עכשיו זה מדעי...

../images/Emo41.gif מעניין......

האם החיות בטבע מחזרות גם באמצעות ריקודים כפולים ?

AyeleDance

New member
../images/Emo208.gif אעזור לך, פרפר

אז איך תסבירי שרוב הרוקדות נקשרות אל אלה שאינם רקדנים?? אני איני דוגמא טובה - לי היו רק רקדנים :) אבל זה לא מה שרואים בשטח.

רואים די הרבה לרוב רקדניות טובות

שרוקדים עם רקדנים לא כל כך טובים, אני מאמינה שזה לא כל כך מבחירה, זה ברירת מחדל. גם לי זה קורה לפעמים

AyeleDance

New member
זאת לא היתה כוונתי

בכתבה לא מדובר על בחירת בני זוג לריקודים...

../images/Emo204.gif מנסה להסביר לאילת...

יכולות להיות לכך כמה סיבות (אם ניחשתי שכוונתך לבחירת בני זוג לחיים):
הכירו את בן זוגן לחיים בתקופה בה לא רקדו (לפני/אחרי/עדיין לא)...
בבן זוג לחיים מחפשים תכונות נוספות/אחרות על אלו שחיוניות לרקדן...
הריקוד עבורן הוא תחביב ותו לא, ואין לו קשר לחיים ה"אמיתיים"... בטח יש עוד, אבל זה כל מה שעולה לי בראש בשעה כזו...)

AyeleDance

New member
מממ

הכוכב הראשון והשלישי אינם מסבירים את העניין... מדובר על משיכה לרקדנים בלי קשר לרצון לרקוד איתם או לא, בדומה למשיכה לבעלי עיניים ירוקות - זה אינו אומר שהנמשכת היא רקדנית בעצמה...

עוז 2002

New member
איילת

קודם כל, יש עוד דברים בחיים.... שנית, who says? כמו שלא כולן נשואות ליפים, עשירים וחכמים... כך לא כולן יבחרו ברקדנים. אני גם לא חושב שכל מי שהולך להרקדה הוא רקדן... ובעצם המחקרים טוענים שמי שרוקד יפה יותר הוא גם נמצא מושך יותר. ואם תשאלי אותי אני בכלל חושב שאשה נמשכת למי שגורם לה good time. בכל מיני דרכים...

../images/Emo204.gif עוז, אם נחבר את שני המסקנות

של שני המחקרים, זה שלך, וזה של דבקה נופר, אתה מסיק "...שמי שרוקד יפה יותר הוא גם נמצא מושך יותר..." ואילו במחקר של דבקה נאמר ש"...בבדיקת DNA אצל רקדנים, אפשר להבחין בשוני עקבי בשני גנים מרכזיים, להבדיל מיתר האוכלוסייה..." האם ניתן להסיק מכך שלמי שנמצא מושך יותר יש פשוט את הגנים האלה......

AyeleDance

New member
עוז יקירי

אני לא טוענת שכל מי שרוקד הוא רקדן - אבל אלה שהיו לי (אודה שלא רבים...)והנוכחי שלי הם רקדנים !!! סתם בצחוק, רציתי להקפיץ עבור פרפר- וראה הצלחתי.

למעלה