עכשיו חזרתי...

EagleGirl

New member
עכשיו חזרתי...

ההודעה הזאת היא במיוחד לתושבי חיפה והאיזור!! מי שמכיר תא הטכניון, מוזמן לדעת שבימי שני יש שם הופעות סטאנד אפ!! ממש בזול!! כניסה רגילה 20 שקל, אם יש תעודת סטודנט - 15 שקל כניסה. היום נסעתי עם כמה חברים שמופיעים איתי בקאמל בחובבים/במה פתוחה.. אני באתי רק בשביל לראות עוד שני חברים מחיפה וגם כיל אחד מהחברים שנסע איתנו לחיפה אני אירגנתי לו את ההופעה שם.. עמדתי שם בצד,עושה צילומים לכולם, בתקווה שםה ישודרו בביפ.. חחח.. לאט לאט תפסתי תראש ואמרתי לעצמי: סיון, את עולה לבמה הזאת... היום! קראתי לידיד שלי שבעצם אחראי לע אותו ערב אמרתי לו שאני רוצה לעלות.. לא הייתה לו בעיה אחרי כמה סדקות הוא שאל אותי אם אני בטוחה שאני רוצה לעלות כי בקושי יש קהל וזה כבר קהל קשה אז שאני אחליט מה קורה איתי.. ביקשתי ממנו לעלות ל3 דקות, עם הקטעים הכי טובים שלי הוא התעקש שאם לא יצליח לי אני אתבאס כי שוב, זה קהל קשה.. אמרתי לו שאין מה לדאוג ואני עולה רק בגלל שהגעתי עד לפה (חיפה) ואני חייבת! תבינ,ו אני רק אחרי 7 הופעות בקאמל... לא גיבשתי עדין אינטרקציה עם הקהל... עליתי לבמה, ונתתי את ה3 דקות הכי טובות שלי ואנשים פשוט נדלקו... לא הייתהל י הופעה בת זונה אבל הייתה לי הופעה מספיק מכובדת!! גם יש לי איזה אחד בקהל שדומה לעופר גלזר אז צחקתי עליו טיפה חחחח באתמ היה כיף!! אנשי הצפון, או איך שלא יקרא לכם.. אם לקאמל אתם לא מגיעים לפחות תגיעו למקום שקרוב לבית - הטכניון.. כל יום שני יש שם סטאנד אפ, בימי רביעי יש סטאנד פא בזוקיני(ליד חדרה) שני הבא אין הופעות סטאנד פא בטכניון, יש את לאה שבת!! חחח באמת!! אבל תבואו בעוד שבועיים!! סורי שזה ארוך.. הייתי חייבת להוציא הכל! סיון טורקיה.

dk6

New member
תגובה

מגניב אחושרמוטה. אני גאה בך סיוון!! פעם הבאה תזמיני אותי יא בת זונה

EagleGirl

New member
חחחח שכונה..

בכלל לא תיכננתי לעלות.. חשבתי ארני אבוא קבוע לחיפה בימי שני אבל שבוע הבא הלאה שבת הזו נדפקה לי אז חייבתי את עצמי לעלות לפחות לכמה דקות. עוד שבועיים יש מצב שאני אעלה עם הופעה של 5-10 דקות... קהל פאב זה קהל קשה..

סי15

New member
סיוון../images/Emo13.gif

אני שמחה שהלך לךךך
ואני רוצה לראות אותך מופיעהההה

Ronush14

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

שמחה שהלך לך טוב!
ותגידי... ב-19.11 את תהיי בקאמל? כי כנראה שאני אהיה שם

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo13.gif

כל הכבוד לך סיון! את נשמעת טובה...אני ממש רוצה לראות אותך מופיעה, אולי בחנוכה אם ייצא לי... תגידי,מי בדיוק מופיע שם בחיפה? (לא שאני בכלל קרובה לשם- אבל סתם לידע כללי) ולאה שבת??
[איפה שחר שצריכים אותו...?
]

EagleGirl

New member
טכניון ימי שני..

כל פעם מופיעים אחרים אבל לרוב זה רק חובבים... אולי מידי פםע לעיתים רחוקות ש איזה מישהו טיפה מוכר... אם יהיה אני אודיע פה.. יש פה מישהו מחיפה?

dk6

New member
חחח

השאלה של יש פה מישהו מחיפה הזכירה לי את מה אז יש פה מישהו מבת ים.. חחח. עזבו זה בטח הצחיק רק אותי

../images/Emo28.gifאז זהו...

שגם אותי
ואז זה הזכיר לי את הקטע של עמי ואלי,כשעמי עושה את איציק פלח ואז הוא אומר בסוף "רק דבר אחרון...יש פה מישהו מבת ים?!" ואז עונים לו שכן והוא אומר "אני יכול לחזור אתכם אח"כ?"

NimaZ

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

גו סיוון
אני ממש רוצה לראות אותך מופיעה

ט2לולה

New member
סיוואן../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

קולה כבוד ו
פרוייקט המכשפה מבלייר :| סרט הזוי ומפחיד :|

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

למעלה