עכשיו ההיא

א י ל ה

New member
לא

זה הייתה פה אי חבנה. זה מדובר פה על חברת החשמל בישראל, זה מה אתם, חצברים, קוראים בקיצור, חחי. עכשיו חכול מובן? א י ל ה מוארת. בניאון.

א י ל ה

New member
ואני

לא רק אומרת ההיא. אני גם מצביעה על אנשים באצבע ונועצת בהם עיניים. במיוחד בצלחת שלהם. א י ל ה מצביעה על אנשים באצבע ונועצת בהם עיניים. במיוחד בצלחת שלהם.

א י ל ה

New member
ואחורי זה

אני טומנת את ידי בצלחת. שלהם. א י ל ה מסתכלת בקנקן

אמרתי לך כבר

זה לא קנקנים לבנים זה פרפרים, פרפרים עם צ סופית. ניב(מחנות כלי הבית)

א י ל ה

New member
ניבי!

לפינה! ככה לימדו אותך להתפרץ לדברים של אנשים? או אנשות? מה, אני לא בנאדם? לא מגיע לי להתבטא פה? לך, לך לפינה. תתחיל בלעדיי, אני כבר באה. א י ל ה עושה רושם של קשוחה

א י ל ה

New member
פרפריץ?

לא, כי פרפריץ לבנים זה לא ממש חרוז. פרפריץ לבניץ? אהה. אתה מהילידים פה? דובר ילידי? אתה נותן שיעורים? א י ל ה כמה עולה? וכמה עולה חדש?

אין לנו חדש

אבל יש משומש במצב טוב. בואי ,לא לפחד גברת זה לא נושך ,זה. אפשר לגעת בסחורה. אני אעשה לך אחלה מחיר ת´מיני לי גברת אני מפסיד עליי

לי-אור.

New member
ולך

זה עולה יותר? ואני בכלל חשבתי שזה הפלאפון. שעולה. יותר. לי-אור איפה הברקסים כאן?

די

נמאס לי כולם שולחים אותי לפינה די לפינות ודי לאלימות לא לסמים וכן לפרחים

לי-אור.

New member
בכובע-ון

שלך שלוש פינות? בוא בוא לפינה של הרעים. אני דווקא פה מהבוקר. צחוקים כאן ועישונים. ומילים גסות. קטעים ממש. שמעתי שאיזו מזקירה אחת גם תגיע. ואפשר לדרוך פה חופשי על אנשים. ולעלות עליהם. ולרדת עליהם גם. לי-אור סוטה. מהנושא.

ניבי

מה למדת בגן היום? מצטערת חמוד שלי שהילדות פה לא יודעות להתנהג בוא בונבון נתחיל עם פרחים נגמור באהבה שחקנית דבר אלי בפרחים אהובי

לי-אור.

New member
כאן

כאן תסתכלי. זה שאני מגיבה אומר שתוקעת גול עצמי? לי-או(מ)רדונה והשופט בן זונה בוא, בוא למגרש נראה אותך גבר

א י ל ה

New member
אוהבת

שאת תוקעת. גולים. עצמיים ולא עצמיים. א י ל ה סדאם חוסיין בשוק. וגמני. מעצמי. מה, השתגעתי לגמרי? יאללה, הולכת ל(ג´יזס) קרייסיס הבא...

למעלה