עכשיו משהו פה התבהר

Fuhrer

New member
עכשיו משהו פה התבהר

ראיתם את הטבעת של אותו איש מוזר עם מסכה ( נקרא לו לפי התסריט מספר 3 ) אז הסמל שיש עלייה זה אותו סמל כמו שיש על הצמיד שיש על הרגל של איה... ואממ גם בשיחה שלהם בתחילת הפרק שמעתם את הקול של זה שישב מצד שמאל ? הוא נשמע פחות מעוות ויותר כמו של מולי ... אגב זה ממש דפוק כי מי האידיוט שישקיע במעוות קולי לדיבור עם אותם אנשים מסוגו אפילו אם הם רמאים הוא יוכל לדעת על השנייה את זה ... קצת אידיוטי וגם כל הקטע שהם בחשוך יותר מידי צופן דה וינצ'י יותר מידי נצרות מוזרה ... קיצר זה יכל להיות נחמד אבל יש דברים ממש מפגרים כמו הקטע עם מכונת המשקאות ... מה הקטע של זה ? כאילו מילא אם זה במעבר לשרותים וזה מוסתר טוב אבל באמצע מקום שכל העולם ואישתו עובר שם ? ועוד בעזריאלי קיצר לא חשבו יותר מידי על הדברים האלו לפני שכתבו את כל הפרטי עלילה בכללי ...

dollzy

New member
אתה נשמע כאילו אתה לא מרוצה מהסדרה.

לא טוב לך, אל תראה..

Rioter

New member
מה רע בצופן דה וינצ'י? :)

אבל היי, אם אתה רוצה באמת ספרים טובים, אז תקרא את הנעלמים/ההזדמנות-האחרונה של הרלן קובן. זה יגרום לך לחשוב על דברים כאלה.
ו.. לא שמתי לב לשום טבעת. O:

chen010189

New member
זה לא בעזריאלי.

לא מרחיבה (אני כבר לא יודעת מה מותר לי להגיד ומה לא אז אני פשוט אסתום, זה הטוב ביותר.
)

Fuhrer

New member
מה ? :S

בסדרה אומרים שהם בעזריאלי לא ? :S הרי לשם הם כל הזמן הולכים אם התכוונת שבמציאות את זה אני יודע ... אני לא עד כדי כך דפוק פחחחח

Super Chuly

New member
המממ

אולי את הפרק הבא, תכתוב אתה? עם כל הכבוד- נראה אותך. התסריטים והסדרה בכלל עומדים בכל הסטנדרטים הגבוהים ביותר. בהחלט ניתן לשים לב שכל דבר חסר הסבר, לבסוף מתברר, ותמדי הוא גם מתברר כדבר המפתיע ביותר, על זה, לטעמי, מגיע לתסריטאים ולגיורא כבוד. ליהי :)

Fuhrer

New member
יודעת מה ?

למה לא ? אין לי בעיה א. לא אמרתי שצופן דה וינצ'י זה רע להפך זה ספר מדהים ב. כמעט בכל פרק את תראי שעל כל פרט קטן שם מקפידים ... ג. קצת טיפשי שיקפידו על כל דבר אחר אבל על דבר פשוט כמו איך הכניסה למצפה לא מקפידים אז זה מאוד מטומטם ... ד. אין לי שום בעיה עם הסדרה והתסריטאים פשוט אם כבר מקפידים על דברים שימשיכו עם זה עד הסוף ...

Super Chuly

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

אכן תגלית מדהימה... זה נחמד לחשוב שאולי בעצם עדיין לא גילינו את כל מה שיש לגלות בעולם הזה... שיש עוד לאן לשאוף... ליהי :)

Rioter

New member
רע. זו אחת מחולשותיו של האדם.

