עכשיו הזמן להתרווח לאחור , ולהקים

עכשיו הזמן להתרווח לאחור , ולהקים

התיישבויות חדשות , רבות ואיכותיות. שהרי ברור כעת לכל , שרק הציונות , מיישבת הארץ, היא זו שמביאה את עם ישראל לימים טובים של שקט , וכל נסיון אחר, מחזיר את הטרור הרצחני ואת המלחמות. אלמלא אוסלו, שמיר היה מביא קץ לסכסוך תוך שנים ספורות !!! בעזרת התיישבות רבה ומשגשגת. אבל רבין עלה וחתם את ההסכם. כעת יש צורך להפוך את ההסכם שרבין טען שהוא הפיך, כי ההסכם וכל הקונספציות שנילוו אליו הוכחו ככושלות. הדבר ביחידי שפועל זהו "קיר הברזל", וכיום, לאחר שכוח ההרתעה הישראלי נשחק ע"י השמאל כליל, לערבים אין מה להפסיד רק לנו יש. למעט עניין ההתיישבות. עניין זה , הוא הרווח האמיתי, שיתרונו העצום הוא בטווח הארוך שהוא משפיע וברגיעה שהוא משרה.

abanibi

New member
מי בכלל זוכר, שככה התחילה הציונות?

הציונות המעשית התחילה בהקמת ישובים, תמיד בלב אוכלוסיה ערבית. בסופו של דבר הגיע הטרנספר שביסס את המדינה. גם היום טרנספר זה דבר רצוי אבל אני חושש שטרנספר טראומטי היום יהיה קשה מבחינה בינ"ל. מצד שני אולי אני טועה - הרי ברוב המלחמות שלנו עם הערבים (56, 67 ,73) האחרונים היו מגובים בבריה"מ שתמיד התערבה ואיימה ולא נתנה לנו לממש את הנצחון הלאה. אם תפרוץ מלחמה עכשיו, אמנם יהיה מבול טילים על העורף, אבל צה"ל חזק מתמיד ולערבים אין גיבוי מעצמתי. אני בכל מקרה ממשיך לתמוך בקו של טרנספר מרצון (חוק קליינר) ע"י תמריצים. אגב, ע"פ מרשם האוכלוסין האחרון מספר המתנחלים עומד על 208,000 (ואני מבין שמזרח-ירושליים לא כלולה)

למעלה