עכשיו חזרתי מההופעה!!!

avidadon

New member
עכשיו חזרתי מההופעה!!!

אביב היה מדהים כרגיל, גם סחרוף וסטיבן ווילסון.. רק חבל שההגברה לא הייתה באיכות משהו...וגם בקושי יכולתי לנשום, אני אוהב יותר את ההופעות שלו באמפי וואהל..

באמת?

למה? בגלל שהיית בין כולם? והיתייבשת? או מה קרה? ומתי זה קרה? סתם בא לי לדעת אני הייתי בשורה השניה ושתיתי 4 כוסות מים שחילקו שמה

Vsilver NJ

New member
אז הנה כל הסיפור

כן, הייתי בין כולם... משהו כמו שורה חמישית, אולי רביעית. הממ אולי ראית אותי? קשה לפספס אותי! משקפיים שחורות עבות (חננה שכמוני) וסטרפלס כחול, שיער שחור. לא משנה. זה היה ממש בהתחלה, הפתעתי את עצמי לאללה! אני אף פעם לא קורים לי דברים כאלה! אז היה לי חם ופתאום הכל הסתובב... נו לא קשה לדעת איך זה שמתעלפים... בעיקר מעריצים של אביב... אחרי זה פיניתי מקום בין כולם ויצאתי החוצה לכמה דקות... נדמה לי שפספסתי איזה שיר, לא זוכרת כל כך. הייתי יותר מדי מסטולההההההה!!! עישנתי לי סיגריה וחזרתי פנימה... תגידו, אני היחידה ששמה לב שהיה שם שומר ממש ממש נחמד?? וחמוד?? הוא עזר לי לקום! היה כזה מותק! שיצאתי בסוף ההופעה באתי אליו ואמרתי לו תודה...
אם הייתי שותה מיים לא הייתי מתעלפת בטוח. אחרי שחזרתי פנימה לא התקרבתי יותר מדי.. מי יודע אולי זה היה קורה לי שוב...
מי ייתן ויהיו עוד הופעות כמו העשור הראשון והשני! ג´ודית.

העשור 2

רק שהעשור הראשון היה יותר טוב והפגישה היתפספסה לי כי היתעצלנתי לבוא לליצן בהתחלה אחר כך זה יה מאוחר מידיי כי היתה הצפה ולא חייב שהקהל הוא חרא זה פשוט כי היו יותר מידיי אנשים ואנשים מה אתם אומרים על האם צליהיות בך מאוהב שברי שר? ועל סטיבן?)הוא תרגם את צלקות לאנגלית( פחחח...וראיתם את זה שעלה על הבמה ונתן לאביב נשיקה? ואחרי כל בלבולי השכל האלה אני רק יגיד שקניתי את האלבום החדש של ברי איזה כיף לי

גיליתי שמי

שקנה את הדיסק החדש של ברי בהופעה הוא קיבל אותו עם חטימה כי באתר שלו אין את החטימה על הדיסק....
הרווחתי חטימה של ברי סחרוף

הי...

גם אני הייתי בעשור 2 היה פיצוץ איך ברי החדש??? שמעתי שזה פשוט אומנות שאין לה שם

למעלה