עכשיו מעונן

NightElf

New member
עכשיו מעונן ../images/Emo71.gif

אומנם החורף עדיין לא הגיע, אבל בחלון כבר ניתן לראות עננות כבדה ואפורה, והאמת שזה די נעים. אני אישית אומנם אוהב חום והכל, אבל אני חייב להודות שהלחות התל אביבית מתחילה להעיק טיפונת
אומנם אין איתה בעיה כאשר לא זזים, אבל כאשר הולכים או רצים, אז זה אומר פשוט לנטוף מים... נראה לי שהחודש+ הקרוב זה יהיה המזג אוויר הכי נעים, קריר אבל לא מקפיא
אני רק מקווה לא להתחרט עוד חודשיים-שלושה, למרות שאני בטח ארשום הודעה עד כמה שהקור נוראי ושאני מתגעגע לקיץ, זה קורה לי כל שנה, בקיץ אני מתגעגע לחורף, ובחורף לקיץ...
ומה אתכם? כבר מרגישים את החורף מתקרב? שמחים? חוששים? או שאולי (בדומה אליי
) שמחים אבל יודעים שתתחרטו על כך ברגע שתאלצו לצאת לעבודה מהמיטה החמימה, בבוקרו הקפוא של חודש דצמבר כדי להגיע לעבודה מוקדם?

עדידי20

New member
מממממממממ........

בעיקרון נראה לי שאצל כולנו זה ככה- בחורף רק מחכים לרגע שנוריד מאיתנו את ה100 שכבות, נכבה את התנורים ונוכל לשוב להסתובב בחוץ, לטייל, לנות מהים, מהגלידה....
(תפוז עדיין בראש של הקיץ...) וכשמגיע הקיץ, כולם שמחים ומאושרים, עד שמגיעים למחציתו ואז מקטרים על החום, על הלחות, ועל איך שזה ככה רק בישראל... בעיקרון, בקיץ יש גם אווירה הרבה יותר שמחה, יש חופש גדול לתלמידים שבינינו, והרבה פגרות קיץ בכל מיני מקומות עבודה..בקיץ האווירה יותר פתוחה כזו, קצת קשה לי להסביר... בכל אופן, אני באופן אישי, מחכה כבר לשמוע גשם מקיש על החלון כשאקום בבוקר...

חורף בוא כבר!

<רק כדי שנוכל להתענג על עוגת שוקולד חמה מבלי להרגיש מועקה> חוצמזה נאור, אני ממש מאוכזב ממך. ממתי אתה אריאל שרון? ככה לזגזג?

מותר לי

New member
אוהבת את החורף

אני לא מסוגלת ללכת עם מיטריה מרוב שאני אוהבת את העונה הזאת! צריכה להרגיש את הגשם, להריח את האדמה, לנשום... אז נכון שקר, אבל מתלבשים טוב והבעיה ניפתרת (שלא כמו בקיץ!) וחוצמיזה אין זבובים מציקים ויתושות עוקצות!

חורף!../images/Emo99.gif|ברק||אישלג||טיפה|

חולה על החורף. אני מסוג האנשים ההפוכים שתמיד בדיכאון בקיץ, ופורחים בחורף
לקום בבוקר לשמיים אפורים וכבדים תמיד עושה לי טוב. ולרוץ ברחוב בגשם שוטף זו חוויה מרנינה. שלא לדבר על חשבון החשמל שיורד בכמה עשרות אחוזים עקב השבתת המזגן
הביאו את החורף!

למעלה