עכשיו , משהו אחר :

• פותח הנושא nk5
  • פורסם בתאריך
מן הסתם...

[התכוננו לבדיחת אבא בעוד-3...2...1...0: "מין הסתם או סתם מין?"] גם אני לא הייתי קורא ספר עליו..אחד הדברים שמגניבים בו זה שהוא החלק האפל של דמות מגניבה..

nk5

New member
אנחנו מדברים על עולם קרין !

לא נראה לי שזאקנאפיין הוא מרומח הדרקון , שאלתי על רומח, בבקשה? ! .

הוא באמת לא מרומח..

אבל הוא הדמות הכי מגניבה בעולם, אז אפשר

ThornLeg

New member
דווקא עדיף להיות

אני חושב שיותר מגניב להיות הצייד, החלק האפל של דריזט. ד"א יש המשך לסידרה של האלך האפל?

La Gamba

New member
זו סדרה עם קרוב ל16 ספרים

נדמה לי, סטרהאד יוכל לבאר לך יותר.

סטראהד!!!

איה אתה, הו אדונינו ראש
המהולל? אם אתה רואה את ההודעה הזאת, נכון שבא לך לענות לנו בקשר לסדרה הזאת? כאילו, אני קראתי את שלושת ספרי "האלף האפל", ודנה אמרה לי שיש גם סדרה אייסווינדייל, או איך שלא כותבים את זה שתורגמו לעברית שני הספרים הראשונים שלה, וזה בתקופה שלפני האלף האפל. מה עוד יש? אשמח לפירוט בנוגע לספרים בסדרה הזאת שקושרים אחד לשני אם ממש בא לך, תודה

python 4

New member
אני יכול גם?../images/Emo9.gif

ואני אעשה את זה בסגנון סטארהד: הטרילוגיה הראשונה (בסדר הכרונולוגי) היא האלף האפל, הטרילוגיה הראשונה (בסדר ההוצאה) היא Icewind dale. אחרי Icewind dale באה סדרה של 4 ספרים בשם "מורשת האלף האפל": המורשת, לילה נטול-כוכבים, מצור האפילה ומעבר לשחר. הסדרה הבאה היא "דרכים של אפילה" שכוללת גם היא 4 ספרים: הלהב השקט, עמוד השדרה של העולם, משרת הרסיס וים החרבות. אחרי כל זה באה הטרילוגיה הנוכחית של דריזט - "להבי הצייד": אלף האורקים, האלף האפל הבודד ושתי החרבות. בין לבין יש את חמישיית הכוהן, שנכתבה גם היא ע"י אותו סופר אך לא קשורה לדריזט (אם כי הדמויות שבו מופיעות ב- "דרכים של אפילה"). והכי מרגש - כל הספרים יוצאים מחדש בימים אלה, תחת הכותרת "האגדה של דריזט", הפעם תחת שם אחיד. וכאן - ספרי האלף האפל באים לפני ספרי Icewind dale.

תודה פייטון!../images/Emo13.gif

רגע, מה תורגם מבין הספרים האלה חוץ מהאלף האפל? ומה אתה אומר לקרוא עכשיו, אחרי האלף האפל?

python 4

New member
חוץ מהאלף האפל

יוצאת עכשיו טרלוגיית icewind dale בעברית. אחרי האלף האפל מומלץ להמשיך לקרוא לפי הסדר הכרונולוגי את icewind dal - הספר הראשון הוא the cristal shard. הספרים בסדרת "מורשת האלף האפל", שמתחילים בספר the legacy, ממשיכים את הטרילוגיה הזו.

תודה רבה פייטון!../images/Emo13.gif

באמת תודה. רגע, אז רק אייסווינד דייל תורגם, וגם זה רק שני הספרים הראשונים, כן?

דפני1234

New member
אני משהו מסובך

רבע אירדה. שלוש רבעים אפלפית. קוסמת אדומה. אחת שנהנת מהחיים גם בלי לרצוח או לעשות לאנשים את החיים קשים. סך הכל לא חשוב מה אדם משיג בחיים אלא אם הוא מאושר.

stige

New member
אבל..

בד"כ אנשים מאושרים ממה שהם השיגו. בין אם זה עוצמה,כסף או שקט.

Silver Lance

New member
*כיף* להיות שוליה של רייסטלין?

אולי לומדים המון וזוכים ללמוד ממישהו חכם מאוד, אבל כיף זו בכלל לא המילה להגדיר את זה. הרי רייסטלין היה בנאדם לא נחמד, שרק שאף לכוח, ואני חושב שרק קרמון [ואולי בופו] נהנו מחברתו פעמים אחדות בלבד. אה, ואין לי מושג מי אני אהיה

Orbital Shadow

New member
ממ../images/Emo60.gif

למען האמת אין לי מושג, אני סתם כותבת הודעה בשביל לעשות בדיקת חתימה

the rose elf

New member
קירין...(כמובן)

תאמינו לי , נראה לי שהוא הדמות הכי מאופסת בסדרה, גם חכם, גם יועץ נהדר שהתחלתי לקנא בסלבנושי על שהוא היועץ שלו,וגם מעמיק מחשבות שזה דבר חשוב בהרבה מקרים רגישים...

למעלה