עכשיו עכשיו לפתוח

guysarid

New member
עכשיו עכשיו לפתוח

103 אפ אמ בתכנית של טאייר עוד כמה דקות עוז שלנו עולה לשידור

Trap1

New member
שידור מרגש

מרגישים את הכאב בקול שלו.. חשוב לטהר את שמו של הנרצח רענן לוי ז''ל לא נסלח ולא נשכח ! ../images/Emo16.gif

esvee

New member
מחר ב"מעריב" כתבה על רענן + ראיון עם עוז

אז מי שרוצה ומתעניין, תקראו את העיתוניישן. אם מישהו הקליט את השידור היום, תשלחו מסר פרטי לי או לעוז... תודה!

קישור לריאיון אצל שמוליק טייאר:

ניתן להוריד כאן. עוז לא הצליח להתחבר, אז אני שמה בשמו... תורידו ותקשיבו.

ענה תשובות לעניין

הצחיק אותי הקטע של "מבין מה אני אומר?" הזכיר לי קצת את הקטע שעשו על ראיון עם אמינם "u know what i'm saying?" ../images/Emo6.gif

הוא באמת דיבר יפה והכל,אבל......

דבר אחד קצת אפריע לי היו הרבה שעלות ששמעו שהוא ניסה ליתחמק מהם,למה?

תאמין לי עשה בשכל וטוב מאד שעשה כך

שמוליק טייר אולי נשמע כמו בן אדם נחמד וחכם אבל הוא מעבר לכל גם עיתונאי שמחפש רכילות ולמצוא צהוב אבל אין מה לעשות ככה זה בא עם העבודה וטוב שעוז לא מסר לו שום מידע של שמות או תיאורים של המקרה כי המשפט בעצמו עוד לא סגור ועדין בתהליכים אז עד שלא הכל בטוח אסור להגיד כלום

מסכים

אכשיו כשאני חושב על זה אז אולי בעמת יותר טוב שהוא יתייחס לאיך שהוא היה חי ולא איך שהוא מת..........

New member
אני מרגיש שאני חייב התנצלות...

מצטער שלא הודעתי מראש, פשוט הכל קרה כל-כך מהר רגע אחד אני באוטובוס בדרך הבייתה מקבל טלפון מאיזו בחורה שטוענת שהיא מהתוכנית של שמוליק טיאר - ופחות מעשר דקות אחרי זה אני כבר מוצא את עצמי מדבר ברדיו עם הערס... היה מפתיע והזוי (נראה לי שגם די שומעים את זה עליי שם) בכל מקרה הסינגל נשלח אליו, מחזיק אצבעות שהוא ינגן את זה...

למעלה