עכשיו צלצל

עכשיו צלצל

הבן יקיר לי... הגיע לבסיס לפני כחצי שעה.. יצא הבוקר ב-9.30... עד שיסדרו לו 4 טיסות בחודש הוא מקבל רק 2... אז הוא מגיע בטיסה וחוזר באוטובוס...

מעוז אישה...

הוא פשוט מגיע מאילת... ואם הוא לא יוצא בטיסה... אז זה לוקח לו כ-10 שעות נסיעה בדרכים... הוא נמצא כרגע בחמת גדר.

אההההההה.... הבנתי

זה מורכב באמת ההגעה לשם. לפחות הם יכולים להתרחץ בברכות שם?

איזו הגזמה, מעוז...

אצלי לאחד הבנים אין כלל טיסות (מעל שנה). אם אמאבא לא ממנים טיסות ,כן כן אוטובוסים. במסלולים אין הקלות לא משנה איפה אתה גר. לכן הוא נאלץ לחזור בשבת ,לישון אצל חברים כדי להיות בראשון בזמן. יש גם חסרונות לגור באילת.

מעוז אישה.. אילתית...

הם יכולים להכנס לשם.. בלי מדים כמובן... רק שהם רוב הזמן בכוננות. כך שלא יוצא להם הרבה... אבל בגד ים יש תמיד בהיכון...

סמדר בנ

New member
רחצה

עם תנינים
נשמע מלהיב

הייתי בבריכות שם לאחרונה

הרבה פעמים. ראיתי תמיד חילים חמודים שמה. ניראה לי שמשעה 8 בערב המחיר 37 ש"ח ולחיילים יש הנחה 10 אחוז. או שתלוי מי הקופאית ... רצה..תגידי לבן שלך שצריך המון המון לשתות ליד הבריכה.ועוד מגבת.. כי אח"כ יש למגבת ריח חזק של גופרית.( אם הוא יסכים לקחת חלוק רחצה הוא יהיה מלך) זה הפתרון האולטימטיבי שמה וככה עושים" המקצוענים". כל האויר ספוג בגופרית. המקום מאוד יפה בלילה ההרים מוארים באור סגלגל מסביב. הכי כייף להתרחץ כשגשם יורד.בלילה.. הבריכה עצמה מקורה עם גג תיאלנדי מעץ על עמודים ורואים את הגשם... כולם באים עם נעלי בית וטרנינג לשם . אי אפשר לראות את התנינים בלילה הם סגורים במקום אחר וגם את התוכים שלהם לא ניתן לראות. יש ביום מופע תוכים שיודעים לרכב על אופניים ( כניראה למדו אצל טנצר)ולעשות כל מיני עבודות .

mars4

New member
../images/Emo195.gif מדהים... רק להחליף את השמות

והכל זהה. מכירים את ההצגה עם אבי קושניר? לחפש את איש המערות. מה שמאפיין אותה זה שכל הזוגות דוחפים מרפקים אחד לשניה מתוך הזדהות. זה מה שחשתי שקראתי את השירשור הנ"ל. מתחילים לסדר את התיק במוצ"ש ואז מתגלים כל החוסרים. לחפש משחת נעליים ב2300 ... ככה גם אנחנו בילינו את מוצ"ש שלנו.. האמת זה בכל מקרה עיתוי עדיף מאשר לגלות מה חסר בפקקים של איילון ב7 בבוקר..

למעלה