עכשיו כבר מחר, לא?

Cote dOr

New member
עכשיו כבר מחר, לא?

ומה נישתנה? -מותר, למחוק, לצעוק, לצחוק, להתעלם, ואפילו להסכים-

hatul

New member
בבוקר בטח הכל יהיה הפוך...

חפצים בכל מקום, ארגזים חצי ארוזים, בחלק מהם מאוכסנים פינגווינים... חכה...

amet

New member
היי בוקר טוב חברים

אם נעשה מטאפורה על השרשור ההזוי הזה אז זה נשמע ונראה כמו איזה חבורת ילדים שזרקו אותם לרחוב ועכשיו הם פשוט מחכים לסוף "-P נשמע גרוע???? נראה לי! טוב נו ניסיתי להעלות חיוך, אז לא כלכך הלך. אני חושב שייתנו עוד כמה ימים עד שכנראה נוציא את כל מה שיש לנו שם בפנים. ג'יימס בזמן שאני לא פה, תגיד לסבלים שלא ייגעו לי בקריסטלים ואת התמונה של קרישנה יניחו על השולחן שלי, הוא ממילא ריק. חברים זה היום עשה ה' נגילה ונשמחה בו. לא מרים ידיים אבל גם לא נלחם בשיניים, יש שינוי יש מהפיכה. נקווה שנראה ממנה דברים טובים וחיובים קצת אמון הכל לטובה.

ומה עם מסיבת פרידה?

לא שזאת פרידה אבל בכל זאת אנחנו הומואים ולא צריכים יותר מידי בשביל לחגוג. מה 'תם אומרים?

James Hammerton

New member
אל תדאג אמט

אחרי שהסברתי להם מה קורה למי שנוגע בקריסטלים הם הסכימו לשתף פעולה

s h l o m k e

New member
דה ז'אוו ל - 01/01/2000

כולם חיכו, כולם ציפו ....... אתמול אפילו נכנסתי שניה לפני שהלכתי לישון, רק כדי לחזות בנס, בהתגלותו המלכותית של הפורום החדש ..... ומה ראיתי
נאדה
קפיש
זבבים
חבר'ה, נראה לי שעבדו עלינו ......
סתם לירוי רצה קצת תשומת לב........ לירוי ממי, אם כל כך חסרה לך תשומת לב אהבה ויחס אז קודם בדיוק בשביל זה יש לך את המארח המעופף שלך, ואם לא אותו אז פשוט יכולת לשתף והיית מקבל מכוווולם תשומת לב ואהבה. בשביל מה לשגע את כולנו

עודד א

New member
לא הוא לא עבד עליכם.

אני אגלה לכם סוד קטן... ל-
יש לוח זמנים משלהם. מהפכות או לא, אבל לא מפריעים למנוחת הצהריים. כנראה שזה יקרה היום. כנראה. או מחר. מקסימום. כנראה.

guy1974

New member
וואאללההה

בבקשה, תפוז סיימו את מנוחת הצהרים שלהם ושינוי/מהפך/קוסמטיקה יצא לדרך!!! קבלו את " סקס גאה ו BSDM" שיהיה בהצלחה....

Z o d i a c

New member
אם כבר שינויים קוסמטים

מן הראוי והכבוד שיצבעו גם בכחול את האדון החדש של הפורום.

ז י ק ו

New member
שם הפורום שגוי...../images/Emo128.gif

לשנות את שם הפורום ל- פורום סקס גאה ו- BDSM אין דבר כזה BSDM

ז י ק ו

New member
מי אם לא אני?!

טוב גיא, יאלה תתפשט ונעשה סקס גאה עם SM וגם BD כהלכתו ...

guy1974

New member
אמאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo12.gif

או אולי אמטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט..... מישהו? יותר מידי אותיות לא מובנות לי פה... אני יתחיל לחשוב פעמיים על השהייה באיזור הזה, נראה לי מסוכן לי משהו...

amet

New member
מותק אל תלחצי לי עכשיו

תבוא הביתה אני כבר אזיין אותך

ז י ק ו

New member
למה באלימות..

בוא שב, תכין קפה ואני אסביר לך מה זה צירוף האותיות האלה: B: Bondage כלומר קשירה D: Discipline כלומר משמעת וגם Domination כלומר שליטה. S: Submission כלומר כניעה M: Masohism כלומר מזוכיזם חובבי BDSM (קשירה, כניעה, שליטה, משמעת ומזוכיזם) לא בהכרך אוהבים את כל התחומים שהנושא מציע.. כל אחד ותחביביו.. יש מבין!? אולי אני אכתוב על זה מאמר?! טוב נו נראה איך מתגבשים פה ונזרום..

amet

New member
זיקו........נראה לי....

שאתה מתחיל לרעות בשדה שלי ..... מותק מניסיון תתרחק וקוקי אל תשחק אותה נבהל אני כבר מכיר אותך טוב מאוד. זיקו!!!

guy1974

New member
רגע רגע רגע!!!

אז עכשיו אחרי השינוי הקוסמטי מהפך או איך שלא תקראו לזה, מי יהיה המנהל של הפורום
מה שבטוח לאחר שהבנתי לעומק את צירוף האותיות (בעזרתו הנדיבה של זיקו) אני מתנגד בכל תוקף שבעלי ימשיך להיות המארח! הספיק לי פעם אחת לראות אותו משתולל ומצליף לכל כיוון!

אמט ינהל פורום BDSM???

זה משהו שאני חייב לראות... קסאנדו!! תביאי פופקורן הולך להיות שמח!

למעלה