עכשיו זה רשמי....

netaK

New member
עכשיו זה רשמי....

מל ולינז באמת רוצות עוד ילד אבל לא בטוח מבריאן הנה קטע מראיון עם ת´יאה גיל: RZ: What will viewers have to look forward to this coming season? TG: So far it´s been a very good storyline. I´m not sure how much I should say. I´ll sum it up by saying that Melanie and Lindsay are thinking about adding to the family and dealing with all the issues that come along with it, including if Brian will help us out again or not.

maayan15

New member
ההודעה שמעליי היא |ספיולר|

נטע!....את יודעת שחובה לשים סימן של ספויילר!!...בכל ספווילר/שמועה...ואני ביקשתי במיוחד שיגידו את זה!!!

ayaliar

Well-known member
למה למה למה??

אני אפסיק להכנס לפורום בסוף אני לא רוצה לדעת כלום על העונה הבאה אפילו לא דברים קטנים ולא חשובים אז מספיק עם הספויילרים בהפתעה

maayan15

New member
בשביל זה שמתי את ההודעה שמעליי

ספוילר..... באמת נטע....זה לא פיירי מצידך!...אני יכולה להיתמודד עם זה כי בת´כלס...לא כ"כ נורא לי לדעת..אבל מה עם ליאור, רינת וכו´?...

רינת4

New member
נטע...באמת.

גם אני לא רוצה לדעת כלום! ולא הספקתי לקרוא את ההודעה המזהירה של מעין,אז בבקשה0שימי יותר לב. גם אני לא רוצה להפסיק לבקר בפורום. אז בבקשה...

maayan15

New member
כמה פעמים להגיד את זה?

מעיין זה עם שני יודים {מעיין} ולא עם י´ אחת {מעין}...!!

רינת4

New member
סורי. אני יודעת!

פשוט לא שמתי לב שהתפספס לי הי´... שוב סליחה.

netaK

New member
אויש פאק!!!! ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אופסי יואו בכלל לא חשבתי.......

netaK

New member
מאז אתמול אני לא אותו דבר

טוב שאתמול לא היה היום הכי נורא שהיה לי (חוץ ממשהו שקרה בתחילת השנה)

netaK

New member
עיצבנו..הרסו את החיים..גרמו למחשבות

התאבדותיות...הכל אותו דבר

lolly1

New member
../images/Emo58.gif/שמועה...

okay, there´s the spoiler that mel/linds want another baby and that they ask mike to be the father, and then there´s the spoiler that ben/mike will try to adopt. well i think in interesting storyline would be that the girls ask mike, who turns them down, then ben/mike find out they can´t adopt because they are 1. gay 2. ben´s HIV. so they decide to father mel/linds baby so that they can have a child in thier lives. but it gets a little possesive, and both mel and ben want to file for parental rights. i think this would be so much better for the girls than another threesome. oh and brian can be caught in the middle between mike and linds.

maayan15

New member
מה!?!?!?!?! ../images/Emo58.gif

בואנה´....הקטע שזה מייקל זה נחמד, אפילו יפה...אבל מעניין איך בריאן יגיב...רגע...אז לבריאן ומייקל יהיו ילדים שהם אחים למחצה?....חח...שווה...אבל מטריד במקצת.. אבל כל הקטע שנהיית מריבה על הזכויות הורים מעצבנת....למה הם לא יכולים לחיות קצת בשלום?!!?

g a g a

New member
נטע!! מאיפה הבאת את הראיון עם ת´אה?

אבקשך לשים קישור... ואירית- מצאת את הפיסקה שמעליי ב-qt??? תודה מראש, ~איריס~

lolly1

New member
אכן אכן..

איזה יופי להשתמש בקיצור שלנו הא איריס..?

למעלה