עכשיו, כשאני כחול אני בעד לשנות את התמונה של החברתי מהתמונה של איציק לתמונה של טוני.
א אוריקס New member 18/1/05 #1 עכשיו, כשאני כחול אני בעד לשנות את התמונה של החברתי מהתמונה של איציק לתמונה של טוני.
H havlaz New member 18/1/05 #2 אני בעד אני אפילו לא אריב איתכם לשים תמונה של וניל העיקר שיעיפו את התמונה שלי משם
ח חוצפאי New member 18/1/05 #5 לא מאפפפפפפףים מומחומנהלים ../images/Emo46.gif (אוריקס, ילד שלי, אתה לא יכול להתכחש... אתה אישה מצליחה, אתה באת ממצוקות... הכחול הזה, הוא רק צבע. לא יותר)
לא מאפפפפפפףים מומחומנהלים ../images/Emo46.gif (אוריקס, ילד שלי, אתה לא יכול להתכחש... אתה אישה מצליחה, אתה באת ממצוקות... הכחול הזה, הוא רק צבע. לא יותר)
ח חוצפאי New member 21/1/05 #19 מבחינתי מנהל אף פעם לא היית היית כחול, וגם זה - רק כי אי אפשר לצבוע ניקים בבלונד
א אוריקס New member 19/1/05 #11 ../images/Emo124.gifהצעות לתמונות אחרות יש להעביר אלי מתישהו ואיכשהו, התמונה תוחלף כל שבוע.
ח חוצפאי New member 19/1/05 #16 העגילצי של זיוצי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif כאילו כזה../images/Emo35.gif