לוותר על דברים. למה? מצויין, מצאתם את המקום. צאו משם, תתרחקו, לכו. אל תפריעו. לא צריכים אתכם שם, לא רוצים אתכם שם. פשוט.. לכו. עד כמה שהאדם רוצה לחקור עוד, ולדעת עוד, ולגלות עוד - המדענים האלה, ובכלל - הגזעי האנושי - חייבים לשמור מרחק! כל הצמחים ובעלי החיים שהתגלו נמצאים כעת בסכנת הכחדה! אנחנו (וכן, אני מצטערת, אבל גם אני חלק מהגזע האנושי) חייבים להפסיק לדחוף את האף! מחקרים או לא, כל עוד הם לא חיוניים - תפסיקו, תפסיקו להרוס, תפסיקו להדחף, תפסיקו לשנות, תפסיקו להחליט מה טוב בשביל בע"ח שהסתדרו נפלא בלעדיכם. פשוט... דיי.

Super Chuly

New member
לא בהכרח

האם ידוע לך כמה מינים שהתגלו "ברגע האחרון" על ידי בני אדם ניצלו מהכחדה רק בזכות העובדה שהם אכן התגלו על ידי הגזע האנושי? אז נכון, ההתעניינות התקשורתית יוצרת סוג של סלידה מכך, אבל חשבי על איך תגליות כאלה ישרדו לעוד שנים רבות, בזכות הגילוי שלהן. ליהי :)

Rioter

New member
להפך. ../images/Emo4.gif

קבוצה זו של בע"ח היא קבוצה שקיימת כבר מאות, אם לא אלפי שנים. כרגע הפרטים עוד לא ברורים מהכתבה, אבל הנה - המוני סוגים מתקיימים. נכון, ישנם סוגים שהתגלו ובזכות הגזע האנושי ניצלו מהכחדה, אבל ישנם המונים שלא. הנה ציטוט מהכתבה: "הקנגורו שוכן העצים, שנמצא בסכתנ הכחדה בשאר חלקי גיניאה החדשה, נמצאו באזור הנחקר בשפע, והמשלחת גילתה מין אחד חדש. קנגורו העצים זהוב הכרבולת נחשב ליפה, אבל גם לנדיר שבין חיות הכיס של יערות העד." חיות אלה הן חיות מוכרות בשאר העולם, מלבד אותו יער/ג'ונגל הנ"ל. הן בסכנת הכחדה באותו אזור -בלבד-. אני מתביישת להיות כחלק מהגזעי האנושי במקרים כאלה. אבל היי, זו רק אני. אני מאחלת בהצלחה ל'יצורים' שמתגוררים ביער ההוא. כי "בזכותנו", יומם קרב.

chen010189

New member
את מתכוונת מהרגע שמגלים אותם?

אני שוב כמו שליהי אמרה,יש כאלה שניצלים. יש קבוצות של בני אדם שגורמות לחיות להימצא בסכנה ובכל זאת יש קבוצות שלא. אם סופם של החיות קרב, אז ה"תגלית" הזו לא שווה כלום. אבל היער מדהים, והחיות עושות אותו עוד יותר כזה ולהרוג, ולהרוס, זה כבר צד שגם אני שונאת אצלנו.
ואומרת לך את זה אחת שמתה על חיות, ושבגיל 10 היה לה ארנב שילד מטומטם מהבניין שלה העיף אותו על המדרגות והארנב דימם ואחרי כמה דקות מת. (ואני בכיתי כאילו עשו את זה, רק מלהזכר בזה...
, אין לי אחים כך שכל חיה שהייתה דורכת בבית הזה מיד הייתה מקבלת ממני תשומת לב בכמות כזו שלו הייתה בן אדם, כבר מזמן הייתה בן אדם מפונק)

Rioter

New member
חן,

אומרת לך את זה אחת שמתנדבת בקביעות בצער-בעלי-חיים. אומרת לך את זה אחת שכלבים הם החברים הכי טובים שלה. אומרת לך את זה אחת שהיה לה תנרגול, קרוב ל-30 אפרוחים עד גיל 6, חמש תרגנולות, צבים, ארנבים, שני כלבים, שישה גורי-כלבים, ותוכי. הגזע האנושי יינצל את המקום הזה לטובתו. הרס לייצורים החיים שם - ועוד נקודת זכות לטובת האדם. (שבגלל מקרים כאלה, אני מתביישת להקרא כך.)

למעלה