עכשיו זה רשמי....

shanikoo

New member
עכשיו זה רשמי....

נאסטי,אני ואת,סייבר,ועכשיו........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואם באמת היו לי נטיות לבנות מיני,אז הייתי בוחרת בך ראשונה!!!!מבטיחה..... אז תתכונני לסייבר של החיים שלך.... שניקו(מעכשיו בעסקי הסייבר...)

nasty-

New member
שניקווווווווווו

יאאאאאאאאאא איזה כיף!!!!!!! מזל שאין לנו נטויות חחחח אז יאללה בכל זאת הבטחת סייב ואני עדין...לא עשיתי אף פעם אז יהיה לך הכבוד....שני אני מפקירה את בתולי הווירטואלים אצלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (מחכה לסייבר של החיים)

shanikoo

New member
בדיוק מה שנאסטי אמרה.....

נאס אחותי,איזה כיף שאת יודעת מה שעובר לי בראש.... סיון,את סרבת לי...רציתי את שתיכן.... את סרבת,אז אל תתלונני.... אני אוהבת אותך ואת נאסטי,באמת,אבל את סרבת לי,ונאס לא... אם תשני את דעתך(כלומר,הקנאה תאכל אותך),אני יותר מאשמח אם תצטרפי...ואני בטוחה שגם נאסטי,שותפתי לסייבר תשמח... זה בסדר,היא פתוחה בנושאים האלה.... היא בכלל פתוחה........... חחחחחחחחחחחח,נאס,חולה עלייך,צחקתי,אל תהרגי אותי.... אם תהרגי אותי,תפסידי את הסייבר של החיים שלך,ואת לא רוצה להפסיד אותי.... ואת יכולה להתקשר,את יודעת............. חולה על שתיכן,בנות`ס..... שניקו

moran-b

New member
שניקו.. זהו זה הסוף...

אני מרימה טלפון להורים שלך עכשיו... מה זה צריך להיות????????? יגידו שאני כמנהלת מדרדרת כאן אנשים לדברים האלו.. צוש ותפו יגישו נגדי תביעה על דרדור .. בחיי. אז זהו מהיום.. אני עושה שינויים בסדרי הפורום!!! אהה... ונאס חכי אני עוד לא התחלתי איתך - מה זה העידוד הזה שאת מעודדת אותה?????? טוב... השינויים יימסרו בהמשך. רני מודאגת.

shanikoo

New member
מורנייייייייי

תרימי טלפון להורים שלי!בבקשה!!!ותבקשי לדבר איתי....את לא יכולה להתקשר אליי הבייתה ולא לדבר איתי... אני מחכה... ואם לא שמת לב,בימים הארונים לא רואים כאן לא את צוש,ולא את תפו....אני חושבת שהם נטשו אותי...כנראה שלא מספיק אכפת להם ממני....אז בטח לא יהיה אכפת להם מה אני עושה כאן.... אז את יכולה להרגע.... נ.ב-סיון לא כל כך הסכימה,אבל ממש נדלקתי על השלישייה....בא לך להצטרף אלי ואל נאסטי?(נאסטי,זה לא בגלל שאת לא מספיקה לי חלילה,אני מתה עלייך....אני פשוט סקרנית....)אם לא בא לך,את יכולה תמיד לצפות מהצד..זה מה שסיון עושה בהסוף....אם זה עושה לה את זה,אני לא אמנע ממנה.... אז מה את אומרת רני? תקלטו כולם!!!!!!סייבר בשלישיה,הדבר הבא..... שניקוווווווו

moran-b

New member
שניקו יש לך עוד שעה להנות ממה שכתבת

כי תוך שעה ההודעה הזו נמחקת!!!!!

shanikoo

New member
רנייייייייי,בבקשה בבקשה....

אל תמחקי...... סוף סוף יש לך פה קצת בידור....חחחחח תשאירי.....פליז......פריטי פריטי פליזזזזזז אני אוהבת אותך המווווווווווווווווווווווווווווווווווון אל תמחקי שני

nasty-

New member
שניקו!!

יא רעה אחת!!!! אני לא מספיקה????? מה זה סקרנית???? מורן תיראי!!! זו היא לא אני היא עם הסקרנות שלה!!

shanikoo

New member
טמרתי שאת כן מספיקה!!!

את יודעת שטוב לי איתך.... אבל לפעמים צריך לגוון....את יודעת איך זה..... אבל אם את לא רוצה,אני לא מתקרבת לאף אחד אחר..... רק תגידי... מתה עלייך שני

nasty-

New member
הייי מורני

מה זה??? זאת היתה הצעה שלה!!!!!!!!!!!!!!! היא מדרדרת אותי לא אני אותה!!!

למעלה