עכשיו ראיתי את ה..........

עכשיו ראיתי את ה..........

סרט מסע בין כוכבים נמסיס והיתבאסתי רצח הסיבה היחידה שהייתי רואה את הסידרה היה דאטה ועכשיו הרגו אותו ........ מה לעזאזל ? למה הוא הולך לחזור או משהו כזה או שהוא סיים

android

New member
ספויילר רציני לנמסיס!!! רק מי שראה!

זה סרט שעדין לא הגיע להקרנים.. כל מה שקורה בו הוא ספוילר!! בבקשה פעם הבאה תזהיר..

Hologram

New member
../images/Emo58.gif

מה???
דאטה מת??? לא!!!!!!!!!!!!!!! לא יכול להיות שקר וכזב זה בטח מישהו אחר,תגידו שזה לא הוא,בבקשה!!!!

sysiphus

New member
../images/Emo58.gif כן ולא ../images/Emo58.gif

מוזר, חשבת שתקבל תשובה בוליאנית של כן/לא? זה לא היה ברור מהמסך? זה כמו לשאול אם בסרט השני ספוק מת או לא מת... כן מת, אבל לא מת. האמת, זה יותר קרוב לשאלה - "אם וכאשר המחשב שלך בבית קורס, האם הוא הלך קפוט או לא?" אם עשית גיבוי מלא (נגיד image עם ghost) אז תוכל לשחזר אותו אחד לאחד ושום דבר לא קרה. אם עשית גיבוי חלקי (נגיד, צרבת את ה-data שהיה לך לדיסקים, אבל לא הכל), אז תצטרך להתקין דברים מחדש, אבל ה-data - שירים, מסמכים וכד', עדיין נשמר לך. אם לא עשית גיבוי בכלל - חבל. אנחנו יודעים שלדייטה "עשו גיבוי" (you should always back-up your DATA!!!), אבל השאלה מה יעשו עם זה. לצורך הענין הוא מת ו-B4 חי. יש פה דווקא שאלה מעניינת - האם יש להם זכות לנסות ולמחוק את B4 לחלוטין, על אישיותו וההתפתחות הקלה שהייתה בו, בכדי להחיר את דייטה? האם אפשר לבנות עוד דייטה ולטעון את המידע שיש ב-B4 בחזרה לגוף החדש והופ - הנה דייטה (קצת מפחיד - זה אומר שאפשר ליצור אלפי דייטות לא רק ב"גוף" אלא גם ב"נפש"). האם דייטה אט-אט יצוץ לו מתוך B4 עד ש-B4 ייעלם לו אט-אט וכל מה שדייטה היה יבצבץ שוב דרך B4? דרך נחמדה ו"קלה" להחזיר את דייטה בלי להסתבך יותר מדי (כל שאר הדרכים דורשות סטורי-ליין ארוך שייגע בנושאים אלה ספציפית - את זה אפשר לסגור בסרט אחד). בקיצור, הוא מת אבל עם חור "כזה גדול" (מרחיק את הידיים האחת מהשנייה ככל שרק ניתן) בעלילה שמאפשר להחזיר אותו לחיים, לכל המעריצים המודאגים... יום טוב ולא נורא...

Bajoran Preist

New member
../images/Emo58.gif ספוילר|Dear Lord !!!!

אנשים לא שמעו על המונח ספוילר?! ("מזל" שכבר הצלחתי לספיילר את העניין ה*פעוט* הזה לעצמי כבר קודם...) אני חושב שאולי צריך להנהיג בפורום הזה משמעת ספוילרים קשה, כמו בפורום באפי. שם יש להם חוקים ברורים מה נחשב ספוילר, מה לא, ומה צריך לומר כדי להזהיר ומי שלא נשמע לכללים נחסם מהפורום והודעות עברייניות זוכות להימחק. נכון שבמקרה שלנו כבר נגמרו כמעט כל הסדרות, אבל בכל זאת, עדיין יש אנטרפרייז ועשויים לקרות ספוילרים, וחוץ מזה עדיין לא כולם ראו את וויאג'ר(ששודרה רק ביס) ואולי חלק אפילו לא ראו את DS9. לדעתי צריך לעשות משהו בקשר לעניין הספוילרים הזה, כי לי באופן אישי כבר נהרסו כמה אירועי טרק חשובים בגלל שידעתי אותם מראש. ושועל האש- אם דאטה הוא הסיבה ה*יחידה* שראית את הסדרה אז אולי עדיף שלא תראה סטאר-טרק באמת.

