עכשיו כשמתבהר

עכשיו כשמתבהר

וקצת יותר אור וחום. בחורף הזה.. שנפלא בפני עצמו. כשהוא בחוץ. לא כשהוא בפנים. בהתבהרות החלקית. של האפור. של הבלגן. כששוב פעם חוזר עצב גדול. יותר ויותר ברור שהוא לא שייך לבור. "הבור ההוא". זה שנפער בנשמה עם אלה שהלכו. כאילו סדר מתחיל בבלגן של העצבונות..הכאבים..הגעגועים. של מה שייך למה ומי שייך למי. ומאוד ברור שהעצב של עכשיו לא שייך לשם בכלל. ואז בהפוך על ההפוך יש גם איזושהי הקלה. הרגשה טובה של דרך שנעשתה. של התפרדות. כן. לא שגיאה. של יכולת להפריד בין מה שייך למה להפסיק לגרור לשם את מה שלא שייך להסתכל לעוד דברים בעיניים. בלי תירוצים שמסתתרים אחרי האובדן. של הבנה שנסגר מעגל בספיראלה.. ושבעצם.. עכשיו מתחיל חדש. שבוע טוב שיהיה לכולם

sad

New member
ואפילו שכבר קצת מתבהר פה

מתחילים להרגיש-לקרוא הודעות שמזמינות סופות הוריקן חדשות בדמות הודעות שמנסות להתריס, שלא לאמר לפגוע ולהמליח פצעים זו הודעתי הראשונה והאחרונה בעינין והיא גם בקשה: אל תגררו, אל תענו, אל תשדלו ואל תבקשו זה לא יעזור תתעלמו, פשוט תתעלמו שיהיה שקט וגם שבוע טוב ונעים שיהיה והי אורי, תודה שדאגת, אני בסדר לא, לא קיבלנו טלפון מאבו כביר...

אורי_ח

New member
נרגעתי... אז שבוע טוב לך ולכולנו,

נטול הוריקנים ושאר מרעין בישין.

גם אני

נרגעתי.. ומה שכתבת.. מסכימה עם כל מלה..

acky007

New member
התבהרות.......והשנה מתקרבת....

זמן רב אני עוקב מן הצד, לא רוצה להתערב בויכוח המכוער שהתגלה פה וגם עכשיו לא אתייחס.... לפתע גם גיליתי ששמי, או הכינוי, אינו מופיע ברשימת החברים.... והשנה מתקרבת - 22 בחודש. רק אתמול צלצל הטלפון והבן הורה לי לחזור לחיפה, לבית החולים...והנה שנה.... שלא נדע עוד.... איזו בדיחה....

אהה..

שלא נדע עוד.. כן. המשפט הזה תמיד גרם לי לשלוף תגובה צינית.. תגיד.. הצלחת לכתוב?

acky007

New member
לא, ממש לא

לא מצליח, אבל מתחיל להצטייר משהו... ועכשיו החלטתי, מאחר ולא נותר הרבה זמן, פשוט להעלות על הכתב כל רעיון שעולה במוחי ואז פשוט לחבר את הכל - לנפות פה ושם, ולדבר על כל מה שבא לי בראש. גם זה קשה, אבל אין ברירה - כלומר, אם אני רוצה להגיד משהו... ובאשר ל"שלא נדע"... את יודעת שאנשים לעיתים אומרים את זה פשוט כי אין להם מה להגיד. אז הדתיים משתמשים ב"המקום ינחם אותכם" או "מן השמים תנוחמו" וכן הלאה.... והאחרים במשפט הנבוב הזה... לעזאזל עם כולם - אולי תשתקו ודי!!!

משתתף בצערך.. יותר מוצלח..

כן.. אנשים בסך הכל מנסים להיות אמפטיים ולתמוך. אבל כן.. לעזאזל.. באמת רעיון טוב. תשפוך הכל על הנייר או המסך. בלי לנסח ובלי לערוך. אפילו תשאיר שגיאות. כי לשפוך זה לכתוב בלי לחשוב.. לתת למלים לעלות לבד.. אחר כך תקרא. תנסח. תקצץ. תערוך. תנקד. תפסק. תפסל מחשבות למשפטים שנוגעים. תעצב רגשות למנגינה שלהם. נראה לי שווה..

נ.תהילה

New member
רק רוצה לומר

אני ממש לא אוהבת את המשפטים השגורים בחברה שלי כמו "המקום ינחם אתכם" ו"מן השמים תנוחמו". ממש מעצבן אותי כשאנשים אומרים את זה.

גריני

New member
לאחת!

תגידי, את יודעת כמה שאת ע-נ-ק-י-ת ?!?!? הלוא זה ממש מדהים מה שכתבת (עכשיו כשמתבהר). אשה, רק לשאוב את המילים, את הרגשות, את יכולת ההבעה רק ללמוד ממך עוד ועוד! גדולה מחיים!!!

למעלה