עכשיו הבנתי משהו

Levinzone

New member
עכשיו הבנתי משהו

אני חושבת שמצאתי את הנקודה שהפורום התחיל להדרדר (להתדרדר?). זוכרים שלפני כמה שבועות נעל לא היה פה למשך כמה ימים? אז זהו!! משם!!!!!!! אני אומרת לכם...אנשים נכנסו וראו שלא מוחקים את ההודעות הדביליות (תסתכלו למטה) שלהם, אז הם פשוט החליטו להמשיך להיכנס!!! אוף זה מעצבן. פעם הייתי נכנסת לפה והיו המון הודעות חדשות ומעניינות לקרוא..ועכשיו המממ לא? אז מה עושים תגידו לי??? משועממת -יעל-

את הולכת למות

עכשיו שמצאת את הנקודה את יכולה לטפוח לעצמך על השכם. ולהמשיך להשתעמם. זהו. אין מה לעשות מול המסך המריר הזה.לכי למקרר ותבלסי עוד פשטידה. אחר כך תרגישי כבדה. את תסתכלי למראה ותחשבי שאת שמנה. את תלכי לשירותים ותתקעי איגרוף לגרון עד שהבטן שלך תקשיב ותוציא את הפשטידה הזו החוצה. את תרגישי מלוכלכת מהקיא. את תתקלחי. את תצאי החוצה כי משעמם לך. פלוני אלמוני(אין קשר לשולמית אלוני) שבדיוק יצא לחופשת אנסים סדרתיים מהכלא יריח את ריח האורנים הבוקע משיערך הגולש. הוא יפגע בך.חזק, לצערי. את לא תוכלי לישון. את תפחדי מהחלומות שלך. את תתחברי לפורום הזה ותגלי שאף אחד לא כותב הודעות לפנות בוקר. את תאכלי עוד פשטידה. שוב תקיאי, הפעם יותר בקלות. לאחר שבועיים של מחסור בשינה , תת תזונה וחוסר בחברים תחליטי לשים קיץ לחייך. תרצי לקפוץ ממגדל שלום כי זה רומנטי. לפני זה תרצי לאכול את הארוחה האחרונה במסעדה בקומה החמישים. הגוף שלך, כל ה34- קילו, לא יעמדו בזה. את תמותי. מנת יתר של איטריות ברוטב ברוקלי מאודה(עם מעט בזיליקום ושפריץ קטן של מרטיני) וזה היה שווה את זה? אני מקווה שהסקת את המסקנות. ערן אומר , היי אופטימיזם! הפורום לא נהרס. הוא מתחדש. ויקח זמן מה עד שהוא יבשיל. יש חילופי משמרות של הדור הישן בחדש. ערן אומר, היי תקווה! בקיצור, אל חשש. ערן אומר, אסטה לה ויסט בייבי. ערן עומר. (לא, זה לא באמת השם שלי).

האמת ?

יש הרבה יותר ויכוחים על שיפור הפורום מאשר הודעות צאט מפגרות. לפי דעתי אין משהו שיכול לעזור ... ככה זה ... יש אנשים שפשוט לא מבינים את מהות הפורום ... שהיה לי אינטרנט בפעם הראשונה גם אני עשיתי דברים כאלה ... נכנסתי לפורום וכתבתי ``היי ! מה המצב ?`` :) כי שמישהו מקבל אינטרנט הוא לא יודע מה זה פורום .. מאיפה הוא אמור לדעת ? לא רשום על זה בעיתון ... ואז הוא לומד עם הזמן .. (זאת רק התאוריה שלי) אבל יש גם אנשים קבועים פה שכותבים שטויות ... ואין מה לעשות .. כל אחד כותב מה שמעניין אותו ... אותי אישית לא מעניינות ההודעות האלה שהבנות מספרות על הנשיקות שלהן בימי שישי .. :) (סליחה על ההכללה) אבל לפי דעתי .. ההודעות הכי מטופשות ! זה הויכוחים האלה ... כי אין מה לעשות. גלעד מביע דעה ... לא להתנפל.

למעלה