עכשיו מלחמה

עכשיו מלחמה../images/Emo7.gif

יש משהו שכתבתי והייתי רוצה לשתף אחרים ולהראות לכם שאנחנו בעצם נמצאים במלחמה, כולם כאחד! זה היה יום בוקר בהיר רגיל למדיי,הכל היה נראה רגיל ופתאום זה התחיל ככה בבת אחת כבר לא היה ניתן לעשות דבר, רק להנכס למקום מוגן ולבכות בשקט כי זו היתה "הפתעה" פשוט לא ציפינו לזה,כאילו לא היה לאן ללכת וגם לא היתה ברירה. מטח של קטיושות ואש אל תוך היום הבהיר הזה,הבעיר את הרחובות,הגבעות,הצמחים,כל מה שהיה פורה ויפה נהיה פתאום שחור ואפל. האיש הרע פשוט ירה ויורה לכל כיוון לכל מטרה,בלי לחוש חמלה ובלי לתת לנו תקווה, תקווה שזה ייגמר סוף סוף,הפחד חזר, למי שבאמת עבר את תקופת המלחמות, כשהיתה מלחמת המפרץ הייתי דיי קטנה ולא פחדתי כי לא ידעתי מהי המשמעות של מלחמה,אך היום אני יודעת מהי מלחמה,מלחמה זה כאב,מלחמה זה קבלת ידיעות מרות,מלחמה זה שירים עצובים שמתנגנים ברדיו וכמובן מלחמה היא פחד, פחד שאוכל אותך מבפנים, אפילו שאתם מנסים להתכחש לכך. קולות של מלחמה מכסים את הרחובות בעשן ולהבות האנשים לא יוצאים מהבתים ונעשים סהרוריים מאוד עקב המצב ,המצב שאומר לכם תמיד בראש נו מתי יבוא המטח טילים הבא,כי אחרי הכל זה יבוא ושוב יתחיל הכאב,ושוב יחלו הדמעות. המלחמה קיימת נכון, כך גם הפחד, אך אצלי איפשהו בין חדרי הלב מסתתרת עמוק שם בפנים-התקווה, התקווה שהכל ייגמר ואז נוכל להתחיל מחדש. הזמן יעבור ונמשיך את חיינו אך לעולם, לעולם לא אשכח את מה שהיה, במיוחד את אלו שנפלו אי שם בלב המלחמה למעני ולמען מולדת ישראל,שוב כרגע זו רק משאלה, משאלה שהכל ייגמר, אך התקווה קיימת אצלי בלב. אני מבקשת בליבי רק דבר אחד שכל החיילים("חיים"-החיים שלנו)שנפלו ולכל האזרחים שנהרגו במלחמה הנוראית הזו,אמן ואמן שהם לא נפלו לחינם,שאלוהים יעשה צדק, וישלח את הרעים אל עולמם וישמידם. הרי עכשיו כבר מלחמה, ואני רוצה לומר שלא לחינם נשפך דמם של אלו שכבר אינם,כי המלחמה חייבת להימשך כל עוד נגיע למטרה,והמטרה היא להשיב את השבויים שלנו לביתם ושההרג הזה ייפסק. אני שולחת את תנחומיי לכל האנשים השכולים שאיבדו את יקיריהם ואהובם במלחמה או בכלל בכל מאורע קשה שכזה, אני יודעת מה זה לאבד מישהו קרוב אך החיים נמשכים ואנחנו ממשיכים לחיות,יחד עם הכאב ויחד עם המחשבה שלא נראה אותם שוב. -יהי זכרם ברוך, אמן

../images/Emo6.gif בווום עלייך לווינית זבלה ../images/Emo6.gif

תתייחסי יפה להודעות כאלה יא גועל!
המשך יבוא. . . בוווווםםםם ענק עלייך!

נערה כנסי....מורידה מעליי עול...

קודם כל הכתיבה שלך ממש יפה איך להגיד דמעות נמצאות לי בעיניים ואני כל כך פוחדת על כל אלו שנשארו בצפון וחווים את הקטיושות ,את השריקות לפני הנפילה של הקטיושה את הבומים החזקים ואת האובדן של האנשים שהולכים, שנקברים מתחת להריסות ואלו שלא יחזרו לעולם... כמו שכתבת אני גם רוצה לכתוב קצת להוריד מעליי את הכאב.. זה היה יום שישי בערב בעכו היתה צפירה, פעם ראשונה שהיינו צריכים לברוח ישר למקלט, ירדנו למטה לתוך המקלט כולנו היינו בפאניקה מה קורה בחוץ והשריקות של הקטיושות נשמעו ממש קרוב הבומים היו חזקים כאילו זה נפל לתוך ביתנו נגמר ערב שבת עוד לפני שהתחיל הפחד גבר עלינו לאן כל זה יוביל? השקט שאחרי הסערה הופיעה פתאום הרגשנו בתוך בועה ממש כמו סיוט של חלום אני יושבת בחדר לבד ומפוחדת מתפללת לה' שיהיה כבר שקט הלילה ירד הירח הציץ הכוכבים קרנו בשמיים ואני פוחדת, במיטה, עם דמעות בעיניים נשכבנו לישון כל המשפחה עד ששוב הגיע האזעקהה והלב שלי החסיר פעימה כל פעם מחדש הבומים היו יותר קרובים הטלפונים לא מפסיקים לצלצל לשאול אם הכל בסדר ואם אנחנו שלמים אנחנו אומנם שלמים אך מה שבלב איש לא יודע הפחד שאולי מחר אתה תהיה זה שקבור מתחת להריסות או שהחבר הטוב שלך נהרג ותראה אותו רק בבית קברות.. ושוב כמה שעות של שקט יכולנו לשום מעט אך הנשמה עדיין דואגת שוב האזעקה הגיע ואני ארזתי תיק וברחתי! כן יש כאלו שיגידו שאני נמושה בורחת ולא מאמינה כי מה שכתוב יהיה בכל מקרה אבל יש משפט שאומר "ושמרתם את נפשותיכם"... אז אני שומרת על הנפש שלי ועל עצמי להתרחק כמה שיותר מאיזור סכנה אז מכאן אני שולחת את תנחומי לכל האבלים המשפחות השכולות שיקיריהם הלכו למען המדינה ולא יחזרו לעולם מבינה את הכאב וכואבת איתכם על אבלכם הכבד מנשוא מי יתן ולא נדע מצרות יותר לעולם תהיו חזקים ה' שומר עלינו ה' איתנו בכל שנייה ה' רואה ועושה הכל למעננו! שתהיה שבת שקטה ומקסימה לכולם!!! אוהבת יערית!

את צודקת מאוד ואת כותבת מדהים

קודם כול את כותבת מעולה ומדהים ושנית אנדים דיי לריב בבלוגים יש לנו מספיק צרות במדינה שלנו ובכלל עם המלחמה הזאת ההרוגים וכול החרדות של אנשים אנחנו יום יום במלחמה מתמשכת עם מדינות ערב ועם אירופה דיי למריבה דיי לכול הבריחה מהמציאות תפסיקו לריב חיילים ואזרחים שלנו נהרגים וזה מה שיש לכם בראש זה זורק את זה זה רב עם זה דיי תלחמו למען מטרה אחת והיא מדינות ערב ואירופה

למעלה