם אנחנו חושבים שאת פאקצה.. פעם אחרת את קוראת לנו פריקים.. פעם אחרת את מודה שאת פאקצה.. ועכשיו.. תתחילי להחליט

הגדרות ../images/Emo203.gif

ובטח שיש כזה דבר פאקצות פריקים וערסים. פאקצה - מישהי אובססיבית לוורוד, זנותית כשזה מגיע לגברים, מתה על <!0!J*ם ושונאת פריקים. אחת שלא תעז לצאת מהבית בלי להתאפר, מתנהגת בהתנשאות וחושבת שהיא הכי הכי בהכל. פריק - מישהו ששומע כל החיים רוק כבד ומטאל, לובש בגדים שחורים, יש לו מלא פירסינגים והולך עם טונה ניטים. ערס - מישהו שאוהב מזרחית, מנסה להוכיח לכל העולם שהוא "גבר" בכך שהוא מעשן, מסתובב עם כל ה"מקובלים" של השכבה וכו'. שילובים טובים: פריקים מסתדרים רק בין עצמם (כי יש גם פריקיות נקבות). פאקצות מסתדרות מעולה עם ערסים. פרחות מסתדרות מעולה עם ערסים.

My self and i

New member
../images/Emo28.gifאם אין דבר כזה פאקצות אז

מה את?
תראי מתוקה לפני כמה זמן את כתבת פה שאנחנו פריקים, ועכשיו את אומרת שאין דבר כזה, וואי פיצול אישיות רציני יש לך
את סתומה, חסרת חיים, והכי חשווווווווב - פפפפאקצההה
ולא, פאקצה זה לא אחת שלועסת מסטיק ואחת שמטפחת את עצמה.. אוי בעצם מה אני מנסה להסביר לך בכלל? אני לא מתעסקת בלהסביר לסתומות
.

DarkBrownLynx

New member
רפרים יש אלה שמנגנים/מאד אוהבים ראפ

+
ומסטיק לא קשור לפקאצות, זה רק המציאו בגלל שהבזוקות ורודות... ואני חושבת שאיכשהו כן אפשר להגדיר אנשים, לא את כולם, אבל חלק מהאנשים באמת דומים מדי לאחת הסטיגמות האלה מכדי להכחיש שהם כאלה..

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif וסתם בא לי להגדיר:

פקאצה/פרחה: לובשת הכל ורוד, עצלנית, כתב יפה וכל המחברת מקושטת עם מדגישים, צרחנית, ביינית, תלותית, שונאת טבע, שונאת ליכלוך, מסתובבת כל הזמן בקניון, מחליפה בנים כל יום, חולה על טלנוולות ותוכניות ריאליטי, רוקדת, עומדת שעה מול המראה, טוענת שהיא בלונדינית חוץ מאם יש לה שיער ממש ממש כהה ואז היא טוענת שהיא ג'טנית. לא חייב להיות את כל התכונות האלה, ואם יש חלק קטן מהם זה לא בהכרח אומר שאת פקאצה. אבל סך הכל אין לי שום דבר נגד בנות כאלה, כי נגד רוב התכונות האלה אין לי שום דבר ואף אחד לא מושלם, חוץ מזה שמה שבעיני רע בעיני מישהו אחר יכול להיות טוב.

BaBy AnImE

New member
פאקצות =\= ורוד.

זה אולי הפך לסטיגמה, אבל בהחלט לא נכון. מי קבע שורוד זה צבע של פאקצות? ברגע שהיא לובשת שחור היא הופכת לפריקית? ואז נכנסת למלתחה ויוצאת ושוב פאקצה? לא כל הפאקצות לובשות ורוד ולא כל מי שלובש ורוד הוא פאקצה. די עם סטיגמת הצבעים הזו כבר.. =\

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif זה לא מאה אחוז

גם אני לובשת ורוד, בדיוק כפי שאני לובשת שחור ואת כל שאר הצבעים. אבל רוב הפקאצות לובשות ורוד באופן מוגזם

007bg

New member
נו נו נו נו......

אז אין דבר כזה טיפשים! זה הכול סטיגמה! נניח, אם בנאדם לא מצליח להתלבש לבד, זה לא אומר שיש לו מוח שנוצח ע"י חילזון? לא לא לא לא..... יש קטגוריות חברתיות, צורות התנהגות אנושיות, הלכי חשיבה, וסוגי אופי. כשמישהו נופל תחת מספר תכתיבים, או חופף כמה "סטיגמות", אז כן, הוא מוגדר ככה. ההם כל פאקצה היא טיפשה? לא. ההאם כל אחת שלובשת וורוד היא פאקצה? גם לא. אבל זה לא אומר שמישהי לא יכולה להיות מוגדרת פאקצה.... עכשיו, בקשר לקטע עם ה"קורבנות"..... אממממ.... האמת היא שאני כן אוהב בנות נשיות, מה לעשות? וכן, המון אספקטים בהתנהגות שמוגדרת "פאקצתית", כן קוסמים לי..... זה המוטיבים המאותגרים אטרקטיבית באישיות שמפריעים.... טוב נו, שיהיה. גבריאל.

למעלה