opss lo yahol lirasom beivrit. horadty et lo roe mimeter
H hen 18 New member 29/10/02 #22 זה כל כך קשה עכשיו... אני מורידה את מקצה לקצה, שיר מצוין !!! כל הדיסק מצוין זה קשה לבחור... נשאר : האדמה בוכה זמן שנקום
זה כל כך קשה עכשיו... אני מורידה את מקצה לקצה, שיר מצוין !!! כל הדיסק מצוין זה קשה לבחור... נשאר : האדמה בוכה זמן שנקום
R RunNGun New member 29/10/02 #26 כמו שאמרתי!!!! אם תקראו את ההודעה האחרונה שלי - חזיתי את הישרדותו של "זמן שנקום"... האמת, אם זה היה תלוי בי "באתי ממך" היה שורד - כי הוא שיר ממש יפה לדעתי. אבל שיהיה, "זמן שנקום" הוא המנצח! אבישי
כמו שאמרתי!!!! אם תקראו את ההודעה האחרונה שלי - חזיתי את הישרדותו של "זמן שנקום"... האמת, אם זה היה תלוי בי "באתי ממך" היה שורד - כי הוא שיר ממש יפה לדעתי. אבל שיהיה, "זמן שנקום" הוא המנצח! אבישי
D double M New member 29/10/02 #27 החמישייה הפותחת שלי: (לא לפי סדר מסויים) *לא רואה ממטר *באתי ממך *מי אמר אני *זמן שנקום *מדברים על שלום בגלל זה אני גם חושב שהדיסק מתחיל מצויין ולאט לאט יורד ברמה....
החמישייה הפותחת שלי: (לא לפי סדר מסויים) *לא רואה ממטר *באתי ממך *מי אמר אני *זמן שנקום *מדברים על שלום בגלל זה אני גם חושב שהדיסק מתחיל מצויין ולאט לאט יורד ברמה....