עכשיו עוד שאלה... הפעם SQL...

blueeye

New member
עכשיו עוד שאלה... הפעם SQL...

יש לי שרת ERP פריוריטי שנמצא ב WORKGROUP יש לי בנוסף שרת DC... אני לא מצליח להתחבר לשרת SQL (ברמת ה SQL !!! לא ברמת השיתוף או פינג) מהדומיין או מכל מחשב שנמצא בדומיין. אני מקבל כי AUTHENTICATION FAILED לאחר דקה של נסיון התחברות (הפעלת היישום עצמו) האם התופעה מוכרת ? האם יש **חובה** להכניס את שרת ה ERP לדומיין ? האם יש אפשרות לתת איזו הרשאה לדומיין בשרת SQL/ERP על מנת שזה יעבוד ? תודה רועי

antidot

New member
תלוי

איך מוגדר הSQL ? Windows Authentication only או Windows and SQL authentication ?

blueeye

New member
זהו ש...

את התקנת ה SQL SERVER 2005 לא אני ביצעתי ואני עוד לא ממש שולט שם... אז אני לא יודע לענות על זה.. אבל אני כן אדע לבדוק אם אקבל הכוונה היכן לבדוק...

blueeye

New member
בכניסה ל MANAGMENT TOOLS

כתוב SQL SERVER QUTHENTICATION אבל אני התכוונתי לשגיאת בחיבור קישור ה SQL ביישום עצמו שמבצע גישה ל SQL תודה רועי

blueeye

New member
עדכונים !

החלטתי להכניס את שרת ה SQL לדומיין.... וזאת לאחר שגם ראיתי ב SQL MANAGMENT שיש "מסך" LOGIN ובו הרשאות חיבור לשרת SQL... ולא הצלחתי להוסיף שם GROUPS מהדומיין... אחרי שהכנסתי את השרת SQL לדומיין אני עדיין לא מצליח להוסיף שמות משתמשים וקבוצות שמוגדרות ב AD על הדומיין... מה אני אמור לעשות על מנת שכאשר אני לוחץ על LOCATION תיהיה לי אפשרות לבחור יוזרים ממחשב אחר (שרת הדומיין.. ) ?? תודה, רועי

למעלה