עכשיו זה סופי... אפשר להיות חבר שלכם ?
ש שוקו היחיד New member 23/10/02 #3 כן גם פה... זיגזג המליץ לי על הפורום הזה... אמר שהפורום הזה יתאים לי בדיוק אז מי שלא יתנהג אליי יפה אני שולח עליו את זיגזג
כן גם פה... זיגזג המליץ לי על הפורום הזה... אמר שהפורום הזה יתאים לי בדיוק אז מי שלא יתנהג אליי יפה אני שולח עליו את זיגזג
ק קוקי על סוזוקי New member 23/10/02 #4 ברוך הבא!../images/Emo13.gif האם אני קולטת נימת צער בקול שלך על הצטרפותך לסינגלים? פה זה מקום טוב לשתף ולקבל תמיכה...
ברוך הבא!../images/Emo13.gif האם אני קולטת נימת צער בקול שלך על הצטרפותך לסינגלים? פה זה מקום טוב לשתף ולקבל תמיכה...
ש שוקו היחיד New member 23/10/02 #5 אממ... אני לא יודע אם נימת צער אבל שנים שלא הייתי כזה(7) ומה את אומרת , טוב לחזור לזה ?
ק קוקי על סוזוקי New member 23/10/02 #6 מממ...שאלה טובה... זה בכל מקרה בטוח קשה, לחזור לזה, אחרי כל כך הרבה זמן...
ש שוקו היחיד New member 23/10/02 #7 אבל את יודעת מה ? קראתי בפורום פה גם כמה ימים קודם ובאמת נראה שכולם מסתדרים דיי טוב...
ש שוקו היחיד New member 27/10/02 #10 גבררררררררררררררר איך היה בגרמניה אחי ??? וואלה היית חסר בארץ... חיפשו אותך שלא היית פה, אל תשאל... נספר לך בהזדמנות... ביי אחי
גבררררררררררררררר איך היה בגרמניה אחי ??? וואלה היית חסר בארץ... חיפשו אותך שלא היית פה, אל תשאל... נספר לך בהזדמנות... ביי אחי