עכשיו דיברנו...

Reverb

New member
עכשיו דיברנו...

סליחה שאני קצת מציפה את הפורום אני פשוט ממש עצובה... דיברנו היום אחרי שאתמול נפרדנו. בהתחלה דיברנו כרגיל ואז התחילו הדיבורים על איך אנחנו ומה קורה איתנו... זה היה לי מאוד עצוב... הוא סיים את השיחה ב"אני אוהב אותך..." אני כל כך עצובה. אוף.

XxMidnightxX

New member
hug

אני מקווה שזה יסתדר לכם..מבינים שאתם אוהבים אחד את השניה...

sl92

New member
להתנצל??זאת מטרת הפורום!!

אני מבינה אותך.ניקשרתי לסיפור שלך ואפילו חשבתי עלייך היום במתכונת באזרחות..:) בגלל שלי ולחייל היה סיפור דומה רק שההסינונים..פרידה ..וחוסר הודאות היו מצידי.. הוא בהתחלה לא וויתר עד שממש התחלתי להתנדנד ולשגע אותו..ובסוף ניתקנו קשר לחודש נתנו לזמן לעשות את שלו והבנתי שאני אוהבת אותו ולא יכולה בלעדיו!!חזרנו והיום אנחנו שנתיים וחצי אחרי הפרידה!הסיפור כל-כך דומה שאני מקווה שהסוף יהיה כמו שלנו.ומצד אחד אל תוותרי אבל מצד שני תני לו את הזמן שהוא יבין כמה הוא אוהב אותך וכמה הוא לא יכול בלעדייך!!כי איך שהוא מדבר איתך זה נראה שאלו בדיוק התחושות שלו רק שהוא מבולבל קצת.. לכל דבר אי פה:)את יכולה לשלוח לי מסר ונדבר בפייסבוק\טלפון... שולחת לך חיזוקים וחיבוקים! אני מחכה לעידכונים...

Reverb

New member
דבר ראשון תודה רבה לשתיכן על התגובות!!

אני חושבת שהוא יבין בדיוק את ההפך... הבעיה היא, לפי מה שהוא אמר, שרוב הזמן הוא מרגיש ממש מאוהב אבל שלפעמים הוא פשוט לא ואז הוא פשוט לא חושב עלי ופוגע בי... היום כשדיברנו הוא אמר שהוא פשוט מחכה שהאהבה שלו אלי תעבור. הקטע שהוא אומר שהתחושות האלה עולות לו כשהוא לבד ואז אנחנו נפגשים והוא שוכח את כל הדברים שהוא חושב עליהם כשהוא לא איתי והכי כייף לנו בעולם ביחד אז הוא פתאום לא מבין מה יש לו ומרגיש שהוא הכי אוהב אותי בעולם, אבל זה לא פייר שהוא רק לפעמים אוהב אותי ומגיע לי מישהו שיאהב אותי וייתן לי כל מה שאני נותנת לו, גם לדעתי...

TanTanIM

New member
קיצר תמשיכי הלאה

והזמן יעשה את שלו, ואם זה יעזור לך יותר להתמודד תנתקי קשר. כי הבחור נשמע יותר מדי מתוסבך ולא יודע מה הוא רוצה, מגיע לך שקט ואהבה, ולא פעם בא לי עליך ופעם לא, זאת לא אהבה אמיתית לדעתי \:

GrowingMadness

New member
../images/Emo45.gif

אני גם חושבת שתמשיכי הלאה. גם בלי לדבר איתו בטלפון וכאלה, כי זה לא הוגן. זה סתם מונע ממך להמשיך הלאה באיזשהוא מקום. אף אחד לא צריך לאהוב אותך רק מתי שנוח לו, זו באמת לא אהבה אמיתית. קחי לך קצת זמן שאת מחליטה שאת לא מדברת איתו ולא יוצרת איתו קשר. מי יודע, אולי ככה הוא יבין מה הוא הפסיד ושהוא באמת אוהב אותך.

למעלה