עכשיו כשהגיע אפריל..

scar face

New member
עכשיו כשהגיע אפריל..

ועומדים לפרסם מי קנה את השרדות 5 (אם בכלל) מי אתם חושבים שקנה? אני חושב שערוץ 1.

ofofofof

New member
ההימור הכי מתאים יהיה....

10 - כי הם קנו גם את ג'ו מיליונר שזאת סדרת ריאליטי וגם הם קנו עוד סדרות כמו 24 אז הם משקיעים ברכישה, לעומת זאת דיברו שמפסיקים את רוב מה שהם עושים אז יכול להיות שלא. ערוץ 3 - גם הגיוני כי הם מחפשים רשת חדשה אחרי שהריב עם WB. ערוץ 11 ו-22 - קשה להאמין. ערוץ AXN - אין סיכוי....הם היו מודיעים הרבה לפני אם כן ולא היו אומרים כל הזמן : לא, לא ,לא.... אני מקווה שערוץ 3 כי גם יש את זה בכל הארץ וגם, לא כמו ערוץ 10, הם לא יכולים פתאום להודיע שזהו! מפסיקים.... אופיר

scar face

New member
אז למה הם לא הודיעו?

ערוץ 10 תמיד מתלהב בכישות שלו וגם ערוץ 3. ערוץ 1 הוא צנוע והם קונים סדרות של CBS כמו זירת הפשע וגבר בנשים. ערוץ 2 לא נראה לי וגם לא AXN. אני ממש מקווה שזה יהיה בערוץ 1 או 2 כי אין לי כבלים והיה לי מאוד קשה לעקוב אחרי העונות האחרות אצל חברים כל הזמן. אני גם מתגייס בעוד שבוע וככה אני אוכל לשים קסטה בבית לשבועיים מראש.

Outlast

New member
אני מאוד מאוד מקווה שלא מדובר

בערוץ 10, כי במצבו הנוכחי, לא נראה לי שהם ישדרו את זה אי פעם.. אם ערוץ 10 כן רכש את הישרדות והוא ייסגר, אולי ימכרו את הזכויות לערוץ אחר בארץ, שלפחות ייצא להם מזה משהו.. כמובן שעדיף תמיד ערוץ 3, גם כי אין פרסומות וגם כי הם מפציצים בשידורים חוזרים. הבעיה היחידה היא לחסרי הכבלים, אבל היא קיימת מאז ש-AXN התחילו לשדר את הישרדות, אז לא נבכה על זה עכשיו. האמת ש"הישרדות" לא נראית בדיוק התכנית הטיפוסית שרוכשים בערוץ 3, אבל עם המשבר עם WB, אין לדעת.. אני די בטוחה שלא מדובר בערוץ 1, וככה נשאר בערך רק ערוץ 2, שאיתו אף פעם אי אפשר לדעת.. אז נחכה- ונראה. העיקר שזה יגיע כבר..

g.o

New member
אני רק מקווה

שיס לא רכשו את זה או שזה יהיה בביפ. כי אין לי לווין או כבלים דיגיטלים.

Gal6

New member
זה בטח שטויות.

אם לא, ביפ או ווי טי וי בטח.. אני מקווה שווי טי וי כי אנחנו בדיוק עוברים ליס

scar face

New member
וואלה בכלל לא חשבתי על זה

זה באמת יכול להיות בביפ כמו המון סדרות אחרות שהם קונים. ב YTV לא נראה לי כי אין להם סדרות מוערכות ופצצות רייטינג ממה שאני יודע.

רק לא בייס או בדיגיטלי

כי אז אני אדפק ובגדול, יס בטוח לא רכשו את זה, הישרדות זו סדרה על יותר מדי רמה בשבילם, אני מקווה שמי שהערוץ שרכש הוא או2 או3 או1, אם זה בערוץ 10 אנחנו אולי נדפק כי מדברים על סגירתו של הערוץ.

jerri

New member
אתה מודע לכך שאתה די טיפש? איפה

אתה חי? סדרה על רמה מדי? אם כבר הכבלים הם אלו עם רמתם הנמוכה - יצפאן, גיא פינס ושאר הזבל לעומת יס פלוס, יס3 ושאר הערוצים האיכותיים. תשאר בכבלים, זה מתאים לרמתך הנמוכה.

Gal6

New member
איזה הרמוניה

יס לא אוהבים כבלים וכבלים לא אוהבים יס

בחלומות שלך

נכון אתה צודק יצפאן טיפש, והוא כבר לא מצחיק, אבל come on אתה קורא לyes חברה איכותית. שום חברה שמציגה תוכניות של אבי ביטר היא איכותית. מה כבר יש בyae תוכניות סקס 24 שעות, כן אני מבין שזה מה שאנשים חרמנים כמוך אוהבים לראות, כדי לראות את מירי בוהדנה ואילנית לוי בבגד ים אתה פשוט יכול לפתוח קטלוג של פוקס. ואולי אתה שוכח ערוצים כמו star world. ואל תשכח מי הביא את הישרדות 3+4 הכבלים לא yes, כי האנשים הטיפשים שיש להם yes לא יזהו משהו טוב גם אם יזרקו להם את זה בפרצוף. אז עשה טובה, ולך תעשה מקלחת של גז חרדל לפני שאתה קורא לרצה שלי נמוכה. נ.ב: אני יודע שהמשפט האחרון היה לא במקום.

SimsY

New member
../images/Emo32.gif עדכון בפינה של מיקי וגדי

היום הם מארחים את עמיתהם מקרואטיה - וגם שם לא חסרות פאלטות בשידור חי COME SEE - כמו תמיד מתחת לטבלה בירוק - קישור לפינה של מיקי וגדי

למעלה