עכשיו קצת רצינות

nasty-

New member
עכשיו קצת רצינות

ברצינות... מה יש לכם??? מאז המפגש הכוווול שונה בהתחלה חשבתי שזה ישנה הכל ובגלל זה לא באתי ואז חשבתי שאולי טעיתי אבל מסתבר שלא... מאכזב ממש... ובאמת שחבל... אני יודעת שהתאכזבתם שלא היתי כמו פה אבל תם צריכים להבין שזו היתה הפעם הראשונה שראיתי אותכם אז אל תתאכזבו כי אם אני באה פעם הבאה אז אני לא אתבייש כמה פעם צריך להבטיח... אז אם אפשר בבקשה! (ביקשתי יפה) תשכחו שהיתי במפגש תתנהגו אלי כרגיל ופעם הבאה מתחילים מההתחלה מאוכזבת ומלאת חרטה....nasty

moran-b

New member
נסטי

על מה את מדברת חומד?? מי מתייחס אלייך שונה??? את מדהימה.. אני חושבת ככה.. ותמיד חשבתי ככה. אל תתרגשי ממה שהיה .. כולם יודעים שאת ביישנית.. את לא צריכה להתנצל על כך!!! ורק שתדעי מתוקה.. מי שמתייחס אלייך שונה או לא יפה... תשימי עליו את יודעת מה!!!! אל תתיחסי לאף אחד... תמיד תסתכלי על איך שאת קודם כל ולפני כולם. חוץ מיזה אני אוהבת אותך בשביל כל מי שלא... :)))

nasty-

New member
מורני

כן מתיחסים שונה אני לא אומרת כולם אבל יש כמה אני ממש לא מתנצלת על זה אני רק אומרת לפעם הבאה....(למרות שהחשק לפעם הבאה כבר יצא...) ומי כמוני שמה את הזין שאין לי על כל אלה שרוצים להתיחס שונה בבקשה כי זה יכול להיות הדדי את יודעת... אז תדעי שאני מתה עליך...ביי בינתיים ...nasty

למעלה