עכשיו , משהו אחר :

• פותח הנושא nk5
  • פורסם בתאריך

nk5

New member
עכשיו , משהו אחר :

אם הייתם דמויות בעולם קרין , מי הייתם רוצים להיות ,(סליחה , אבל יש לי הרבה רעיונות ונושאי דיון , אני בטוחה שחלכם כבר היו בפורום מזמן , אבל למי זה משנה?) . אני , אישית , יש לי כמה אופציות : 1- דלמאר , (לא רק בגלל שחלמתי שאני הוא) , בגלל שאני חושבת שזה כיף להיות שוליה של רייסטלין , (כמו שכתבתי מלפני כן.) , וגם , בגלל שיהייה לי העונג להילחם עם קיטיארה . 2- רייסטלין , כדאי להיות הוא כי יש לי הרבה כוח , (כן, כן... , עם כל הסבל ) . 3- סילבנושי , אוהבת אותו... מתה עליו... (אין לי מה להגיד יותר.

Wing Chan

New member
סילבנושי אהבל.

הממ או דלאמר כי הוא מלך, או קאז כי הוא פשוט הדמות הכי שווה שאי פעם נוצרה (והוא מינוטאור, שזה כבר שולט
).

../images/Emo45.gif

לא אהבתי את סילבנושי.. לא יודע מי הייתי רוצה להיות... אולי קיט, כי נראה לי שהיא נהנתה הרבה בעולם הזה..

LuLuLu iT

New member
קאזקאזקאזקאזקאז.../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

משישיית המפגשם?
אני לא זוכרת><

nk5

New member
אם סליבנושי אהבל , אני טמבלית! .

ואני לא , קיבלת בתעודה ממוצע מאה , הראשונה בכיתה . כולי גאווה , (אבל אני לא רוצה לסיים כמו לוראק!) .

LuLuLu iT

New member
מצטערת להיות מעצבנת..../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

אבל, באיזו כיתה את? הא, אחרי סימן קריאה לא שמים נקודה. ועושים רווח *אחרי* סימן פיסוק, לא לפני. (גם לא גם וגם!) טמבלית
(סתם. הכל בצחוק כמובן, ובמטרה לשפר את הכתיבה שלך.)

nk5

New member
אל תדאגו ../images/Emo9.gif

אני מבטיחה שאשתפר .

La Gamba

New member
סילבנושי אהבל

אבל אל תדאגי, את לא טמבלית, פשוט מסתבר שהשוואות זה לא הקטע החזק שלך
ובאמת, איזה אדיוט, קיוויתי משך כל הסדרה שהוא יתאפס על עצמו, הלוזר הזה... יש לו גנים כאלה טובים, כזו מורשת!! איזה אדיוט

gold dragonit

New member
מסכימה לגמרי

סילבנושי חלש חסר כוח רצון ואנוכי כמו לא יודעת מה!

the rose elf

New member
אם אפשר להוסיף...

גם אני חושבת שהוא צריך להתאפס קצת, ולהתבגר סוף סוף... אם אפשר להגיד את זה על אלפים.

MadManIII

New member
יש.!!!!!!!!

תיקנו את המחשב ועכשיו הכל עובד- משמע שאהי אהיה פה הרבה יותר
אני הייתי רוצה להיות פר סילאן (מה לעשות אני אוהב מאגים ורייסטלין זה סתם המוני)

Wing Chan

New member
LOL "פר סילאן"

מצטער שאני צוחק אבל פשוט אחד הדברים שאני הכי אוהב זה סילאן
(למי שלא יודע, זה דבש תמרים כזה) נורא נורא הצחקת אותי עכשיו :>~

../images/Emo11.gif

זאקנאפיין. אני יודע שהוא לא מהסדרה הזאת, אבל גם אני רוצה להיות אלף אפל תותח שנלחם בשני חרבות והורג כוהנות ליות'.

הא... לנוח על זרי הדפנה ובו בזמן

לתקוע חוד של חרב ממזרית (אחרי זמן רב הגעתי למסקנה שאלו כלי נשקו...) בין צלעותיהן של כוהנות ליות'... נ.ב. אגב, חשבתם על שילוב בין דרזט לזאק? שילוב קטלני|P:|

La Gamba

New member
זה לא כזה משהו

הרי שילוב הוא סוג של "ממוצע" ולא חיבור. והם לא כל כך שונים

למעלה