עכשיו זה רשמי

• פותח הנושא Rinor
  • פורסם בתאריך

Rinor

New member
עכשיו זה רשמי

בוקר טוב אנשים. עכשיו זה רשמי, נסעתי לת"א ונרשמתי יחד עם אחי לתחרות ה- Ball 8 שתתקיים בסוף החודש. יש לי עוד פרטים על התחרות למי שמעוניין לשמוע, מסתבר שזה הטוב מ-7 (4 ניצחונות) ולא הטוב מ-9. כפי שצויין קודם לכן כדי להיות מודח מהתחרות יש להפסיד פעמיים כאשר החלוקה היא לפי רמות (A-D) אשר נקבעת ע"י המארגנים ביום התחרות כאשר 4 הראשונים מכל דירוג זוכים גם הם בפרסים ועולים לאלוף האלופים. אשמח לשמוע אם יש פה עוד חברים אשור רשומים לתחרות או שוקלים להרשם. יום טוב לכולם! ניר...

9ball master

New member
בהצלחה לכל המשתתפים

לצערי לא אוכל להשתתף בתחרות עקב התחייבויות קודמות אך אני אשתדל להגיע ולתמוך כשאתפנה.

Rinor

New member
תודה ובהצלחה

אני גם רוצה לאחל בהצלחה לכל המשתתפים. זוהי התחרות הראשונה שלי ובאמת נרשמתי לשחק בכיף, יהיה מאוד נחמד לשחק באווירה אחרת ובאולם יפה ביותר כמו הסקורס. מקווה לראותך אולי בתחרות אחרת... כמו כן, הבנתי שלא מזמן התקיימה תחרות סנוקר במועדון ולצערי לא ידעתי, אחרת יתכן והייתי נרשם. האם יש למישהו מושג היכן ניתן לברר על תחרויות שונות? על תחרות זו אני יודע מהאתר ושוב אני רוצה להודות לכם על עזרתכם שכן בלי הפירסום שלכם, לא הייתי יודע על קיום התחרות, לכן שוב רוב תודות לכולם ושיהיה בהצלחה ובכיף לכולנו... יום טוב אנשים ניר...

9ball master

New member
תחרויות שונות

אנחנו משתדלים לעדכן כאן על כל תחרות שאנחנו שומעים, אין לנו צד או אינטרסט כלשהו כך שכל מי שעורך תחרות או ליגה מוזמן לפרסם כאן את התחרות. כמובן שגם חברי הפורום מוזמנים ליידע אותנו בתחרויות שאנחנו פיספסנו.

למעלה