עכשיו כבר מחר, לא?

amet

New member
../images/Emo6.gif אני לא יודע אם לצחוק או לבכות

בטח למה לא אתה תקרא לכולם שיביאו פופקרן ותתן לאמט שוט ושרשראות ו......... כדאי לכם להתכופף כי כבר ראיתם מה קרה בפעם הקודמת לפני ההגעה תעשו ביטוח נשמה גם לפופקורן. ליורי נשמה אומנם אין לי קולר עדיין אז יש לי אולר. מספיק BDSM בשביל

Z o d i a c

New member
אם בעלך רוצה

אני אשמח להפוך אותו לעבד הקבוע שלי בפורום. אני בטוח שקולר יראה עליו מצוין.

amet

New member
זודיאק כפרה עליך

אתה מודע לזה שעבדים לפעמיים מורדים נכון? אני מוכן אם תקח את זה בחשבון...

Z o d i a c

New member
אמט כפרה עליך

סמוך על ניסיוני בתחום שאוכל לאלף את הפראי שבסוסים. חינוך טוב מתחיל תמיד במרד מסוים עד שהעבד מקבל את שליטתו של האדון.

hatul

New member
שאני אבין...

אתה הולך להיות האדון של הפורום..? בכיוון חזק של BDSM..? למה יש לי תחושה שהפורום מדרדר לחלוטין...?
אם כי אני לא מכיר אותך, רק לפי התמונה בכרטיס והניסוח... משהו כאן מוזר ביותר, בכל מקרה...

עודד א

New member
אש בשמיים שלהבת מעל...

zodiac חובב אירוויזיונים
ממ...מפחד להיות פה...NOT
בהצלחה לפורום המתחדש ולהנהלה הדנדשה. נראה אם גם וונילה כמוני יוכל ללמוד פה משהו.

עודד א

New member
לזה אני בטוח אכנס

אבאניבי והצלפה. דרך המלך ופיסטינג. גאוני
איך לא חשבו על זה קודם

hatul

New member
רגע, בעצם..

במופע של בנות פסייה צחקו בעבר על השיר "הצל" ששר יהודה פוליקר, בכך שאת הקול הגבוה בפיזמון הוא הפיק כשהחזיקו לו חזק... דרך המלך יותר משתלב לי עם get a grip...

hatul

New member
הודעה שכתבתי בפורום משוב...

האם חייבים להצהיר על BDSM גאה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לדעתי השילוב בין השניים הוא די מלאכותי, כיוון שסקס גאה לא חייב לכלול BDSM, ו-BDSM לא חייב לכלול סקס גאה... מי שרוצה לדון על סקס, יוכל לדון גם על BDSM, אפילו אם הוא לא יוצהר בשם האתר, מעצם זה שיש לכותבים ולמנהלים פתיחות לנושא. כך אני גם נפתחתי בפורום סקס וזוגיות גאה, לכל מיני תחומים שמעניינים אותי והתביישתי לרשום. ההחלטה של הפיצול תמוהה לדעתי, כמו שתהיתי על פיצול פורום בעלי חיים ל-כלבים, חתולים, ציפורים.. ומה השלב הבא - שדים טאזמאניים? אני מצטרף לשאלות - האם סקס וזוגיות גאים לא משתלבים יחד? האם סקס גאה משתלב בהכרח עם BDSM? כאילו שזו סטייה או משהו קינקי? וחושב גם שחלק גדול מהגולשים באשכול הגאווה משוטטים בין הפורומים, כמוני, למשל

Z o d i a c

New member
hatul שלום

האם חייבים להצהיר על BDSM גאה? התשובה לכך היא כן. אסביר לך מדוע אני חושב כך: לצערי במדינתנו הקטנה ובקהילתנו הקטנה עוד יותר אין מקומות לאנשים כמוני וכשאר מכרי החובבים משחקי שליטה ובעלי פאטישים שונים. מקומות רבים (בין אם וירטואלים או מציאותיים) בהם ניסיתי לחשוף ולו במעט את תחביבי (אם אפשר לכנות זאת כך) נתקלתי לא פעם בחומת הסתייגות ואף זלזול רב מצד הקוראים והנוכחים. מטרתי היא להפוך את הפורום למקום בו אנשים יוכלו לדבר בפתיחות על סקס וגם על BDSM בצורה חופשית מבלי שיחששו מתגובות השאר. כמו כן קיים גם צד שניתן לראות בו חינוכי - חשוב לי שהפורום הנ"ל ישמש כמעין חלון ראוה ל"עולם שבחוץ". לאנשים שתחום השליטה אינו חלק מתפריטם היומי אך בכל זאת רוצים לראות ולהתעניין יוכלו לקבל מידע ותשובה לכל שאלה ותהיה. כנ"ל כמובן לגבי סקס גאה.

למעלה