עכשיו זה רשמי...

YOasis

New member
עכשיו זה רשמי...

נואל יוציא בקרוב אלבום סולו. http://www.nme.com/magazine אתם יכולים לנשום... ולשאוף... מה שהיה כתוב על השער בlive4ever.us: Noel talks to NME magazine about his solo ambitions in this week's issue. Oasis mainman Noel Gallagher has confirmed that he already has song earmarked for a solo album. Speaking in the new issue of NME, Gallagher said that following his recent solo concert appearances he was making tentative steps towards a solo project. He said: "I've actually got a backlog of songs that are slowly building up. The thing about a solo record is the time to do one is between Oasis world tours because you'd have a good couple of years. "But it takes me so long to write the songs that eventually I run out of time (before Oasis begins again), but I've got a backlog now of about four or five songs which are probably too far in the past as far as the band in concerned, but which could work on my record... it's coming." Gallagher also said that Oasis have already written most of the follow up to 2005's 'Don't Believe The Truth'. He explained: "The next one in theory is already fucking written. I've got eight songs that I'm pretty happy with. I think Liam's got one or two that he thinks are brilliant. We're waiting for Gem and Andy. It's just a case of sitting down and saying, 'When do we want to do this?'" אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי... עם כל הרמזים התקשורתיים של נואל, ההופעות עם גאם, התכנון על גלאסגו וכל ההערות הקטנות על הקול של ליאם. האמת שאני די מצפה... בעצם מה זה די?! מאוד מצפה. באמת שאני במתח לגבי השירים החדשים, מה לעשות... אבל עצוב מצד שני שהוא "סוף סוף" כבר עשה את הצעד. עכשיו זה בטוח. תמונת השער בעיתון- http://www.live4ever.us/uploaded_images/magImage-732109.jpg

sok777

New member
כן, זה היה די צפוי..

קודם כל תודה רבה שהעלת את הכתבה על זה!
זה באמת היה די צפוי שזה יקרה.. בגלל המון המון סיבות. נואל מאוד מוכשר וכולם יודעים שהוא בקלות יכול לכתוב את השירים ולבצע לבד.. ראינו את זה כבר פעמים רבות.. הוא עושה את זה מעולה [בעיקר שירים יותר רגועים, אבל גם קצביים]. בכל אופן, אני חושב שזה לא טוב. לא שאני לא בעד, אני מאוד בעד. אני סוגד לו ומת לשמוע את זה כי אני יכול לתאר לעצמי כבר את הסאונד של השירים [למרות שכן מעניין אותי אם זה יהיה באותו הסגנון ומי יקליט איתו וכד'.. האם יקליט אצלו וזה] ואיך זה יישמע. אבל אני לא בעד כי זה קצת קוטע את אואזיס. היה לי ברור שזה יבוא מתישהו, אבל לא חשבתי שעכשיו. אני אישית מעדיף שאואזיס יעשו עוד אלבום אחד ענק, כמו שנואל אומר שהוא רוצה שיהיה.. קיקינג רוק אנ רול אלבום כזה, משהו ממש ממש טוב.. ואז כמה טורים עולמיים [עם הופעה, לפחות אחת, בישראל] ושאח"כ יעשו מה שהם חושבים. אני לא אומר שאח"כ יתפרקו, כי אני לא בעד, אבל כפי הנראה אחרי האלבום הבא, אם יהיה, הם כן יתפרקו דווקא. וחשבתי שאחרי שאואזיס תתפרק, מתי שזה לא יהיה [וקשה להגיד את זה..] אז נואל בטוח יעשה קריירת סולו מפוארת.. זה היה לי ברור. אני לא בעד שזה יהיה כרגע, כל עוד הם איכשהו בפעולה.

YOasis

New member
בדיוק, זה "גונב" את הפוקוס מהמוזיקה

של הלהקה עצמה ומשאיר את נואל במרכז. זה די ברור שהוא המוכשר מכל החבר'ה בלהקה והבולטות שלו ממש לא מוטלת בספק... אבל הקריירת סולו הזאת הייתה יכולה לחכות. כנראה נואל רוצה לעשות את זה כשעוד יש לו שיערות חומות על הראש ועוד רוח רוקנרולית באויר, מה לעשות חח זה נואל

Noelit

New member
אני דווקא בעד

אלבום הסולו. כי אני חושבת שהוא יהיה ממש גדול ככה. אבל מצד שני, אני לא רוצה שזה יהיה כמו פול מקרטני. שהרמה של המוזיקה שלו ירדה מחוץ לביטלס (לא שזו לא קריירת סולו יפה, פשוט פחות טובה). ואם אואזיס יתפרקו (חס וחלילה): 1. הקול של ליאם די ייחסר לי (למרות שאני לא מתה על ליאם). 2. אני נורא אתגעגע לגאם, כי אני ממש ממש אוהבת אותו!=/ בכל מקרה, לדעתי יהיה ממש ממש נחמד אם נואל יעשה איזה 2 אלבומי סולו או 3 בלי שאואזיס יתפרקו (זה אפשרי?Oo)

sok777

New member
זה לא אפשרי לדעתי..

