עכשיו הזמן

עכשיו הזמן

לשקם את הריסות המלחמה, לשפץ את הבתים שנהרסו. להחזיר לילדים ולתושבי הצפון את השפיות. להחזיר את הבטחון ואת השקט. אבל בעיקר עכשיו הזמן ללקק את הפצעים. ולעזור לפצועים בהחלמתם ובשיקומם. לנחם את המשפחות השכולות, לכאוב איתם וללוות אותם מכאן ועד עולם. עכשיו הזמן ללמוד ולתחקר. עכשיו הזמן להתחיל לתקן את שטעון תיקון. עכשיו הזמן להתחיל לחשוב אחרת נכון יותר. עכשיו הזמן להתארגן למלחמה הבאה, להתאמן, להשתכלל, להתחמש כראוי, להתמגן כראוי. עכשיו הזמן לחנך לאהבת הארץ ולערכי מוסר. עכשיו הזמן ללמוד טוב יותר את האוייב. עכשיו הזמן למאמצים מדיניים. והכי הכי עכשיו הזמן לעשות הכל אבל ממש הכל להחזיר את החטופים אל בני משפחתם. כל אחד מאיתנו כאן, הוא הורה לילד בצבא, אף אחד לא יכול שלא להעביר במחשבתו ולו לרגע את האפשרות שבנו האהוב והיקר יחטף. ולכן זה הזמן לפעול כאילו היו כל אחד מהחיילים החטופים בן שלנו. להקים קול זעקה ומחאה עד שיוחזרו החטופים אל ביתם.

בדיוק חשבתי על כך

והיו לי ייסורי מצפון על כך שלא דיברתי על החיילים החטופים. אני חושבת כמוך שכהורים אסור לנו לתת לנושא החטופים לרדת מסדר היום שלנו. עלינו להזכירם כל יום ולחבור להורים שלהם במאמציהם להשאיר את הנושא על סדר היום הציבורי. עד שיוחזרו בשלום.

משהו פרקטי בעניין החטופים

אנחנו כקומונה או כפורום של הורים לחיילים יכולים להרים מכאן את הנס. יכולים לפנות כגוף אחד ולעשות למען שחרורם. ראשית לפנות טלפונית או לשלוח מכתב להורי החיילים החטופים ולשאול אותם כיצד אפשר להשתלב במאמצים לשחרורם. אם צרים להתייצב מול משרד ראש הממשלה ולשבות שבת. או אם לכתוב מכתבים ועצומות (פחות מאמינה בזה) אם לצאת להפגנה. אם לשבות רעב. יש כל כך הרבה צעדי מחאה כי יש לי כל כך הרבה כעס על שהממשלה לא התעקשה לסיים את המלחמה הזו בתנאי שהחטופים יחזרו. אני בטוחה שאם היתה מנסה יותר להתעקש ואם היתה מתנה את זה זה היה קורה. אז גם היתה לגיטימציה לבצע החלפת שבויים, ז"א במסגרת ההסכם לתת להם כמה חיזבלנצ'ים תמורת החיילים שלנו. למה לעזעזל לא עוסקים בזה בוקר צהריים וערב, שעה שעה... למה מתעסקים במקום זה בניאופים, באינוסים ובמעשים המגונים של ראשי המידנה שלנו ? אני קוראת למנהלי הפורום הזה להוביל את המחאה והפעילות למען החזרת החטופים. לצאת לתקשורת, לארגן הפגנות לא של הזדהות...מזה יש להורי החטופים הרבה... אלא הפגנות מחאה ודרישה לפעול לאלתר להחזרת החטופים. כל אם וכל אב לחייל או לחיילת בישראל צריכים לראות עצמם כאילו זהו בנם.

סמדר בנ

New member
מזהו פרקטי

כמנהלים (מתנדבים) של הפורום הזה אין לנו יותר יכולת מאשר לכל אחד מגולשי הפורום לארגן עצומות, הפגנות וכד'. אין אנו גוף רשמי כלשהו אלא פורום וירטואלי של תמיכה הדדית. בתור שכזה, רעיון שליחת מכתב להורי החיילים שיביע תמיכה והצעה לעזרה בהחלט מקובל. נשמח לקבל הצעות לנוסח ים למכתב וכן כתובות של הורי החיילים.

אמממ אין מצב שההורים יתחברו

לתפוז ושיהיו בפורום? ואולי אנחנו נעשה משהו..אני עדיין חושבת מה..

מאקי

New member
עצומה לפי קישור ששלמה בן לולו הביא

עצומה בפורום תרבות מרוקו. אז הנה עוד ערוץ..... תעבירו גם הלאה.... אולי נעזור ..........

למעלה