../images/Emo110.gifראיתיייייייייייייייייייייייי
יאאא אני כל כך מאושרת שהפעם לא פיספסתי!!!!!!!!!!

בכל מקרה, צדקתם בקשר להיותם אדישים.. פפפ אתם לא יכולים להרחיב קצת יותר ממי היה הבמאי ואיפה צילמו?:S ויופי, כל קליפ יורם אוהב אישית:S הינה חוות (?) דעתי על הקליפיםםם

אני לא זוכרת את הסדר שלהם וזה אז עשיתי לפי מריאנה
למאיה יש אקדח- אוי ואבוי.. פשוט נורא.. הכל אותו דבר, משעמם כל כך, ממש איכזב אותי.. והאפקטים האלו עשו לי כאב ראש!!! חוץ מהצבעים של הקו שעולה ויורד ויורם שמסתובב פה ושם כלום לא משתנה כל הקליפ.. בעעע.. חוץ מזה, אם אתם מצלמים את יורם מכל כך קרוב, תדאגו שלא יראו את השיניים שלו במצב שהיה שם:S זה היה מזעזע..
איך זה מרגיש- אהההה ממש ממש אהבתי!!!!!!!!!! ממש! תאורה, תפאורה, האישה הזאת, ואאו.. מה שהרס לי זה הדרים האלו שעופפו להם כשהיא פתחה את החלון.. מה זה אמור להיות ולמה זה כל כך לא אמין:\ אההה.. ושם רואים שיורם עשה טיפול שיניים חחח.. הן לבנות ומצוחצחות לתיפארת

הוא יפה שםםםם!! כמו מריאנה, גם עליי זה הקליפ האהוב!
מה נשאר- חחח זה קצת עצוב.. פעם ישבתי בבית שלי וממש שיעמם לי אז לקחתי את המצלמת וידאו וסתם צילמתי את החדר בצורה הזויה ושמתי שיר ברקע.. אני חושבת שזה כבר יצא ברמה יותר גבוהה מהקליפ הזה! כאילו שהם פשוט עשו כל מיני ניסויי עריכה.. כשלא זוכרת מי אמר שהם הוציאו את רוב הכסף על העריכה לא הבנתי למה.. כאילו.. נכון, הצילום גרוע והאיכות בכלל נוראית (הם אמרו שזה ממצלמה ביתית אז בכלל..) אבל העריכה בכלל לא משהו, האפקטים האלו זה לא משהו שבאמת אמורים להשקיע בשביל לעשות אותם.. לא יודעת:\ מצד שני, דבר כן טוב=> הקליפ ממש הצחיק אותי וחמודי, בכלל הצחיק אותי ששמו לכלב (הוא כזה חמוווווווד) את הצינזור וגם לחצוצרה.. ושיורם שם את החולצה על הראש טחח.. ואני חושבת שכן, הקליפ מתקשר לשיר, כי זה כאילו לא נשאר לנו כלום, אפילו לא את עצמנו, לא את השפיות שלנו ולא כלום..
לא מרגיש כלום- כמו השם של השיר.. לא הרגשתי כלום (טוב) כלפיי הקליפ.. אני ממש לא אוהבת אפקטים וזה נוראי!!! היה איזה משהו שכן התקשר..עם ה"כבר כמה ימים עומד מול המראה" וזה כאילו אקט כזה של מראה עם האפקטים, אבל בכל מקרה לא אהבתי:S אהה..רק אהבתי את הקטעים של האיש שאוסף את הפחיות, כי בסרט גמר אנחנו מתכוונים לעשות סרט על איש שאוסף פחיות מחזור בשביל מחייתו וזה ממש הזכיר לי כזה.. זה נתן קצת השראה
תנו לי לשתות- חביב שכזה.. אהבתי את הרעיון וזה נחמד לראות גברים בוכים

מגיע להם קצתP: יכלו למצוא שחקנים יותר טובים:S
LET love in - באמת יכלו להוציא משהו יותר טוב לשיר הזה, מצד אחד אהבתי את הניגודיות, כל השיר הוא הלך למדבר וזה ושם הם רצו אווירה של חורף, אבל כשאני חושבת על עצמי, מה הייתי עושה בקליפ לשיר הזה.. הייתי עושה אותו כן במדבר שכזה.. אהבתי את הצילומים של האישה ששוחה ואת הצילומים של העץ. לא אהבתי את הצילומים של יורם שהולך וחוזר וצועק שם:S זה לא משהו בכלל..בכלל..
רוץ ילד- חחחח מריאנה כל כך צודקת במה שהיא אמרה על זה.. היו רגעים בקליפ שפשוט עצמתי את העיניים כדי להנות מהשיר קצת ולא לראות את הזוועה הזאת:S וסתם רציתי לשתף-אנחנו אמורים לצלם לשיעור תקשורת קליפ (אבל לא יודעת אם זה באמת יצא בסוף..) אז ישר חשבתי על לעשות לרוץ ילד, אני פשוט רואה את כל התמונות בראש שלי, רגליים של ילד בנדנדה, מישהו שרץ בחוף ים, אבל אני מפחדת להרוס את השיר וזה מציק:\ זה בין השירים האהובים עליי שלהם..
ראיתי אותך- נממ.. לא הכי אהבתי.. זה נראה כמו הערוץ הזה שמראה מה יש בכל ערוץ באותו הרגע בטלוויזיה.. כן אהבתי כשהראו את הנגנים יותר גדול ורק 3 תמונות קטנות, זה היה יפה, וכן אהבתי שמראים רק את הצלליות, אני אוהבת שעושים את זה!!! לא זוכרת שראיתי את הקליפ של דברים בלחש:S למההה..???:S