עכשיו על מוקי

עכשיו על מוקי

1)מי אמר אני 2)מדברים על שלום 3)לא רואה ממטר 4)באתי ממך 5)האדמה בוכה 6)מקצה לקצה 7)איפה הבנות 8)רוץ נתי 9)זמן שנקום 10)ילדה סוכר 11)החיים 12)תן לפה ת´מיקרופון תהרגו אותי אבל- מוריד את "החיים"

RunNGun

New member
אני מוריד את "איפה הבנות"

לא (רק) בגלל חוסר האהבה שיש לי לפישי, אלא גם בגלל שזה נשמע כמו שיר של צעירי תל אביב - הדור הבא. "איפה הבנים, אתם לא בעניינים/עוד לא ראיתם כלום וזה יקח לכם שנים..." אבישי

RunNGun

New member
למה?

שיר באמת יפה, השיר שהכי אהבתי בדיסק למעשה אבישי

double M

New member
מוריד את ילדה סוכר.....

משום מה כל שירי האבה ירדו, מקרי? אישית אני חושב שאיפה הבנות שיר טוב ומלא באנרגיה בהופעות, אולי עקב העובדה שאין את פישי, אבל בדיסק הוא די חלש, אולי עקב העובדה שיש את פישי ה"גדול"..... ילדה סוכר שיר מזרחי. נקודה. באתי ממך שיר מעולה ולפי דעתי בין החמישה היותר טובים בדיסק. מה שנשאר: 1)מי אמר אני 3)לא רואה ממטר 5)האדמה בוכה 6)מקצה לקצה 8)רוץ נתי 9)זמן שנקום 12)תן לפה ת´מיקרופון

TakTik

New member
אני מוריד

את מי אמר אני שעד כמה אןהב את השיר הוא הכי פחות חזק ואהוב עלי מהאחרים מה שאומר שנשאר 3)לא רואה ממטר 5)האדמה בוכה 6)מקצה לקצה 8) רוץ נתי 9)זמן שנקום 12)תן לפה ת´מיקרופון

double M

New member
אהההה שיר מעולה!

אני אישית הייתי מוריד את רוץ נתי, לא משו....

TakTik

New member
דווקא נדלקתי על רוץ נתי

אבל אני באמת הורדתי שיר מעולה אבל האחרים יותר

RunNGun

New member
אחרי ההורדה של Double M נשארו

לא רואה ממטר האדמה בוכה מקצה לקצה זמן שנקום תן לפה ת´מיקרופון אבישי (הימור: זמן שנקום ישרוד...)

אני הייתי מוריד את...

איפה הבנות ותן לפה תמיקרופון לא יודע לא אהבתי לא אהבתי את הבת בתן לפה תמיקרופון ובאיפה הבנות לא יודע לא ממש אהבתי לעומת זאת שאמרת להוריד את החיים אני דווקא הייתי משאיר אותו הוא אחד השירים הכי הגיונים כאן תקשיב טוב טוב למילים אולי אין לו ממש לחן אבל שיר ענק!!!!!

double M

New member
מה שנשאר:

לא רואה ממטר האדמה בוכה מקצה לקצה רוץ נתי זמן שנקום

rockninja

New member
מוריד את רוץ נתי

שיר גרוע אחו-מוקי... אני לא מאמין איזה שירים נשארו בסוף... מדברים על שלום היה צריך לנצח לדעתי, רוץ נתי ותן לפה ת´מיקרופון היום צריכים לעוף על ההתחלה.... לפחות נשאר זמן שנקום ולא רואה ממטר שייצגו בכבוד את הדיסק...

QuayJin

New member
׀ טױ׀װ ״ט ׀א ױט׃...

אי׀טױ: ײ יאחױ חזװ חזװ װ׀׃װ ׁױװ

למעלה