עכשיו- האנטר טיילו

SupeRonit

New member
מה היא מפרסמת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

"המדריך המלא לבתולית בת ה-40" "המדריך המלא לצדקנית בפעולה" או שאולי "סתם" קרם ליישור קמטים
 

Guy K

New member
לדעתי זה הפרסומת הזאת -

ותאהבו אותה או תשנאו אותה אבל לא להרבה נשים יש גיל כזה אחרי (כמה בדיוק? ארבעה?) ילדים! האנטר עושה כושר
 

הדס123

New member
כן, זו אכן הפרסומת,

היא נראית נהדר כאן... ואחרי 4 ילדים זה בהחלט הישג גדול...
 

SupeRonit

New member
האמת שזה עניין של כושר וזמן

לאם הממוצעת אין זמן (או כסף-מה שלה בהחלט לא חסר!!) ללכת למוכן כושר..והיא יכולה בלי בעיות לשלם ל א.מטפלת ומכון כושר או ב.מטפלת ומאמן אישי + אם היה לי את הכסף שלה - אז גם אני הייתי נראית ככה +
 

Guy K

New member
אני לא בטוח

לרוזאן יש יותר כסף מלהאנטר טיילו
 

SupeRonit

New member
שכחתי להוסיף שזה גם ענין של ר-צ-ו-ן

חוץ מזה שהגברת באמת רזתה אחרי ניתוח (שוב,שרובנו לא מנהר לממן) - אך אצלה שהיא מרזה שזה עדיין שמנה (שזה דיי עצוב,לא??)
 

Guy K

New member
אגב האנטר בטלויזיה...

אתמול ושלשום יצא לי לראות ממש במקרה שני סרטים: באחד משחקת האנטר, מין אלמנה עשירה שאיזה בחור מנסה לחזר אחריה כדי להשיג ממנה אינפורמציה סודית לגבי העסק שירשה מבעלה. להגיד שהסרט היה נוראי, אני לא אגיד. אבל אני גם ממש לא ממליץ לאף אחד ללכת לראות אותו. האנטר יפהפיה ויש לה אפילו סצינה אחת די מצחיקה - כשהיא יורדת במדרגות לבושה כמו באופרת סבון - ומרביצה חצי נפילה כזו, במין קריצה למעריצים שלה שרגילים לראות אותה יורדת במדרגות בבגדי פורסטר ואף פעם לא מאבדת ת'שיווי משקל. חוץ מזה יש בסרט הזה גם את בריטני ספירס, NSYNC, ועוד כמה סלבריטאים זניחים שהגיעו אל הסרט וביצעו שורה וחצי, מין הופעות אורח לא ממש ברורות. בכל אופן, סרט ממש גרוע ומאוד לא מומלץ. רק למעריצי טיילו. וכמובן, שכחתי להגיד לכם איך קוראים לו - קוראים לו Longshot וכאן תקראו מה גולשי IMDB חשבו עליו. ומייד אחרי שנגמר הסרט של טיילו, תנחשו מה התחיל? הסרט שכתב והפיק שון קאנן! דיקן שלנו מופיע בסרט Chasing Holden בתפקיד די זניח - הסרט הוא על ילד קצת מופרע שבורח מהבית עם חברה כדי למצוא את הבית של הסופר ג'יי די סאלינג'ר (שכתב את התפסן בשדה השיפון). הקיצר, אני אפילו לא אלאה אתכם בעלילה ההו כה מאוסה - ילד להורים עשירים שמתעלמים ממנו - בורח מהבית ומתאהב בבחורה יפה - מחפש ומחפש את עצמו ולא מוצא - רק כדי לגלות שמה שהוא חיפש נמצא בעצם בתוכו כל הזמן הזה - כמה מזעזע! קאנן שיחק שם את תפקיד המנטור של הילד ואני שמתי לב אליו רק בסצינה אחת של שיחת טלפון. אבל ייתכן שלא שמתי לב - במשך שני הסרטים האלה הטלויזיה דלקה אבל אני בעיקר שטפתי כלים ושיחקתי Transport Tycoon... בכל מקרה, גם הסרט הזה מאוד לא מומלץ. מה נסגר עם החבר'ה שלנו ביפים? ורק כדי שתראו שאני לא היחיד שחשב שזה סרט נוראי ומזעזע - הנה התגובות מ IMDB לסרט.
 

NarihS

New member
הא?? בריטני???

וואייי!!! אני חייבת להוריד את הסרט לראות!!!!!!!!! גיא תודה שאמרת!!!!!
 

Guy K

New member
התכוונת להגיד "להשכיר", נכון?

כי את יודעת שאסור למנהלי פורומים בתפוז להשאיר הודעות שמדברות על הורדות קבצים בלתי חוקיות מהרשת... למרות שמעניין לדעת אם זה בסדר להוריד סרט כמו הסרט הזה של טיילו, שאני בספק אם בכלל טרחו להפיץ בארץ. בקולנוע אני בטוח שהוא לא היה, אבל מעניין לדעת אם הוא הגיע לוידאו, או שכבר לא יגיע אף פעם.
 

Guy K

New member
אז אם כבר פרסומות...

מה הייתם נותנים לדמויות של היפים לפרסם? ברוק בפרסומת לה. שטרן: (מחייכת אל המצלמה, מרימה את היד ומראה לצופים בבית טבעת יהלום נוצצת) "יכול להיות שציפיתם לראות דווקא מישהי כמו טיילור בפרסומת שכזו - אישה שנשואה כל כך הרבה שנים לאותו גבר צריכה להיות זו שמפרסמת טבעות נישואים. לא? אז תרשו לי לתקן אתכם." (מתכופפת לכיוון המצלמה וחושפת שיניים בחיוך מזמין) "לטיילור הציעו נישואים כמה פעמים, נכון. אבל לי הציעו הרבה יותר. הייתי כבר נשואה לכל כך הרבה גברים שאפילו אני מתבלבלת לפעמים כשאני צריכה לרשום את שם המשפחה שלי. אבל יש לזה יתרון אחד. האצבעות שלי ראו יותר טבעות נישואים ואירושין מכל בחורה אחרת שתפגשו. ואני יכולה להגיד לכם בוודאות, שהן הכי נוחות, הכי יפות, וכמובן - אם תלמדו ממני, אחרי טבעת הנישואים החמישית שלכם בחברה תקבלו הנחה! (הקריין מסביר על הרמה הגבוהה של היהלומים, על מבחר הטבעות המרשים והיוקרתיות שלהם, ועל האחריות של החברה לנקיון וליטוש הטבעת במשך השנים, כשברוק מרימה את העיניים שוב אל המצלמה ואומרת עוד משפט אחרון) "המבחר שלהם באמת עצום. כבר קיבלתי שלושים וחמש טבעות ואף אחת לא נראתה כמו האחרת. והאחריות? בשביל זה צריך להשאר נשואה לאורך זמן. (קורצת) אולי כדאי שתשאלו את טיילור..!"
 

NarihS

New member
פחחחחח זה היה מצחיק!!!!!

אוף! מאז שאני פה את מתחילה לצחוק על ברוקי שלי בגללכם! חחחח אבל זה בסדר גיא, בגלל שאתה גם אוהב את ברוק אז נסלח לך חחח אבל זה באמת היה מצחיק!!!!
 
למעלה