עכשיו יותר מעולם!

חשבתי שאת מדברת עם הפח

אבל למה לא ענית לו? מה הקשר שאסור להזיז דברים ירוקים?! אוף דברי ברוררר =\

חחחחחח

אבל מה הקשר בין זה שלא ענית לו ולזה שאסור להזיז אותו?? אנחנו לא קצת גולשים?! חחחחחחחחחחח הצלחתי להצחיק את עצמי כרגע.. התכוונתי לשאול אם אנחנו לא מדברות על דברים לא קשורים לפורום.. "כל שרשור הופך פה אחרי כמה הודעות לשיחה בין שני אנשים" ? =\

כרגע בבית. =)

אבל ברגע ששאלת.. אצל חברה..

Hilaloosh

New member
חחחח זה דיי מצחיק...

חחחחחחחחחחח אני פשוט מראש אומרת שאני לא אנווט כי אני לא יודעת איפה צפון ואיפה דרום... רק שאילת זה דרום וראש הנקרא צפון... לךא הרבה יותר מזה... חחח אבל לא נורא... קורה... והכי נשפכתי מצחוק הקטע שהסתובבתם ונתקעתם במעקה בטיחות... חחחחחחחחחחחחחחח =))

THE sky angel

New member
חחח תשאלו את שי איך היה אתמול

בת"א... אני בטוחה שהוא ישמח לספר לכם על ה"ניווטים" שלו.. =)

kedeman

New member
הניווטים שלי????

"אני אאסוף אתכם מהתחנות מול עזריאלי" אני הייתי שם - אתם החלטתם למצוא תחנות אחרות!!! "תפנה פה שמאלה" (נאמר לי על ידי החבר של מור משהו כמו דקה אחרי שעברנו את הצומת שהוא רצה שאני אפנה בה)

uuuuv

New member
חחח עלק

זה אתה פשוט קולט מאוחר חחח אל היה מצחיק אז זה שווה

שאלה ככה תכנית

איך מחזיקים מפה? סתם סתם... אני רוצה המון פעמים לעלות תמונות לפורום - אבל הן גדולות מדי איך מקטינים את הקובץ? :/

s h e e p i t

New member
אני נראית לך במגמת מחשבים ?!

טוב זה הולך ככה... תלחץ על הקובץ לחצן ימני ואז תעשה open with
paint - צייר ואז בצייר בצד ימין באפשרויות יש סימון כזה של מלבן מקווקו (ככה רושמים ?!) (זה הכי למעלה מצד ימין) ואז תלחץ על התמונה (מפה...אם זה מה ששמת) ולחצן ימיני - select all לך לפינת המסך תקטין את התמונה ואז לך שוב לפינה תלחץ על החלק הלבן הנקי... ואז יופיע לך בפינה עיגול כחול תכווץ איתו את הדף שיהיה רק על התמונה... ואז תעשה שמירה - save as תן לקובץ שם ומתחת לאיפה שאתה רושם את שם הקובץ יש עוד חלון תסמן שם לשמור את הקובץ כ- jpg סוף מקווה שהבנת חחח ניסיתי... בטח יש דרכים יותר קלות אני פשוט עושה ככה...

אחלה, תודה

רק שאני מעדיף כרגע לישון :/ לילה טוב פורום :) הרא קרישנה הרא קרישנה קרישנה קרישנה...

אני פשוט לא מאמין שמלכלכים עליי ככה

כשאני לא באיזור!!! ממש נעלבתי(נעם,שי,מור ושאר החבורה העילגת הזו!)

kedeman

New member
הכל מאהבה ברנס!!

זה שאנחנו אוהבים אותך לא קשור לזה שאין לך חוש כיוון בשיט!

למעלה