אז אם כבר פרסומות...
מה הייתם נותנים לדמויות של היפים לפרסם? ברוק בפרסומת לה. שטרן: (מחייכת אל המצלמה, מרימה את היד ומראה לצופים בבית טבעת יהלום נוצצת) "יכול להיות שציפיתם לראות דווקא מישהי כמו טיילור בפרסומת שכזו - אישה שנשואה כל כך הרבה שנים לאותו גבר צריכה להיות זו שמפרסמת טבעות נישואים. לא? אז תרשו לי לתקן אתכם." (מתכופפת לכיוון המצלמה וחושפת שיניים בחיוך מזמין) "לטיילור הציעו נישואים כמה פעמים, נכון. אבל לי הציעו הרבה יותר. הייתי כבר נשואה לכל כך הרבה גברים שאפילו אני מתבלבלת לפעמים כשאני צריכה לרשום את שם המשפחה שלי. אבל יש לזה יתרון אחד. האצבעות שלי ראו יותר טבעות נישואים ואירושין מכל בחורה אחרת שתפגשו. ואני יכולה להגיד לכם בוודאות, שהן הכי נוחות, הכי יפות, וכמובן - אם תלמדו ממני, אחרי טבעת הנישואים החמישית שלכם בחברה תקבלו הנחה! (הקריין מסביר על הרמה הגבוהה של היהלומים, על מבחר הטבעות המרשים והיוקרתיות שלהם, ועל האחריות של החברה לנקיון וליטוש הטבעת במשך השנים, כשברוק מרימה את העיניים שוב אל המצלמה ואומרת עוד משפט אחרון) "המבחר שלהם באמת עצום. כבר קיבלתי שלושים וחמש טבעות ואף אחת לא נראתה כמו האחרת. והאחריות? בשביל זה צריך להשאר נשואה לאורך זמן. (קורצת) אולי כדאי שתשאלו את טיילור..!"