כאילו, הם יכולים לא להגיד שהם מתפרקים אבל 2-3 אלבומי סולו? זה מינימום של 5 שנים. 5 שנים שהם לא יהיו בפעילות זה אומר שהם לא יחד כבר כ"כ. ומה עם אנדי? נעלבתי. אנדי הוא מלך!

A m i t HR

New member
אממ...

קודם כל תודה רבה על העדכון...
אני לא יודעת כל כך איך להגיב לזה, זה היה ברור שזה יקרה אבל פשוט חבל שזה קורה כרגע... לא יודעת מצד אחד אני הכי מצפה לזה בעולם... כל כך מעניין אותי לדעת איך זה יצא [ברור לי שזה יצא מדהים...], אבל מצד שני שקראתי את זה אני לא יכולה להגיד שלא היה לי מין עצב שכזה... תחושת סוף? לא יודעת... כאילו אין אואזיס יותר, זה מין סוף שכזה... אם אחרי אלבום סולו הם בכלל יחליטו להוציא עוד אלבום? מין הרגשה שלא ידוע מה עם הלהקה עכשיו. בכל מקרה רק נותר לאחל בהצלחה

זה שנואל עושה אבלום

סולו לא אומר שאואזיס מתפרקים. נואל מאחורי המיקרופון זה דבר מבורך, בואו נהנה מזה.

אולי בטווח הארוך זה יעשה

טוב לאואזיס. החבר'ה יתגעגעו אחד לשני ולנגינה ביחד ויחזרו עם הרבה מוטיבציה וחומר חדש.

sok777

New member
קשה לי להאמין, אבל אם נואל רק

יעשה הופעה אחת בגלסטונברי ואלבום אחד, יש סיכוי שבערך עוד שנה ככה נראה את אואזיס יחד.. או שנה וחצי.

זאפשר לנחש מה יהיה ,

אבל זה לא יעיל. אני מציע לחכות ולא להאמין לכלום עד שיש משהו רישמי

יש אואזיס בלי ליאם.

הוא לא מתקרב באיכויות שלו לאחיו הגדול. נואל הוא מלחין וזמר מצויין. ליאם הוא זמר סביר להקלטות וגרוע להופעות. השירים שהוא כתב הם בינוניים, למעט בטר מן (שהוא גם לא כזה גדול) ומה שנשאר ממנו זה בעיקר הפוזה.

YOasis

New member
מה שאתה אומר לגבי השירים של ליאם

זה כבר לגמרי עניין של טעם... אני למשל אוהבת שירים אחרים בהרבה יותר מבטר מן. האמת שאני בכלל לא מחשיבה את השיר הזה לבין השירים הטובים שלו מהאלבום אני הרבה יותר אוהבת את Born On A Different Cloud ויש את סונגבירד שהוא בכלל מקסים... וגם השירים של ליאם מהאלבום האחרון- Guess God Things I m Abel ממש טוב וLove Like a Bomb שגאם כתב איתו, אבל עדיין, לדעתי אחד השירים הטובים באלבום. ואני לא מסכימה עם מה שאמרת על הקול של ליאם . הקול שלו באמת גדול ומיוחד והוא הרבה ממה שהביא את אואזיס קדימה בשנות ה-90 וממש אי אפשר להתעלם מזה או להוריד את הערך של זה. בלהקה כמו אואזיס מה שמשחק תפקיד, לפחות מה שגרם לה להצליח באמצע שנות ה-90 הם 2 דברים - הקול של ליאם והשירים של נואל. והם הולכים ביחד. אני מסכימה עם זה שנואל עכשיו שווה הרבה הרבה יותר מליאם מבחינה ווקאלית. לליאם יש הרבה על מה לעבוד, אבל בעבר אי אפשר היה להתווכח על זה בכלל... תראה הופעות של הלהקה מ-95-96-97 ותבין שהקול של ליאם הוא ענק ובלייב באותה תקופה הרבה יותר מרגש אפילו מההקלטות. לגבי הפוזה זה דבר שדי התרגלתי אליו ואני מאמינה שגם הרבה איתי. הפוזה הולכת ביחד עם ליאם וככה הוא. לא נראה לי שהוא עושה את זה בשביל מישהו או משהו. אני בטוחה שגם בבית הוא מאוהב בעצמו לא פחות מבכל מקום אחר
חוץ מזה שגם לנואל לא חסרה פוזה...! אבל נואל דואג להיראות אינטלגנט ועילאי בכל ראיון וראיון

את מדברת על שנות

התשעים. ליאם הוא חלק מההצלחה של אואזיס בתקופה ההיא, אבל עבר הרבה זמן מאז. מאז be here now (בהקלטות) יש נסיגה גדולה מאוד בשירה של ליאם. זה פשוט לא זה. לפעמים אני שואל את עצמי,כשאני רואה אותו שר בהופעות, למה אני מקשיב ללהקה עם כזה סולן? למה הקהל עדיין אוהב אותה ומעריץ את ליאם גלאגר?. באולפן עוד אפשר לשחק עם אפקטים וכאלה, אבל בצורה שליאם שר בהופעות, הוא לא מספיק טוב לרמה של להקה בסדר גודל של אואזיס (מבחינה מסחרית).

למעלה