עכשיו חזרתי הביתה

Crossface

New member
עכשיו חזרתי הביתה

יצאתי עם חברים, היה אחלה ואפילו התחלתי עם מישהי בפעם הראשונה, כן, עשיתי את זה, התחלתי עם מישהי שאני רואה בפעם הראשונה (בד"כ זה יוצא לי עם מישהי שאני מכיר) עזבו שלא הלך לי, זה כל כך, אבל כל כך לא מזיז לי, עצם זה שעשיתי את זה נותן לי הרגשה טובה. זה הכל שתהיה לכם שבת נהדרת ביי ביי

ניקולי

New member
../images/Emo13.gifשבת שלום גם לך

מזל טוב.... התחלת עם מישהי בפעם הראשונה?? יפה!! סוף סוף ארזת אומץ.. נו.. טראית השד לא כ"כ נורא.. זה שלא הלך אז מה.. באמת זה לא צריך להזיז לך.. פעם ראשונה לא ילך פעם שניה לא אבל מי יודע אולי בפעם השלישית כן ילך?? אל תפסיק לנסות.. כי בחיים צריך לדעת גם להרויח וגם להפסיד.. בהצלחה בפעם הבאה ניקול*

ronen1981

New member
כל הכבוד גבר.

זו הדרך להמשיך בחייך ולהתגבר על האקסית שלא שווה אותך ולחדול לחשוב עליה. ולגבי זה ש"הפעם לא הלך לך" אל תסתכל על זה כך כמו שאמרת החשוב זה שהיה לך האומץ להתחיל התוצאה בלא מעט מקרים בכלל לא קשורה אליך אלה בה ולא משנה כמעט מי היה מתחיל איתה היה עשוי לקבל אותה תשובה. מה שכן אם תמשיך לא לחשוש ולהתחיל עם בנות ולא לפחד מהלא שהבת יכולה להגיד אתה עוד תזכה לצאת עם בנות שכל הבנים בסביבה יקנאו בך...(מניסיון).

ronen1981

New member
שבת שלום :).

תגידי למה מתלוננים על העיצוב החדש?!. אני אישית דוכא מאוד מרוצה ממנו ולו כמינימום מהסיבה שעכשיו הגלישה שלי בפורום מהירה יותר ללא העיקובים המעצבנים של הפרסומות הקופצות. והצבעים אדום ורוק נחמדים לדעתי (ירוק הצבע האהוב עלי בילדותי ואדום אחד מהאהובים עלי כיום). ומבחינת המפרסם הוא בכלל מרויח.

GALI02

New member
אני גם מהמתלוננים

השילוב הזה של הצבעים מזעזע לדעתי. וזה ממש מעצבן הפרסומות המרצדות האלו שאי אפשר להיפטר מהן... מה נשמע רונן? הכל טוף
?!

ronen1981

New member
בטח הכל טוב.

אני אישית בכלל לא רואה הפרסומות ולדעתי כך עדיף מאיך שהיה קודם. אתמול היתי בבאולינג וצברתי 114 נקודות אני מאוד גאה בעצמי זה כלל שני סטריקים רצופים הפלת 10 פינים בשתי זריקות והרבה זריקות יפות למדי .(פעם קודמת ששיחקתי צברתי איזה 40 )

Crossface

New member
אני דווקא אוהב את הצבעים

עושה נעים בעיניים מה המצב רונן? מה קורה ניקולי? את את מרגישה גילי? אני בסדר תודה רונן וניקולי על מה שכתבתם לי
רונן, אני חושב שטיפה פיספסת מה שכתבתי, אמרתי שלא מזיז לי שלא הצלחתי עם הבחורה. פשוט לא אכפת לי מזה, אני מרגיש טוב מעצם המעשה.

ronen1981

New member
לא פספסתי.

להפך הבנתי בדיוק ובאתי לתת לך עוד סיבות וכוחות לנהוג כך בהמשך הדרך כי התגבמול על כך הוא עצום.

Crossface

New member
אז אני לא הבנתי

כי כתבת שאני לא צריך לחשוב על זה כמו שאמרתי....לא הסתדר לי מה שכתבת. אבל בסדר, הכל סבבה. אז מה רונן, הולכים לליגה מקצוענית של באולינג???

ronen1981

New member
../images/Emo13.gif,לא נראה לי. (וגילי)

יש די גבול לכמות העיסוקים שאפשר לעסוק בהם באופן רציני,ולי יש די הרבה עיסוקים (ראה בכרטיסי האישי ותוסיף לזה נגינה על גיטרה ויציאה עם בנות ולימודים בטכניון,ותבין שאין לי זמן לבאולינג מקצועי). יתכן ולא התנסחתי מדויק וחד מספיק מכל מקרה בהמשך המשפט ניתן לראות שהבנתי שאתה לוקח בגישה שלדעתי יש לקחת. אגב יש דרך לא לראות את הפרסומת והיא למזער את החלון ולגלול את הגליל ימינה וכך הפרסומת מחוץ לעיין. (במידה ואת לא יכולה פשוט להתעלם מהן כפי שאני לרוב עושה.)

lifie

New member
אח שליי.....

אתה לא יודע כמה אני גאה בך אתה אפילו לא יכול לתאר לעצמך כמה אמרתי לך כבר הרבה פעמים זה תלוי בך אז אח שלי שיהייה המון הצלחה בדרך החדשה ואל תשכח שאנחנו אוהבים אותך

למעלה