עכשיו זה רשמי...

A m i t HR

New member
לא אמרתי

שאני לא עומדת להנות מזה, להיפך, אני מצפה לזה בקוצר רוח... אבל אי איפשר לדעת מה עתיד לקרות עכשיו עם הלהקה... וכמו שכבר אמרו פה אני הייתי מעדיפה שהם יוציאו עוד אלבום ביחד ואז אחרי פירוק נואל יעבור לאלבום סולו... אבל כמובן שזה שיקולים שלהם ולנו רק נותר להנות מזה :)

LetThereBeLove

New member
האמת שזה יכול להיות ממש נחמד,

אבל אני לא מבינה למה עכשיו. האלבום בטח יהיה מעולה, אבל למה לא לחכות עד אחרי הפירוק (עם כמה שזה עצוב, זה בטח יגיע בקרוב...
)? שלא תבינו לא נכון, אני ממש משמ מחכה לאלבום, ורוצה שהוא יצא כמה שיותר מהר, אבל זה עושה הרגשה של פירוק מתקרב, ואי אפשר להתגבר על זה
תודה רבה על העדכון!

Noelit

New member
אני

ממש בעד. אני חושבת שלנואל במילא קצת נמאס מליאם. ואפילו בלי קשר לליאם, אם זה עושה לנואל טוב- אז זה מה שחשוב:) וגם אנחנו נהנים מזה בסופו של דבר

sok777

New member
את סתם

שונאת את ליאם אז לא אכפת לך
אני אישית מת על ליאם ולא יותר מאחרים. אני פשוט אוהב את כולם וכשהם יחד זה יוצא כ"כ מדהים.. ואני מעדיף שימשיכו עד שממש ימאס, כלומר, כפי הנראה, לפחות עוד אלבום אחד ואולי טור עולם אחד ואז שיעשה מה שבא לו. מה הקטע הזה עכשיו באמצע. זה כמו שאנדי פתאום יחזור לרייד רק בשביל אלבום אחד!

Noelit

New member
אולי אתה צודק,

זה לא ממש אכפת לי בעיקר בגלל ליאם. אבל אם אואזיס יתפרקו, אז אני אהיה ממש ממש עצובה. כי את ג'אם, אנדי וזאק אני אוהבת. נראה לי לא הבנתם אותי נכון, התכוונתי שאני בעד שנואל יעשה את האלבום, אבל שאואזיס לא יתפרקו. כי זה יהיה ממש מעניין לשמוע את נואל באלבום סולו.

למעלה