קצת חומר למחשבה-זוהי דעתי ../images/Emo26.gif
אני לא מסכימה עם ריבוי הריקודים. על אף שאני אוהבת ריקודים חדשים וכל מיני חידושים, מגזימים! מה כולם חושבים שאנחנו? איזה אנשים בעלי זכרון מופלג? שאנחנו לא מסוגלים לשכוח משהו? שיחשבו שלפעמים ריקודים חדשים באים על חשבון ריקודים אחרים. ושאותם אנשים שמחברים את הריקודים, ויש כאלה שמחברים בכמויות ריקודים הם לא חושבים שירקדו ריקוד אחד שלהם ואת השני ישכחו? אז מה בעצם יוצא להם מזה? למה קשה להם כ"כ להבין את זה? מה לא ברור? זה בהחלט נמאס! זה לא עוד שמישהו מחבר שניים שלושה ריקודים, יש כאלה שמחברים בכמויות ואני לא ממש יודעת אם הם מבינים שלא את כל הריקודים האלה ירקדו. אז מה בעצם יצא להם מזה? אז יש כאלה שרבע שעה לוקח להם ליצור ריקוד ויש כאלה שחמש שנים (טוב, אולי הגזמתי
) ואלה, שבסך הכל רוצים להעביר ריקוד שהם יצרו פעם ב.... ואולי גם לא פעם ב... אבל בכל זאת טרחו ועמלו בכדי ליצור ריקוד שיהיה על שמם...ויש כאלה שמחברים כל חמש דקות (בהגזמה)! היוצרים שמחברים בכמויות גדולות מאוד צריכים להתחשב ולהבין (ולפעמים לתת במה גם ליוצרים שפחות מוכרים מהם וגם ליוצרים חדשים). מה זה פה תחרות?
משלמים על ייצור ריקודים??? לא! אפשר לשאול אותו דבר אם זה שוק?! בשוק צועקים שניים בשקל, שלוש בעשר... אבל אנחנו כאן בדבר הרבה יותר חשוב והרבה יותר מייצג (אם לומר את זה כך). תחשבו שריקודי עם זה לא כמו דיסקוטק. בדיסקוטק קופצים, משתגעים. בריקודים יש טעם, יש רעיון שעומד מאחורי כל ריקוד. זה מאוד ישנה אם מישהו עושה שיכול חילוף או חילוף שיכול, בדיסקוטק לעומת זאת לא. בדיסקוטק יש מליוני שירים (ורוקדים אותו דבר-כל הזמן קופצים) ובריקודים, עוד מעט נגיע ל"רמה" של דיסקוטק. מרוב ריבוי ריקודים יהיה לכל ריקוד את אותו הרעיון, כמעט אותם הצעדים וכו'... תתקנו אותי אם אני טועה שאותם יוצרים ש"מייצרים" מלא ריקודים בקצב שפשוט "מאלף (נמר")
מודעים למצב שבו כולנו נמצאים, לריבוי הריקודים אבל פשוט לא שמים על זה כלום......פשוט ממשיכים בשלהם. אני יודעת שאני חוזרת על הדברים ואני מצטערת על אורך ההודעה אבל תבינו כמה זה חשוב. לי אין בעייה. נכון, יש סיכוי שאני אשכח ריקודים ישנים שאני פחות רוקדת עכשיו(כי הרי הריקודים החדשים באים על חשבון הישנים) אבל יש לי זכרון טוב יחסית... אבל מה עם אלה שיש להם זכרון חלש יותר ממני? אה? מה תגידו להם? ול-no name for now: אני לפעמים גם אומרת שהריקוד לא מוצא חן בעיני-אבל בכל זאת רוקדת אותו.אני מודה. יש רבים כאלה ויש רבים שכבר מההתחלה אני אומרת שהריקוד הוא יפה. יש ריקודים (בלי לזלזל) שרואים עליהם שיוצרים אותם בצ'יק צ'ק אבל לא מבחינה של מהירות מבחינה של איכות, כלומר, יש ריקודים שהתוכן (איך אפשר לקרוא לזה???) מגוון, ויש ריקודים שהתוכן שלהם פשוט הולך כמו שמישהו אומר יאללה בו נסיים עם זה וזהו. אני רצינית. ככה אני מרגישה לגבי כמה ריקודים ולגבי ריקוד מסויים אחד שכרגע עולה לי בראש. לא אפרט איזה. לילה טוב. (אולי מה שאני אומרת קצת קשה-{לגבי no name for now} אבל ככה אני מרגישה.סוֹרי.ואגב, לא נתקלתי בהרבה ריקודים כאלה אחד עכשיו עולה לי בראש)