עכשיו חזרתי

hip hop soul

New member
עכשיו חזרתי

מהחתונה של אחותי.היה מדהים! עד לפני שלא ראיתי אותה ואת שמוליק (בעלה), לא הבנתי מה קורה.אבל ברגע שהגיע החופה... זה היה מדהים. איזה כיף זה שאתה יודע שאתה קשור בחיים שלך עם מישהו שאוהב אותך ומוכן לחלוק את החיים שלו איתך.גם אני רוצה! כולם באו אליי ואמרו כמובן "בקרוב אצלך".מה אתם רוצים ממני, אני רק בן 20!בלי לחץ! רק דבר אחד הבנתי עכשיו. בכל משך החתונה לא חשבתי עליה!האם הזמן עכשיו עושה את שלו?האם אני יכול להמשיך הלאה בחיים שלי?אני מקווה מאוד מאוד מאוד.עכשיו נשאר רק למצוא אותה. עוד דבר, אתם מבינים שאי אפשר לשמוע מוזיקה???!!! עזבו אוכל, מים, חמצן, אני לא יכול לשמוע את המוזיקה שלי!אני ישתגע! יווווווווווו השם יעזור לי. לילה טוב משפחה שלי

Crossface

New member
מה קורה היפי?

אני שמח שנהנת בחתונה ושלא חשבת עליה שני דברים שהזכרת אני מכיר טוב מאוד המוסיקה - אפשר למות מזה וה"בקרוב אצלך" - שיעזבו אותנו בשקט כבר ראבק,מה הם רוצים? אי אפשר ככה, הם לא מבינים שאנחנו צעירים מידי בשביל זה? בקרוב אצלך זה כמו קללה

ניקולי

New member
איזה יופי..

באמת כיף להתחתן ולהיות מאושרים עם האדם שאוהבים. כן זה מגיע לכל אחד ואחת להיות מאושר. אתה יודע בעם הראשונה שנשאתי זאת היתה טעות.. נשאתי בגיל 22 וכבר בגיל 23 הייתי אמא בגיל 26 הייתי אמא לשניים..אבל רק בגיל 26 הרגשתי שאני אמא..לא לפני כן.. ועוד משהו ככל שמתבגרים יותר עדיף להתחתן..כי אז.. בשלים יותר.. ואני לא מדברת על היוצאים מהכלל שנישאים בגיל 18 או 20 שהם בשלים כבר מגיל 7 בגלל שהם גידלו את האחים שלהם.. עכשיו אני נשואה פעם שניה ואני יודעת אושר מהו.....
שיהיה לאחותך הרבה הרבה מזל טוב
ומכאן אני מאחלת לה שתהיי מאושרת עם אותו אחד לאורך שנים..... ניקול*

GALI02

New member
אתה רואה?! יהיה בסדר../images/Emo13.gif

שמחתי לשמוע שלא חשבת עליה. אתה בכיוון הנכון ידידי
והמון מזל טוב לאחותך! יו! אני זוכרת איך אני התרגשתי בחתונה של אחותי לפני שנה. עמדתי מתחת לקופה ובקושי הצלחתי לעצור את הדמעות...חח מזל שבסרט לא רואים אטותי בוכה(רק את אמא שלי...) שיהיה לך צום קל וסופ"ש נעים

lifie

New member
חתונות...

אני זוכרת הווווו אני זוכרת לפני שנתיים אחי התחתן (האח הבכור...) וואווו זה היה מרגש שתיתי שם כל כך הרבה שלא חשבתי על כלום רקדתי כמו מטורפת דיברתי שטויות ואחר כך לא זכרתי כלום כשראיתי את הסרט... ראיתי באמת כמה פאדיחות עשיתי אז אח שלי אני מאוד מקווה שלא שתית יותר מדי ושנית אני שמחה בשבילך שאתה לא חשבת עליה ... זאת הדרך הנכונה חזק ואמץ!

hip hop soul

New member
Well

שתי בירות.נזהרתי. לא רציתי שאני יחזור על אותה תמונה מהחתונה שעברה שהייתי בה.זה לא היה יפה.

lifie

New member
הווו...

כמה שאני מבינה אותך אבל אחי האלכוהול עושה את שלו... מה שכן אני לא חוזרת על הסרט דל החתונה של אחי זה היה פאדיחה

hip hop soul

New member
האלכוהול באמת עושה את שלו

לצערי בזמן האחרון אני חזרתי מכל יציאה שפוך, אבל נמאס לי לקום בבוקר חצי מת. אז שותים קצת בשביל להשתחרר, אבל צריך להיזהר.

Crossface

New member
תיזהר אח שלי, תיזהר

ותשמור על עצמך אני מקווה שאתה לא נוהג אחרי שאתה שותה.....אתה מוזמן להוציא את הרגשות ועצבים שלך.... כאן

מאו יין

New member
היי היפ הופ

אז...כן ראית? הזמן עושה את שלו...הוא (הזמן) רץ קדימה ולנו אסור להשאר מאחור!!! ואתה כבר מבין זאת.. אז יקירי,המשך לרוץ קדימה ותמצא שם את כל אשר יחפוץ ליבך! רק שם בעתיד זה ימצא!!!!
צום קל וגמר חתימה טובה לך ולמשפחתך!!!!!!!!!! אה,כן, וכמובן המוווון
לחתונת אחותך! שיהיו חייהם ביחד מלאי אושר ואהבה!

למעלה