Bajoran Preist

New member
ניקול, פעם שלישית גלידה... ../images/Emo13.gif

לא התכוונתי אליך, את דווקא כן שמת את סימן הספוילר... התכוונתי כמובן לשועל האש, ואפשר להבין את זה ע"פ המבנה של השרשור. ההודעה שלי היא תגובה ישירה להודעה המקורית(חסרת שום ספוילר!) ולא להודעות שבאו בהמשך השרשור, וכמו שאת יכולה לשם לב גם שם התלוננו על העניין הזה. את בעצמך קורבן תמים של "שועל האש" וההודעה חסרת סימן הספוילר שלו. עכשיו שאת יודעת ש-^$#@ $%, וכמו שהבנתי מההודעה שלך, לא שמחת לגלות את זה, לפחות לא *לפני* שראית את זה במו עיניך. על זה בדיוק התעצבנתי, ואני מאמין שאת צריכה להצטרף לקריאה שלי, ולא לצאת כנגדי. ושוב, ההודעה הייתה מכוונת ישירות אל שועל האש ולא אלייך... אותו הדבר היה גם כשפניתי אל Lu Tze וחזבת שאני מדבר אליך... אולי הרזולוציה שלך נמוכה מדי ואת רואה את כל ההודעות במקביל ?... כי נדמה לי שנכנסתי פעם דרך מחשב בבית ספר והיה משהו כזה.

Hologram

New member
מה הקשר גלידה? ../images/Emo12.gif (../images/Emo58.gif)

אני מצטרפת מאוד לקראיתך -צודק לחלוטין!!!
(דאטה מת
), וכמובן שלא יוצאת נגדך, מה? תמיד אתה חושב שאני נגדך?
, למה?
אי הבנה קטנה,זה הכל,לא היתה בהודעתי שום כוונה רעה כנגדך ואני אשמה בה כמובן מכיוון
שלא הבנתי למה התכוונת,כי לא ראיתי שאין ספויילר בהודעה הראשונה אבל אחרי זה lu-tze ואנדרואיד הוסיפו שיש ספויילר טוב לא משנה כבר
וד"א כן,אני רואה את כל התגובות במקביל ולא בגלל הרזולוציה, עושה פריסת תגובות אוטומטית תמיד ניקול..

Bajoran Preist

New member
נו, אז אולי כדאי לשנות את זה...

כדי שתביני יותר טוב את השרשורים
בבקשה תגידי לי שזאת בדיחה בקשר לגלידה...

Hologram

New member
thanx על העצה ,אעשה כך ../images/Emo8.gif

לגבי הגלידה,לא בדיחה ולמה שלישית?מה היו הפעם הראשונה ושנייה ?

Bajoran Preist

New member
טוב...

פעם ראשונה- דיברתי אל אלכס וחשבת שאני מדבר עלייך והגבת בסימני שאלה עצבניים... פעם שנייה- דיברתי על שועל-האש וחשבתי שאני מתלונן על השאר כולל אותך והגבת בסימני שאלה עצבניים... הפעם השלישית עוד לא הגיעה, רק הודעתי שכשהיא תגיע, תקבלי גלידה. :)

Hologram

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

לצורך העניין,זה בצחוק ה"סימני שאלה עצבניים",חשבתי שזה ברור לך כנראה שלא,אז מצטערת שלא הבהרתי מספיק
וד"א לא תהיה פעם שלישית,אזהר מעתה והלאה להגיב להודעות שלך ואני לא נגד אף אחד
ניקול..

hirshfe

New member
אז אולי הגיע הזמן

שפורום ייקום ויינסח הצורה חדה מה נחשב ספווילר בפורום, כל מי שזה לא יתיאם לו ישמור מרחק האם ספויילר הוא כל דיון על כל פרק (או סרט) באשר הם. האם ספויילר הוא כל דיון על מה שלא שודר באופן רישמי בארץ? האם ספויילר הוא כל דיון על מה של שודר בארץ באחד מן הערוצים שנקלטים גם בכבלים וגם ביס? - כלומר כל דיון על וויאג'ר משמעותו ספווילר -כי אנשים הכבלים לא ראו אותו אבל DS9 איננו ספויילר כי שודר בערוץ 23? האם ספויילר הוא כל דיון על כל דבר, שלוקח שבוע להשיג אותוט במירק (כלומר שבוע לאחר). בזמנו שהתחלתי לנהל את פורום שלי בתפוז (האבקות WWE), זה היה הסקר הראשון שהעלתי. מאז שהונהג החוק וכולם היה ברור שחברי הפורום קבעו מהו ספויילר ירדה כמות הספויילרים לכמות כמעט אפסית.

נריה_ה

New member
אני חושב שאתה צודק זה מאוד חשוב.

לדעתי: ספויילר הוא כל דיון על מה של שודר בארץ באחד מן הערוצים שנקלטים גם בכבלים וגם ביס.

למעלה