עכשיו יותר מעולם!

עכשיו יותר מעולם!

אני מכיר בזאת שאני לא יודע לקרא מפה :( אפילו הייתי אומר... מפה בידיים שלי עלול להוות סכנה ציבורית!!! להלן המקרה: כמו שמור יודעת, אני וחברי - נתי, נסענו אתמול לבקר במצפה הילה. אני כמובן... מעדיף תמיד את הדרך הארוכה, אז עברנו בצפת... אחרי שביקרנו בראש פינה.. כי פספסנו מחלף... ברור שלא רק מחלפים אנחנו נפספס, אלא גם פניות... כך שמצאנו את עצמו בכפר שמאי, מנסים לברר איך חוזרים. אחרי רבע שעה בערך הבנו... וכשנתי רצה להסתובב, בום טראח! מה קרה? האוטו התנגש במעקה ביטחון - תודה לאל, לאוטו שלום (וואלה ביטחון). המשכנו בדרכינו... נוסעים נוסעים עד ש - "נתי תסובב את הרכב אנחנו בכפר ערבי! תסתובב! תסתובב!" אחרי שברחנו כל עוד נפשנו בנו... עצרנו בתחנת דלק, כדי לברר איפה אנחנו (הכפר היה כפר דרוזי אגב... אז לא נורא) אחרי הכוונה מדוייקת של המתדלק... במבטא דרוזי כבד ולא ברור... יאללה! לדרך! נוסעים נוסעים נוסעים עד ש- "נתי? איפה אנחנו?" לעזאזל עם זה זרקתי את המפה המקוללת ואמרתי "סע ישר! מקסימום נמות" יש מצבים שאתה משלים עם ההכרה שלא תחזור הביתה... איכשהו הגענו למצפה הילה:/ אחרי שעתיים וחצי... אבל הגענו הדרך חזרה הייתה הרבה פחות מסובכת... טעינו רק בפנייה אחת (וכמעט בפנייה שנייה... אבל בסוף לא) בקיצור - מהיום, רק GPS! כמה הבהרות: - אני לא גזען! - לאנשים הבאים אסור להגיב לשרשור: אלה, גל, אהוד. כל השאר... חופשי.

THE sky angel

New member
לא אמרת לי מה עשיתם במצפה אבל!

אצל מי הייתם?? חחח והיית מתקשר אליי.. אני לעומת זאת יודעת לקרוא מפות! ביום הראשון אחרי ליל הסדר אז נסענו לבקר בגלבוע ולקחנו איתנו מפה ופעם ראשונה שאני עם מפה והצלחנו להגיע ממש טוב! ("מורן סע עם השלט של כיוון ג'נין אנחנו נגיע בסוף!") והגענו! אבל אחרי זה בחזור מורן אמר שהוא זוכר את הדרך ונסענו בלי המפה והגענו לנצרת בטעות חחח אז חזרתי אל המפה וכיוונתי אותנו החוצה משם :) היה מזה כיף! אבל.. איזה כפר ערבי הייתם? מאיזה כיוון באתם..? חחח זה מצחיק אותי חצילים :)

S a l i t

New member
אני מניחה שהם ביקרו בחור בשם עידו

אני ימשיך עוד מעט אני ממהרת אגב, מור, אני חייבת לדבר איתך תקשרי אליי מתישהו

kedeman

New member
לא נותנים לברנס לנווט!!!!!

הוא הצליח לגרום לשנינו ללכת לאיבוד בקדימה!!!! זה היה נורא!!!

s h e e p i t

New member
חחחחחחח!!!! ../images/Emo6.gif איזה עילג...

אבל זה בסדר גם אני לא מתמצאת ממש במפה ובכלל בארץ... בקושי צפון דרום אני יודעת... בכל אופן אני אף פעם לא יודעת איפה אני ממוקמת וואי אבל חחחחח אתם כאלה דפוקים!!! אבל ממש! זה היה יכול להיות מצחיק אם הייתם מתים או משו ...
סתם העיקר שהגעתם...

ה טמבל

New member
היית מת שאני לא יגיב!!

וכשאני צחקתי עליך שאין לך מושג אפילו איך מסתכלים על מפה אמרת שאני מדבר שטויות! חחחחחח אתה צריך להחזיר את השם הישן! אולי לשנות לבור בכל הארץ! ודרך אגב, אין סיכוי, אפילו לא ממש קטן, שהיית מצליח לנווט עם GPS! אפילו לא עד צומת גולני. זה הרבה יותר מסובך ממפה.

s h e e p i t

New member
יווו גל אתה כזה מוגבל!

ניחה שמתן לא יודע לנווט אבל מה איתך !? לא למדת לשרשר למקום הנכון ?!? חחח.. אתה מוזמן לקרוא את "המדריך לפורמיסט הנבוך" בהצלחה

גם אני שמתי לב לזה..

הוא ועוד אנשים שלא יודעים לשרשר נכון.. ואח"כ הם מתפלאים למה לא מבינים אותם.. !!!

ה טמבל

New member
אני בכוונה הגבתי לך כי התגובה

שלך גם היתה בשביל לצחוק עליו!!

א ל ו ש ה

New member
חשבתי לא להגיב, אבל כשכתבת שאסור לי

אז דווקא! אתה לא יודע כמה צחקתי. פשוט צחקתי המון. יש לך איזה מוגבלות.... כל הכבוד! אני דרך אגב, נווטת נפלאה!

דבר ראשון - קבל את תנחומיי..

לא כולם מושלמים.. נכון?! =) דבר שני - תהיו בריאים ו.. פעם הבאה פשוט תוודא לפני שאתם יוצאים שאתה לא תהיה זה שינווט.. והכל יהיה טוב ויפה.. =) דבר שלישי - לך אסור להחזיק מפות כדי לנווט בנסיעות לי אסור להחזיק פלאפונים כשאני זורקת משהו לפח מי הבא?? מישהו רוצה להצטרף??
וטיילר - אל תתבאס אז לא לכולם יש חוש כיוון מפותח אז לא כולם יודעים איך להחזיק מפה לא מתים מזה
או שכן

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחח זכרונות מכפר מונאש.. היום עברתי ליידו והוא שאל עלייך אבל לא עניתי כי אסור להזיז דברים ירוקים

למעלה