הרא קרישנה
New member
עכשיו יותר מעולם!
אני מכיר בזאת שאני לא יודע לקרא מפה
אפילו הייתי אומר... מפה בידיים שלי עלול להוות סכנה ציבורית!!! להלן המקרה: כמו שמור יודעת, אני וחברי - נתי, נסענו אתמול לבקר במצפה הילה. אני כמובן... מעדיף תמיד את הדרך הארוכה, אז עברנו בצפת... אחרי שביקרנו בראש פינה.. כי פספסנו מחלף... ברור שלא רק מחלפים אנחנו נפספס, אלא גם פניות... כך שמצאנו את עצמו בכפר שמאי, מנסים לברר איך חוזרים. אחרי רבע שעה בערך הבנו... וכשנתי רצה להסתובב, בום טראח! מה קרה? האוטו התנגש במעקה ביטחון - תודה לאל, לאוטו שלום (וואלה ביטחון). המשכנו בדרכינו... נוסעים נוסעים עד ש - "נתי תסובב את הרכב אנחנו בכפר ערבי! תסתובב! תסתובב!" אחרי שברחנו כל עוד נפשנו בנו... עצרנו בתחנת דלק, כדי לברר איפה אנחנו (הכפר היה כפר דרוזי אגב... אז לא נורא) אחרי הכוונה מדוייקת של המתדלק... במבטא דרוזי כבד ולא ברור... יאללה! לדרך! נוסעים נוסעים נוסעים עד ש- "נתי? איפה אנחנו?" לעזאזל עם זה זרקתי את המפה המקוללת ואמרתי "סע ישר! מקסימום נמות" יש מצבים שאתה משלים עם ההכרה שלא תחזור הביתה... איכשהו הגענו למצפה הילה:/ אחרי שעתיים וחצי... אבל הגענו הדרך חזרה הייתה הרבה פחות מסובכת... טעינו רק בפנייה אחת (וכמעט בפנייה שנייה... אבל בסוף לא) בקיצור - מהיום, רק GPS! כמה הבהרות: - אני לא גזען! - לאנשים הבאים אסור להגיב לשרשור: אלה, גל, אהוד. כל השאר... חופשי.
אני מכיר בזאת שאני לא יודע לקרא מפה